DELLBOY je napisao:
Apollonia je napisao:
Pupovac je jedan od najpametnijih Srba politicara u danasnje vrijeme. Odusevio me njegov intervju kod Stankovica, najvise onaj dio u kojem je Stankovicu na fin nacin rekao da je on ponosan na svoje porjeklo i da i dan danas slavi pravoslavni Bozic. Nebi to bilo toliko bitno, da time nije postavio i Acu i novinara Bibica na svoje mjesto, jer su obojica Srbi koji se srame svog porjekla.
Svaka cast sto je uspio uci u vladu, samo sto se plasim da je to vise za laksi ulazak Hrvatske u EU, a bojim se da to nece bas puno promjeniti polozaj Srba u Hrvatskoj, ratu zaposlenosti, sigurnost itd.
Prvo Pupovac je odbio mjesto potpresjednika i na to mjesto je ''postavio'' Slobodana Uzelca (koji je takođe iz SDSS-a i koji je već bio u vladi HR)
Drugo Slobodan Uzelac je dobio dobro mjesto u vladi Sanadera.
Postaće potpredsjednik za privredni razvoj, obnovu i povratak.
To bi mnogo značilo srbima koji žele da se vrate u Hrvatsku.
Prvo su najavili da ce to biti Pupovac, a poslije je i sam Sanader ostao iznenadjen kad su mu javili da ce to biti Uzelac. Mislim da jedina dobra stvar u svemu je da je na celu Hrvatske Vlade covjek koji se zove Slobodan

.
O povratku, nece se tu puno toga izmjeniti, Srbi i dalje nemaju pravo na rad, a Uzelac licno ne moze zastititi svaku babu i djeda u selima gdje jedna pijana budala dodje i ubije ih (do sada se desavalo previse puta) i mislim da se to pitanje sigurnosti i dalje nece moci rijesiti, jer svi mi znamo koliko Hrvati vole Srbe, tako da jedan Uzelac tu "ljubav" nece bas promjeniti. Ovo je samo jedan od trikova Sanadera za laksi ulazak Hrvatske u EU, voljela bih da nije tako, ali, jeste.
O samom imenovanju Uzelca evo i link
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/2989247/index.do