banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 19:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Maj 2014, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Pogledaj Apostrof.. zlo.
Evo covjek iz Euroblica objasni sto sam i rekla maloprije, pokusavaju doci na vlast sa pricom o Vucicu sto je cista glupost.
Umicevica ne podnosim pa o njemu necu.
A Krsmanovic kaze:"o Cavicevoj velicini govori cinjenica sto je prevazisao neslaganje sa SDS zbog opsteg dobra" :lol: :lol: strasno.. :lol: postenjacina teska kojeg sam licno slusala kako on i bliski mu kukaju za blagostanjem dok je bio predsjednik pa sad posto su potrosili sve zalihe jasu opet.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 20:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma vjeruj meni,ja sam duze u SDS nego kad saberu svoje ucesce njih obojica,i Umicevic i Cava :wink:

Salim se malo,ali bas je tako...Inace,ne znam sto ne volis Umicevica,nije on ni pokvaren ni neposten covjek...U SDS je usao prije koju godinu sa Stevandicem i jos nekima koji su kao i Umicevic bili u stranci Guge Lazarevica..

Cava je posebna prica...Kasno se uclanio u SDS,tek poslije rata 1997,kad je bila guzva na izlaznim vratima nase stranke i kad su se svi lozili na "Evropa,Biljana,SNS,promjene,bla,bla,bla"...Za kratko vrijeme je jako napredovao u toj hijerarhiji,da je cak postao i Predsjednik i SDS i RS!!!

Iako mi je on fakticki ratni drug iz Vojne Policije,ja licno cu mu uvijek zamjerati potpisivanje "izvjestaja o Srebrenici",po kojem smo likvidirali 8 hiljada ljudi,i tu je Mile potpuno u pravu..Nije se smio na taj izvjestaj staviti ni paraf,akamoli potpis i pecat Predsjednika Republike Srpske!!....To se nije smjelo uraditi dok se poimenicno ne istrazi svaki zlocin....Nije on cak bio imun ni na "prijateljstva" sa tajkunima,ali vjeruj da to para sto je on zakacio,nije ni 2% od ovih danas :( :( :(

Kao najveci adut aktuelnog rukovodstva SDS smatram to sto nijednom tajkunu ne duguju nista i sto ce imati potpuno otvoren put da omoguce pravosudju da radi svoj posao!

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa Umicevic ce ti sada biti koleZa iz stranke, iako je pljuvao po Dodiku i SNSD-u, ali eto zavoleo :)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 20:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nisam onda ja lolly shvatio,mislio sam da u toj emisiji gostuje nas Djordje Umicevic.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Marinko Umicevic gostuje

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 21:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

e taj mi je obaska sexy :roll: :roll:

kad je vidio da ga ivanic na izbornoj listi pdp nece staviti na poziciju koju je ocekivao,odmah sutra poceo lajat na taj pdp i uclanio se u snsd :( :(

zelim da ga i mile u neki zapecak stavi!!

prije par dana kad ne povratih citajuci preko citave strane u sportskom zurnalu clanak tome marica,kako je jedan BANJALUCANIN toliko uspio u zivotu,da pogleda oba polufinala LS u Madridu,i Atletico-Chelsea,i sutradan Real-Bayern...sve sa detaljima,kako je bio gost Adidasa,gdje je sjedio na stadionima,koga sretao,oko kojih fontana u Madridu se setao i sa kim :( :(

I kako svi moramo biti ponosni na to!!

Pa jbm ti zivot,Banjaluka sa devet zlatnih olimpijskih medalja,da se divi sto je jedan Marinko Umicevic sa tribina gledao neke utakmice :( :(

Nisam znao dal da se smijem ili placem :-?

Poderah novine od huje,iako su bile Dionisove,a ne moje :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znam ja o Cavicu dosta. Pa to i kazem, nije zakacio dovoljno da se smiri do penzije pa zato i jase ponovo.
O tome cijelo vrijeme pricam. Svi zele vlast samo zbog licne koristi i to je cinjenica.
I dok god je tako i dok vrtimo iste ljude tu nema uspjeha.
I da, ostadoh duzna odgovor. Bosic mi djeluje ok, Pandurevicku sam samo pohvalila kao zenu politicara, nije tuka i blejalo, ozbiljno je shvatila svoj poziv. Ali vam oni nece pomoci kad vucete 20 puta vise debila u koaliciji, da ih opet ne nabrajamo

A Tadic je krelac. Sjecam ga se kad je visio kod Poplasena u kancelariji da mu pomogne oko faxa jer nije bio sjajan student. Vjeciti kompleksas i galamdzija zeljan nekog dokazivanja.

