banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 10:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: DOrS u nas
PostPoslato: 14 Apr 2009, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Opozicija u RS možda zajedno na izborima
Datum: 13.04.2009 19:06
Autor: Vesna Popović

BANJALUKA - Opozicione partije u Republici Srpskoj najvjerovatnije će zajedno djelovati na predstojećim opštim izborima u oktobru 2010. godine i imaće kandidate za predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH.

http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vije ... orima.html

Hoće li donijeti promjene i hoće li doći do smijene vlasti u Srpskoj?

Volio bih da vidim koliko bi daleko mogli dobaciti udružena opozicija i da li bi izvukli i apstinente da izađu na izbore?

Vrh

Tema posta: Re: DOrS u nas
PostPoslato: 14 Apr 2009, 14:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Joj opozicije, majko mila! :lol: :angry4: Dodo moze da ladi jajca do besvijesti.

Ivanic- Kad se samo sjetim koliko sam se njemu "na.ebao" familije dok je sjedio u fotelji. Njemu glas ni mrtav ne bih dao!

Bosic- Amater u svakom smislu. Obican bezveznjakovic sa nikakvim kvalitetima. Glas ne dam!

Cavic- Isto kao i kod Ivanica. Svi smo slusali njegove price i uglavnom polagali nade u njega kao "strucnjaka" za ekonomiju. Mlad i ambiciozan, gradsko dijete i slicne price...kad ono prc!Svojim neznanjem je proizveo Dodu. Hvala mu. :angry4: Sad se kao dize iz pepela, ali mislim da je njegovo proslo. Obican palamudan. Je li zavrsio bazen? :D Moj glas neka zaboravi!

Mihajlica- Sa materijalnim statusom ovog covjeka nisam upoznat pa ne znam da li je lopina ili ne. Jednom sam ga vidio kako sa zenom sjeda u auto star 15-ak godina. Da li vjerovati svojim ocima? :D Mozda neko ima saznanja o njegovom (ne)postenju? Nekoliko puta je dobro poentirao na racun Dodinog cobanluka i to je to. Kod njega mi smeta nerijetko prepucavanje sa poslanicima bosnjacke nacionalnosti, mogao bi to sa malo vise stila. Glas ne bih dao njegovoj stranci ali mi je kao pojedinac veoma zanimljiv. Dodo cesto pobjesni i pocne da laje nakon njegovih govora u skupstini. :D

Slobodno me upozorite ako sam nekoga ispustio. Opljuvacu bez problema. :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
DOS u Srbiji kada je počinjao nije imao neke naročite ljude osim Đinđićevih, ali su igrali na kvantitet , a ne kvalitet.

Zato mislim da bi svi trebali zažmiriti na jedno oko i dovesti šarolike na vlast, a bordo crvene smjestiti malo da se hlade u opoziciji.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 14:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lijepo si ti to zamislio. Problem je sto iz opozicije u RS-u, odnosno iz njenog kvantiteta, ne moze proisteci nikakav kvalitet. Niko od "lidera" stranaka u "DORS-u" nije dovoljno drzak(u pozitivnom smislu) da se suprotstavi Dodi. Ne mogu "zapaliti" narod i to je Dodina velika prednost, bojim se i nepremostiva.
A tu je i problem njihovih sujeta. Cavic protiv Bosica i sl.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 18:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2007, 15:32
По задњим истраживањи ма снсд има око 35% ( не знам тачно, али не прелази 40 сигурно ), тако да опозиција итекако има простора!!! Колико ће бити паметни, то остаје да се види. Мада ми не дјелује претјерано реално да се окупе. То су ипак 4 различите странке, једино ПДП може са ДП-ом, мада ПДП може са свима. СРС РС је на своју руку и они би моооожда могли да се уклопе у ту причу. Али СДС??? нема шансе. А без њих је тешко окупити опозицију, јер ипак су они јака странка, упркос цјепању!!! ДП неће још дуго престићи СДС по величини, не вјерујем д ће се то десити прије избора.
Фина замисао, али не вјерујем у њу никако...

