banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 17:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Mar 2009, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=349407

3 duge godine su prošle od kada nije sa nama i od kada su ga zapadnjačka bagra ubila.

Da li se Srbija ekonomski uzdigla od kada više nije pod Slobinim režimom. Ja mislim da nije.
Gdje su pare koje su obećane Srbiji, ako Slobu sklone?

Poslednji put menjao filozof sa vrbasa dana 11 Mar 2009, 14:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 13:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Citiraj:
od kada su ga zapadnjačka bagra ubila

???????
Citiraj:
Gdje su pare koje su obećane Srbiji, ako Slobu sklone?

???????
Citiraj:
Da li se Srbija ekonomski uzgila od kada više nije pod Slobinim režimom

???????

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-5AmumT_7Os[/youtube]

Suđenje samo po sebi naštimano, pokojni sudac Mej je trpao riječi Slobi u usta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zCF0jLDQmpY[/youtube]

Citiraj:
Nekoliko dana prije 31. marta - datuma koji su predsjednik SAD Džordž Buš Mlađi i Kongres označili kao krajni rok u kome službeni Beograd mora započeti suradnju sa Haškim tribunalom ukoliko računa na američku pomoć i kud i kamo veće pare od donatorske konferencije - nestrpljenje je doseglo usijanje. Ovdašnja vlas zatekla se u veoma delikatnoj situaciji: na jednoj strani zahtjev za hapšenjem i izručenjem Miloševića (suština američkog uvjetovanja), a na drugoj domaća osporavanja i prihvatanja Haškog suda i, u sklopu njih, podjele unutar vladajuće koalicije Demokratske opozicije Srbije (DOS). Ispunjenje, trenutno i bezpogovorno, onog što se iz Vašingtona traži, aktuelne vlasti su procijenile kao najbolji način da steknu imidž "NATO poslušnika" za što ih je bivši režim stalno optuživao, a da se o daljnjem nastavku ničim ograničenih pritisaka i ne govori; odbiju li pak, zemlja ostaje bez inostrane pomoći i, kako god da se to nazove, nastavlja se Miloševićeva politika "apsolutne suverenosti", izolacije i suprotstavljanja.

http://www.aimpress.ch/dyn/pubs/archive ... bs-beo.htm

Citiraj:
Da li su i kome, posle Miloševićevog izručenja, bile podeljene nagrade?

- Da, pare za Miloševićevu glavu su stigle u Srbiju početkom 2002. godine. Podeljene su između pojedinaca iz vlade i MUP-a.

Lucidni ste. Ali, pošto znate da su pare upravo tako podeljene, iako niste bili prisutni, što ste onda tajanstveni?

- Lucidan ili ne, samo govorim ono o čemu imam saznanja.

http://www.glas-javnosti.rs/dodaci/inte ... ladi-i-mup

http://www.slobodan-milosevic.org/

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Куј га јебе. Гмаз комунистички.

Али да су ови "нови" још гори, јесу брате. Слободан је бар имао санкције, ратове и слично као изговор а ови више немају ништа а и даље је све исто. И џаба сва она пребијања ос стране мурије и све демонстрације и жртве режима кад наши "спасиоци" данас седе у коалицији са СПС-ом.

"Слободане, Слободане ти си комуниста, волимо те, волимо те ко Исуса Христа"...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 22:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Slobo nije bio komunista,samo je socijalizam koristio kao paravan.Da je bio socijalista ne bi dozvolio da Srbija propadne u svakom smislu.Njega je jedino interesovala moć i vlast.
Nevin je koliko su nevini Franjo i Alija.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Srpskom narodu je najviše bio odgovoran zato mi je žao što nije odgovarao pred domaćim sudom.

Ovo što je bilo u Hagu , čista sprdačina. Ispao je mučenik.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Slobo nije bio komunista,samo je socijalizam koristio kao paravan.Da je bio socijalista ne bi dozvolio da Srbija propadne u svakom smislu.Njega je jedino interesovala moć i vlast.
Nevin je koliko su nevini Franjo i Alija.

А шта је био? Демократа, либерал,...?
Комуниста као и сви његови претходници, као и сви ови што су данас на власти. Комунистички ђаци.

