Da citiram jednog politicara iz federacije: Ja necu vise da pricam s njim bez zapisnika...
Dodik mozda jeste seljak, mozda je ukrao koji milion, ali je bog i batina u vlasti i njegova je zadnja, recimo da je to neki prosveceni apsolutizam a la Milos Obrenovic.
Super stvar za vrijeme u kom zivimo.
Koje su nam alternative? SDS? PDP?
Bune li se jos zbog zgrade vlade i televizije? Da, bune se.
Zasto? Siguran sam da bi druge politicke partije ulozile taj isti novac da izgrade fabrike i zaposle ljude
Bar smo dobili zgrade koje govore Republika Srpska POSTOJI I POSTOJACE, cijena koju smo platili za to je mizerna.
Zgrada vlade je simbol naseg suvereniteta i autonomije!
Da ne govorim o tom koliko je samu Banjaluku digla na visi nivo.
Meni svaki put izmami osmijeh kada vidim velelepne gradjevine iz daljine!
Mozda se to moglo uraditi i za manje para, ali nemojmo sad sitnicariti. Siguran sam da ce se i Evropi svidjeti nacin na koji je sve to uradjeno i da ce svaki evropski diplomata shvatiti RS ozbiljnije kada udje u onakav objekat i bude docekat u ogromnom salonu nego kada je dolazio u onu betonsku stracaru...
Treba da se ponosimo onim sto imamo i sto smo dobili za vrijeme vladavine SNSD-a, a ne da trazimo mane i kukamo!
Prvo kritikujte sebe, pa politicare, nisu oni krivi ni za standard ni za siromastvo, oni su samo reprezentativni uzorak nase nacije i mentaliteta, i to se mora promijeniti, a ne drzavna uprava!
I ne, Mile nije urusio Srpsku, Mile ju je spasio!