Ово је стварно смијешно без даљњег.
Самим тим сакаћење стогодишњих симбола и измишање неке "компилације" са мотивима сва три народа је смијешно!
На овом грбу упућеном на изгласавање у средини се налази велики двоглави орао у штиту, и опет без круне!?
Са страна се налазе мотиви који престављају шаховницу и чини ми се љиљан, а њих држе неки лавови или неке сличне животиње.
Мислим обична спрдња...
А приједлоге за химну нисам чуо али и то ми је чиста фарса, ови понуде нешто други оспоре на вјећу народа или уставном суду и тако даље и ближе... у недоглед...
Али посебно је интересантно шта се дешава у федерацији по овом питању пошто су и њихови симболи неуставни!
Наиме они су све грбове и заставе поскидали и као замјенске користе симболе БиХ!
А нисам упућен у то да се они баве тражењем рјешења, што упућује на то да им се ови (државе БиХ) свиђају

Погледајте само колико има кантона па тај процес може трајати 100 година!
Срби су опет по 10000 пут насјели на исту фору, сјећате се приче о промјени имена градова типа Српско Сарајево, Српски Брод... ова садашња имена (Источно Сарајево Босански Брод/Брод) имена су постављена као привремена и толике су опструкције биле да је власт РС изгледа и заборавила да треба пронаћи трајно рјешење.
Исто тако се десило са називима јавних и приватних предузеча која су у префиксу имали назив Српски, Хрватски, Бошњачки.
Примјер, Српске шуме, Српски путеви ... су морали бити преименовани у Шуме Српске, Путеви Српске и сл. А шта се десило са федерацијом?!
Био ХТ Мостар, сада?! Исто остало, Хрватске телекомуникације мостар, Хрватска електропривреда и сл.
И шта је закључак овога свега, само се око нас води прича, а наши политичари се и не труде да изгурају све до краја, код сваког!
П.С. И ако неко зна гдје се могу послушати приједлози за химну нека окачи.