Sto rekose i sad, suplje price ko je krao, ko nije krao, ko ce izdati srpstvo a ko ne, su toliko plitke za jednu kampanju i drzavu koja je u stanju kakvom jeste.
i zato ce izlaznost biti najmanja do sad.

Ja na kraju da rezimiram, u ovim prognozama, procjenjujem da ce Boske i Dodik poslije izbora biti na istoj strani.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znam da je ovo receno vec, ali SDS bi svakako bolje prosao da ne vuce Dronjka, Gligorica kao i PDP sa sobom nastojeci da prikupi sto vise glasace. Ovako SNSD ima stalno glasacko tijelo a SDS je sam sebi presudio ovom koalicijom i necete postici nista.
Nastavljam da citam temu, da pratim schlagerovu misiju a sve sam vec rekla. Na izbore cu izaci svakako.
:)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 21:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Osim ovog djela o Ognjenu Tadicu,ostalo bih skoro mogao i potpisati :D

Ogi je elokventan,kao uostalom i svaki advokat,u ratu je bio zatvaran u Lori u Splitu,mucen,nakon rata mu je OHR tri godine zabranio bavljenje politikom,jer je malo previse bio Srbin :( :(

Da ne sirimo sad temu koliko je clanova SDS-a i SRS,tih godina bilo zabranjeno politicko djelovanje,ko ih je potkazivao,i zasto nijednom od ovih koji brane RS od mene,nije bilo zabranjeno djelovanje nikad :( :(

A da ne sirimo,ne zato sto ne bih do sutra mogao o tome,vec zato sto se slazem sa manituom da ce takve stvari na ovim izborima biti skoro pa irelevantne. :( ..Mozda je i bolje tako!

Citiraj:
Nastavljam da citam temu, da pratim schlagerovu misiju

Moja misija ce biti zavrsena onda kad u lozi Gradskog stadiona budem stajao mirno uz intoniranje himne Boze pravde,na utakmici kvalifikacija za SP,Republika Srpska-Holandija!!

Sa lijeve strane u lozi ces mi biti ti,kao specijalni gost,a sa desne Bakir izetbegovic koji ce na to razdruzivanje pristati mirnim putem,kao sto bi i caca mu (ne slusaj ga sta prica :wink: ):wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 21:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I malo previse pisem veceras,mogao bih i na spavanje :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Glede Tadica, on je svoje ispucao sa izostankom kandidature za gradonacelnika na poslednjim lokalnim izborima. I donekle zato sto nije otisao sa Cavicem koji ga je doveo i fino smjestio u SDS.

Nije mi jasan kao pojava. Da se zivot ravna po onome kako on voli da se predstavlja jos bi gulio u Lori za spijunazu. Cudan tip, sa gomilom godina u politici bez ijednog jedinog rezultata.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 22:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Koji ce q sa Cavicem??

I zasto se stalno na temi SDS vracamo na njega?

Jesi ti pratio politiku tih godina,i znas li da je upravo Cavic doveo Milu na vlast i dao mu mandat 2005?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

...I doveo je Tadica u SDS. Pod jedan.
...SDSu opet treba. Pod dva.

Btw. gledao sam neku vece Dodika i Bosketa... I stekao sam utisak da Mileta vise brine Cava nego Boske.
Naravno, po mantri iz SDSa to sasvim normalno jer je Boske fin, ugladjen i kulturan. I zbog toga je strasno nezanimljiv Traktoristi. :P

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 22:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jel se zajebavas il ozbiljno kontas da Mile misli da bi Cava i NDP dobili vise glasova nego SDS...da nema ovog zajednickog nastupa u Savezu za promjene?

Ako kazes da si ozbiljan,za mene ces postat neozbiljan diskutant. :D

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pricam o Bosicu, ne o SDS.u. Ali ako cemo iskreno, SDS bi danas bolje prosao sa Cavicem.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 22:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

e to je vec drugo...tvoje misljenje i osjecaj,i stvarno bi bilo retardirano da sad ja pisem jeste tako,ili nije tako...

uglavnom,nikad necemo saznati 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hocemo. Veoma brzo.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 10:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Partije koje se ne znaju naguziti Amerima gube izbore :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 10:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ja i dalje ne vidim Bosića kao predsjednika, stvarno ne mogu da zamislim tu sliku. Mene on neodoljivo podsjeća na Šarovića po neubjedljivosti, samo što je Šarović bio predsjednik a ovaj sumnjam da će.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2014, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nisam pratio forum ovih dana, al' ako je to tacno sto se pise da je SDS usao u koaliciju sa ovim pajserima, onda su sami sebi presudili. Pare od kampanje mogu komotno da uloze u nesto drugo jer im nece ni trebati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]