Wrangler je napisao:
Nemoj da mi citiras neke likove sa foruma i to predstavljas kao nekakav dokaz,
Kao prvo, nisi centar svemira i ne pišem sve tebi. Odgovarao sam na pisanje drugog autora, kojeg sam i citirao...
Wrangler je napisao:
Lukac jeste spomenuo da su NEKI od njih vise puta privodjeni i poligrafisani i to je rekao za ove sto su ucestvovali u tuci sto je u nastavku recenice sam i rekao ali za ovu dvojicu iz kuce je receno da su saslusani kao osteceni.
Ti sad kazes da su oni vise puta poligrafisani a sam Lukac kaze da nisu vec samo kao osteceni.

Ko je ovde lud ?
Hajd sad ozbiljno otkuda ti ta info...ili po obicaju lupas napamet ?
"Priveli smo ogroman broj ljudi. Mnoge od njih smo doveli više puta, poligrafisali ih više puta, čak da smo otišli u jednu krajnjost da su porodice tih ljudi koje smo dovodili više puta dovodili reagovali..."
https://youtu.be/uGfXvZstjRQ?t=8m31sNigdje Lukač nije rekao da su ti ispitivani ljudi bili ovi sa kojima se David tukao ili ne, to si ti dodao. Smiri strasti malo...
A onda možeš i pogledati opet šta sam ja tamo napisao...
Wrangler je napisao:
Kako god, ovde na forumu sve kukavac do kukavca, vidim prozivate i pokojnika da je bio sitni diler, pusio travu, sprdate se sa njegovim pjesmama i fakultetom...jadovi ste i bijednici...momak je sa svojom 21 godinom ostavio pregrst medalja i diploma iz sporta kojim se bavio, bio student ETF-a sto se bez odredjenog znanja i dobrog prosjeka iz srednje ne moze ni upisati, pisao, komponovao pjesme i izvodio iste, bio u prvim redovima podrske za momka koji je poginuo u sumnjivim okolnostima na auto-putu dok je vas krajnji domet seruckanje po forumu .
Nigdje ja nisam njega prozivao da je sitni diler. Rezultati obdukcije su utvrdili prisutnost droga, njemu bliski ljudi su pisali i pričali da duva, a i izgleda kao neko ko duva. Da li ti sad kažeš da nije duvao?
Nisam nigdje spomenuo pjesme, niti ih sprdao. Nisam nigdje sprdao njegov fakultet. Napisao sam samo da to što je neko upisan na fakultet ne znači da je i dobar student.
Sass Drake je napisao:
Ovo za prosjek nije tačno što se ETF BL tiče. Znanje ipak treba da se ostvari minimalnih petnaest bodova dok prosjek nije bitan jer nikad ne budu ispunjene upisne kvote. Ako ipak ne upadneš u tri upisna roka, predaš samo molbu dekanu. Pišem ovo samo informativno.
E ovo je sad namjenjeno tebi Wrangleru. ETF nije problem upisati. Na ETF-u ima i ekstra studenata i očajnih studenata. Ima i studenata koji se samo vode kao studenti. Bukvalno svako slovo koje je Sass Drake otkucao je živa istina...
Wrangler je napisao:
Kukavan ste vi soj i jadna je majka koja vas je rodila.
Žao mi je što tako misliš, samo zato što imamo različito mišljenje...
Ja sam svim srcem za istinu i pravdu, ali treba biti iskren i reći da istina možda nije ono što priželjkujemo. Treba biti iskren pa reći da David možda nije ubijen, što niko od vas ne uzima kao opciju. Treba biti iskren...
Ja znam da se moje pisanje neće tebi svidjeti, kao ni mnogima drugima, ali ja sam iskren i pišem sve ovo u najboljoj namjeri...
Nisam jednom kritikovao rad RTRS-a i agencije SRNA i zapitao se odakle nelogičnosti između vremna smrti u potvrdi o smrti i izvještaju druge obdukcije. Ali sam isto tako kritikovao nebuloze koje dolaze sa druge strane...
Evo, nek me još neko optuži da sam u ovoj ili ono stranci, pa da upotpunimo doživljaj...