Наравно да је оно у Хагу била српдачина јер је тај суд сам по себи тешка спрдња са судским правом и људским правима. Требало је с њим ко са Чаушескуом али Миру никако не заобићи.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 22:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
urbana_extravaganca je napisao:
А шта је био? Демократа, либерал,...?
Комуниста као и сви његови претходници, као и сви ови што су данас на власти. Комунистички ђаци.

Šta je bio?Teško pitanje.Manijak željan vlasti.Čovjek koji se nije libio da uzburka nacionalističke strasti,da uništi državu,proda Kosovo,vara narod,zgrće milone maraka na račun bijede običnog čovjeka(totalno suprotno od komunizma).Čovjek koji je dozvolio potpunu devalvaciju morala,života,nacije,nacionalizma...........Smrad.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 09:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2007, 22:15
Лака му црна земља. Читајући књигу Војна тајна и још неке....
није њему било лако, а историја ће то показати. Петро долари су учинили своје. До `92. САД је била уз Слобу 100% преко његовог пријатеља Холбрука (бркуа, ја волим само паре...), а онда наступа `92. прва криза у САД и за љубав долара, ми Срби постајемо колатерална штета. Њемци и петро(исламске) земље значајно утичу на промену политике САД према Србији. Уз то имати Вука у свом атару је значило упола пропаст. Када су сви национални лидери (Туђман, Кучан, Изетбеговић) имали безрезервну подршку свих својих политичких "не-истомишљеника" и сви дували у исту тикву. Једино су се Србима и Слоби дешавали 9. мартови и "демократски" протести. Пола опозиције су дисиденти, самим тим су били лак плен страних обавештајних служби, и јесу били агенти. Време ће показати, и проста рачуница, од ваздуха нису живели. А што је народ био сиромашнији, они су били све моћнији.
Ал о том-потом. Није био цвеће, али није нити за пљување. Био је владар једног бурног периода, а писаће се о њему као и о осталим владарима. Неко добро неко лоше. А моје је мишљење да је био владар у лоша времена, није био националиста (што му се приписује), био је патиота, волио је Србију(отуда и наке врло, врло лоше одлуке које је донео у унутрашњем плану), лоше ствари су да је био препоносан до гордости. Његова је била она: "Издали ме пријатељи, издао ме прат, све сам битке изгубио ал још водим рат"

A to se vama vise ne dogadja
ni kad svadbujete ni kad, vam se radja!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Продао је Крајину и наше Србе тамо а то је за мене довољно па да је патриота 1000 пута.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 14:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Продао је Крајину и наше Србе тамо а то је за мене довољно па да је патриота 1000 пута.

има времена историја ће показати ко и зашто
како ме може неко продати а код мене и оружје и муниција и све друго, не контам. :mad:
Ја када сам `92. дошао на Озрен, слушао сам причу, продато издато, а на питање ко, оне комуњаре у БГ.
Оружја и муниције ѕа 20г рата, а локал патриоте да би лакше продали и издали јер су то већ протурили народу, у 3 дана на њиве и ливаде испуцају такав арсенал да је падало где треба од грачанице би остало само лаке сити. А онда кажу ето видиш, немамо муниције, а комуљаре не дају. Морамо куповати, дајте паре, или пара нема зато што купујемо метке :mad:
Крајина је пала јер се шверцовало, док се са једне стране тукло на Бихаћу, браћа са друге стране шверцовала :mad:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Чињеница је да је он те људе тамо оставио на цедило када им је било најпотребније а на крају крајева и сами људи блиски Туђману кажу да је то све био део договора између њих двојице. А и те које оптужујеш за шверц није поставио на функције нико други него он.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2009, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
..djindjic i milosevic-zauvek zajedno...tako i treba....

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 09:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

А и те које оптужујеш за шверц није поставио на функције нико други него он.

Па нисам сигуран колико је у последњу годину или чак две имао утицаја, све ми се више чини да је већи утицај у РСК имао Караџић него Милошевић, исто ако и у РС. Добро се сјећам прича у РС од стране СДС-оваца о Милошевићевом режиму, Милошевићевим комуњарским официрима које трееба стрељати.....
а територије су губиле бригаде српских соколова којима су командовали управо официри који су исључиво били привржени Караџићу и СДС-у.
Али није то тема па нећу даље.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 01:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mira Marković ostvarila pravo na 600 eura penzije svog supruga, zločinca Slobodana Miloševića

Ona će uživati porodičnu penziju na osnovu starosne penzije
Mira Marković, udovica Slobodana Miloševića, primat će porodičnu penziju, kako se neslužbeno doznaje, od oko 60.000 dinara ili 600 eura, piše današnji beogradski B92.