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
kompletno, i pozicija i opozicija- go' palamudan. ne dam glas nikom'.

filozof sa vrbasa je napisao:
Zato mislim da bi svi trebali zažmiriti na jedno oko i dovesti šarolike na vlast, a bordo crvene smjestiti malo da se hlade u opoziciji.

ja zmirim ima dva'es godina. neki dan otvorih oci, pogledam okolo, prepadnem se i odmah opet zazmirim- sigurnije je. pametni ljudi uce na tudjim greskama, budale na vlastitim, elem, ja sam naucio iz dosadasnjih mandata da je 4 god. malo jer se prve 4 krade maksimalno, pa je nuzno jos 4. ali avaj, u dugom krugu veliki kradu na veliko a mnogo je i malih gladni usta koji se pozivaju na velike. e sad, prodjoh 2,3 ovakva ciklusa pa predlazem da ipak vlast ostane dodiku jos makar 16 godina- svi ce doci na red za pare: strpljen spasen :lol: .ako sad dadeMo vlast sarolikima, dok se oni svi naMire, otice sve u tri lepe mamine. mislim, otice i ovako , nesto sporije a saroliki bi mogli legalizovati eutanaziju prebrzo

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 21:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Čuj glasat za ovu opoziciju..........dobar,dobar....... Slika

Zaboravljamo da su oni svi,osim Mihaljice(ali ko njega shvata ozbiljno) bili na vlasti i krali bez pardona,prodavali državno za marku,popuštali međunarodnoj zajednici............
Dajte nekoga ko se nije kompromitovao........

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 17:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Dajte nekoga ko se nije kompromitovao........

Српска напредна странка??? Кецман се није бавио политиком до сад, ето ти њега...Зато и јесу узели њега, зато што нема мрље на имену.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
vb87 je napisao:
Slobodno me upozorite ako sam nekoga ispustio. Opljuvacu bez problema. :D

SDA
Stranka za BIH
SDP

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 12:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mislio sam na ove "nase".

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 21:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
buccaneer je napisao:
Српска напредна странка??? Кецман се није бавио политиком до сад, ето ти њега...Зато и јесу узели њега, зато што нема мрље на имену.

Misliš na Luku Kecmana?
Ti to ozbiljno? :lol:

vb87 je napisao:
Mislio sam na ove "nase".

Ostaje jedino Cenićka. :lol:
Ali, ona sada pljuje po vlasti, a nije sa baš dokazala kada je bila na čelu ministarstva finansija RS.

Ostaju nam ovi likovi:
http://www.thedoors.com/
E, za ove DOrS-e sigurno bih glasao!!! :D
Samo, ne postoje više...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 22:04 
apsolutni je to sve jedno te isto.. konstantno se vrte isti ljudi.. sto rekose predhodni govrnici.. ovi ako dodju opet ce poceti gramzivo krasti, i odosmo u pm.. bolje ovako... ovi su koliko toliko namireni..
ivanic nista nije pokazao kao ni cava , za koga sam glasala tad za predsjednika.. kontam lik, gradski cova, ovo ono.. kad tamo nista..

nama treba neko novi, ovi se samo smjenjuju ko na traci, i nema tu ni boljitka ni promjena.. treba neko nov, svjez, normalan.. ali imajuci u vidu nas mentalitet i nase prilike.. takav nece se pojaviti jos 100 godina.. kod nas se ljudi prijavljuju na vlast i izbore samo da se okoriste on i familija.. pa drzavi i narodu sta ostane dok se svi podmire... dok god bude tako.. nema od nas nista..

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 22:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

majlili je napisao:
nama treba neko novi, ovi se samo smjenjuju ko na traci, i nema tu ni boljitka ni promjena.. treba neko nov, svjez, normalan..

U potpunosti se slažem.

majlili je napisao:
ali imajuci u vidu nas mentalitet i nase prilike.. takav nece se pojaviti jos 100 godina..

Čemu toliki pesimizam?

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 22:24 
nije pesimizam... bojim se da je činjenica...

generalno nisam u nekom pesimističkom raspoloženju zbog nase političke situacije, mislim na RS, nije bas najbolje, ali dobro i ovako.. mene vise nerviraju i vise pridodajem važnosti silajdzicu i ovim BiH i RS odnosima.... to mene opterecuje vise.. a RS malo manje.. nismo tako loši kako smo mogli biti..
a to da nam treba neko bas nov, jak, pošten po mogućnosti, i ambiciozan.. to svakako.. pa čekamo, valjda će se pojaviti nekad..

