meni se cini da je ovo vecina naroda vise komentarisala nego citavu sjednicu o kreditu i petlji u mahovljanima.
Citiraj:
развојем свијести људи и развијањем друштва.
na podrucju gdje je vecina naroda sa jedva zavrsenom osnovnom skolom i gdje je 2% ljudi u zivotu nekad procitalo neku knjigu, jako ce sporo i tesko ici. nas narod nije naucio da su politicari njima odgovorni i da treba da u njihovom interesu da rade, a ne da ih se boji i da cuti dok ne dodje u pitanje opstanak. podanicki mentalitet ce kod tesko da se iskorijeni, pa cak i ove mladje generacije se tako vaspitaju, cist primjer su studenti i ove njihove jadne studentske organizacije, gdje im dekan, neko iz vlasti ili neko treci zaprijeti i tu se citav njihov otpor zavrsava, a oni bi trebali navodno biti nosioci promjena. zalosno. razvoj u tom pravcu, ne gajim optimizam. drustvo sve vise i vise propada, u ovom trenutku uopste, neko moje misljenje, je da nema ovde neke svijetle buducnosti.
izbori idu za godinu dana, a na politickoj sceni isti likovi koji su tu vec dugo, samo mjenjaju fotelje, a njihov podmladak nije nista drugo nego blijeda kopija partijskih lidera. i koga od njih izabrati?
u RS je skoro formirana SNS-Tome Nikolica, ali za sad oni se u medijima uopste ne pojavljuju. imam neke info o njima, ali sad mi se vise ne da pisati.