- Ona će uživati porodičnu penziju na osnovu starosne penzije, koju je njen suprug zaslužio po osnovi radnog staža, i to 70 posto iznosa pokojnikove penzije, a ne predsjedničku penziju, potvrdio je Vladimir Stanković, direktor Sektora za ostvarivanje prava iz penzionog i invalidskog osiguranja u Fondu PIO.

Miloševićeva penzija, da je živ, bila 90.000 dinara, oko 900 eura.

Novinari nisu uspjeli doznati je li Miloševićevoj udovici počela isplata penzije ili će početi idućih mjeseci, ali su doznali da je rješenje izdano u maju ove godine.

Miloševićeva udovica zatražila je predsjedničku penziju, ali je odbijena. Prvi zahtjev za predsjedničku penziju uputio je Fondu lično Milošević, ali je nikad nije dobio, doznaju mediji u Srbiji. U rješenju je navedeno kako se njegov zahtjev odbija dok se ne okonča suđenje na Haškom tribunalu.

Mira Marković pobjegla je u Rusiju jer joj u Srbiji prijeti zatvor do 12 godina zbog zloupotrebe službenog položaja i ne smije se vratiti do 2024. godine kada nastupa zastara ovog postupka.

http://www.dnevniavaz.ba/globus/region/ ... evica.html

Kada može penziju da prima Stjepan Mesić, što ne može i baba Jula.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2011, 07:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
E njemu bi se volio popišati po grobu više nego išta :angry4:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
Srpskom narodu je najviše bio odgovoran zato mi je žao što nije odgovarao pred domaćim sudom.

pa ko nam je branio da ga uhapsimo i da mu sudimo? i njemu i mladicu i karadzicu? niko.

da li bismo mu mi sudili da nije isporucen hagu? naravno da ne bi. kao ni karadzicu ni mladicu ni karadzicu.

prema tome, filozofe, nemojmo da se lazemo...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Milanko Djeric je napisao:
pa ko nam je branio da ga uhapsimo i da mu sudimo? i njemu i mladicu i karadzicu? niko.

...

Cuj, ko nam je branio? Pa jesu li ljudi u Beogradu protestovali skoro svaki dan od 1996 do 2000 protiv njega ali ga niko nije mogao skinuti niti mu suditi kad ga je policija cuvala i tukla pobunjenike.
Krao je glasove na izborima, bio je poput tipicnih diktatora. Dakle, nije problem bio sto narod nije htio nego nije mu mogao nista.
A sto se tice Karadzica, Mladica, Dodika i sl. to je druga prica. U RS je narod zatucaniji nego u Srbiji pa su ih branili. I sad biraju isto za razliku od Srbijanaca koji su krenuli putem reformi izabravsi daleko demokratskiju i liberalniju vlast.
Medjutim sta je sustina? Sustina je da je predsjednik Milosevic bio diktator kao i ostali diktatori Sadam Husein, Mubarak itd. jer nije bio na vlasti voljom naroda, i zato je medjunarodna zajednica cinila sve da ga skine ukljucujuci i bombardovanje.
Dok je kod Dodika, Lagumdzije i drugih bosanskohercegovackih vladara drugacije. Dosli su na vlast voljom zatucanog naroda. I tu je medjunarodna zajednica nemocna. Jer bi ugrozila demokratsko pravo naroda na izbor. A izbor vecine naroda je takav da voli ovakvo stanje i to stranci ne mogu promijeniti bez obzira koliko je to pogubno za taj isti narod.
Medjunarodna zajednica intervenise samo kada narod nema pravo na izbor, a to je bilo u slucaju Milosevica. U slucaju kad narod sam sebi bira zlo kao sad u BiH medjunarodna zajednica ne intervenise jer bi to bilo suprotno demokratskim suicidalnim teznjama naroda.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
jellyfish, ti nisi normalan.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2011, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Bio sam tamo kod njegove kuce u PO naselje se zove burjan.Sta reci da smo ga mi ubili pa ok al ovi eu gadovi pa u p...u m......u nek ide sve

http://www.youtube.com/watch?v=RZf_tZuYbmo

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 21 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]