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 22:54 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
E,vidiš,mene uopšte ne tangira ova priča otcjepljenje-ukidanje.Ja mislim da i jedni i drugi mlate praznu slamu,sve u cilju ostanka na vlasti,svog i opstanka onoga drugog,da još više mogu da kradu.Možda ali samo možda,kada bi se narod prestao ložiti na ta sranja oni bi krali manje, radili više.Pod radili mislim na nešto korisno.
.
edit
Pod korisno mislim objesili bi se....... :D

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 23:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

majlili je napisao:
mene vise nerviraju i vise pridodajem važnosti silajdzicu i ovim BiH i RS odnosima.... to mene opterecuje vise.. a RS malo manje.. nismo tako loši kako smo mogli biti..

Što bi te ovo opterećivalo.

Stranka za BiH je PUKLA na lokalnim izborima prošle godine, a sada je u fazi raspadanja (tako pišu po Federaciji).
To što Silajdžić priča svašta ne bi trebalo nikoga brinuti, niti se neko trebao opterećivati sa time!

Još kada bi birači u RS skužili da je priča o ukidanju RS najveći "šupljak". Isto važi i za otcjepljenje RS.

_zoka je napisao:
Ja mislim da i jedni i drugi mlate praznu slamu,sve u cilju ostanka na vlasti,svog i opstanka onoga drugog

Tačno.

Par istih tema se non-stop vrti više godina:
Policija (zajednička ili ne), ukidanje entiteta, nezavinost entiteta, treći entitet, "Euroatlantske integracije" (šta god to značilo :wink: ), itd.
A stanje - isto!

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 23:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BL4ever je napisao:
buccaneer je napisao:

Misliš na Luku Kecmana?

Говоримо о политици...то шта је он радио на факултетима, однос према студентима и колегама и његово кандидовање за декана академије умјетности у БЛ немају везе са темом. Кажем да у политичком животу нема његовог имена. Барем колико ја знам :| ... је ли имао какав политички ангажман??? Ја стварно не знам за то... ја нисам чуо з њега у политици, а и када су оснивали странку овдје, објашњење напредњака је било да желе да уведу нове фаце у политички живот у Р.С.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 23:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

buccaneer je napisao:
BL4ever je napisao:
buccaneer je napisao:

Misliš na Luku Kecmana?

Говоримо о политици...то шта је он радио на факултетима, однос према студентима и колегама и његово кандидовање за декана академије умјетности у БЛ немају везе са темом.

Kako to nema veze sa politikom?

Da li će priču oko njegove kandidature za dekana iskoristiti njegovi politički protivnici?
Naravno! :D
Sve je bitno! :wink:

buccaneer je napisao:
ја нисам чуо з њега у политици, а и када су оснивали странку овдје, објашњење напредњака је било да желе да уведу нове фаце у политички живот у Р.С.

Mislim da su se mogli potruditi i da su mogli naći mnogo veće "nove face" od Kecmana! :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2009, 08:28 
nemojte me pogresno shvatiti u smislu, sad se ja lozim na otcepljenje, patriotizam, veliko srpsko ujedinjenje i to... stvarno ne, nisam ni za ocepljenje jer bi nam to mozda i odmoglo u daljoj buducnosti...
plase me oni lobiji muslimana u americi, njihova dijaspora koja se stalno ujedinjuje i organizuje, pomahnitali navijeci..... vjerovatno ima vise od pola to suplje price, ali htjela sam reci da se ja ponekad vise oko toga smorim nego oko ovih nasih.. dok god ne dodje sto kazu "svjeza krv" na nasu politicku scenu, sve ce ovo biti monotonija ziva... kao da sad ivanic ili cavic imaju rjesenje, kad bolje razmislim skontali su da se kolač od telekoma i ostalih privatizacija polako trosi pa da ne bi zatekli samo mrvice, pozurili i oni da ucestvuju pa kako tako..

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2009, 10:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BL4ever je napisao:

Da li će priču oko njegove kandidature za dekana iskoristiti njegovi politički protivnici?
Naravno! :D
Sve je bitno! :wink:

Па сад, не кажем да неће, и његово студирање ће искористити ( ако се не варам студирао је 18 година ), али ипак није политички упрљан, није био на власти и крао, није обећавао па погазио, пљувао па лизао... шире масе немају појма ко је он...шта неко у Добоју зна ко је Кецман? На то сам мислио :)

BL4ever je napisao:
Mislim da su se mogli potruditi i da su mogli naći mnogo veće "nove face" od Kecmana! :wink:

Апсолутно се слажем. Не да су могли, него су морали!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]