banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 03:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Maj 2014, 20:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Taj.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2014, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Neki novi Špirić, neki novi Špirić... :D
Hodao po predizbornim kampanjama sa koalicijom na prošlim izborima, kad su htjeli oboriti SNSD.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2014, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Schlager je napisao:
Lolly je napisao:
Schlager jesi li gledao Pecat i kako bi ti prokomentarisao prilog u vezi sa temom, osnovanim blokom i td... ?

Nisam gledao pecat,a nimalo ne djelim entuzijazam osnovanim blokom,vjerujem da si procitala moj jucerasnji post o tome...neke iz toga bloka volim,kao recimo voju gligica,na neke sam ravnodusan kao cava,a na neke alergican kao gligoric :( :( :(

sta je bilo u pecatu?

:-?

Jesam. Procitala sam tvoj post jer iako ne pisem ovde, redovno pratim temu.
Prilog je bio dosta simpatican, nazovimo to tako, u kojem su prikazali neke izjave iz arhiva RTRS a "iz proslosti" politickog zivota u kojem Ivanic pljuje SDS a zatim usljed smjena u SDS, Cava pljuje Bosica, Bosic Cavu i sve tako u krug..

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2014, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
:lol:
Javni servis razbi koaliciju prije no što je zaživjela

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2014, 21:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Lolly,znas i sama da je to tako u politici :( :(

Pogledaj samo ovog Gligorica kako laje protiv Mile Dodika (GDJE JE TAJ MIS MILORAD DODIK!!!!),iako je u SNSD do prije par mjeseci devet godina crpio sve prviligeije koja vlast sobom nosi kao direktor Geodetske uprave,dok ga Mile nije otjerao kao psa.... :( :( ..a prije toga jos 5 godina u PDP,kao direktor PIO u vladama Ivanica,Mikerevica,Bukejlovica :( :(

Nisu svi kao ti i ja koji bi sve uradili,prije negoli pljuvali u bunar iz koga smo godinama vodu pili :(

Zato cu ja uvijek ostati neambiciozni SDS-ov romantik,a ti najljepsa neostavarena Premijerka RS,ili bar ministar finansija. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2014, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nemam ja te pretenzije. Vise volim biti covjek iz sjene. :wink:
Zao mi je sto nisi gledao. Jedno je kad ovako pricamo o tome a jako interesantno kad puste te priloge kako oni svi samouvjereno pljuju jedan drugog. Uzas.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2014, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Nista tu nije uzas, sta je sve Lemi govorio pa nista. Inace, steta je sto Bosic predstavlja koaliciju, nadam se da ce u nekom sledecem duelu to raditi Cavic.
Btw, ova retorika vladajucih "oni su cuvari RS, ovo je probosanska koalicija .. " :lol: Mile, moras hapsiti kuma i ostalu stoku u partiji i pobjedjujes. Nacionalna prica pusi, kao i u Srbiji. A ovde ce Vucic tek da pruzi podrsku u septembru, i to jako..Sad je ko u Braveheart-u "hold, hold..." :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2014, 22:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
A ovde ce Vucic tek da pruzi podrsku u septembru, i to jako

Kome? :D

Bez obzira na Selakovica neki dan,i Tomu,Vucica nikad nisam cuo da javno podrzi SDS :( :(

Toma nije tako zatvoren kao on....Ima snimak emisije kad je gostovao na BN televiziji i doslovno rekao "Sve bismo oprostili Miloradu Dodiku,iako Predsjedniku RS ne prilici da se mijesa u izbore u Srbiji,znamo da je licni prijatelj sa Borisom Tadicem,pa bismo i podnijeli da mu je dosao pruziti podrsku u izborima za Predsjednika Srbije...shvatili ne,ali podnijeli da......Ali da do te mjere ponizava i degradira instituciju Predsjednika Republike Srpske i narod koji predstavlja,kada na Trgu Republike u Beogradu,"objasnjava" gradjanima cak koga da biraju i za gradonacelnika Beograda,Djilasa a ne Vucica,e tu mizeriju mu necemo zaboraviti nikada" :( :(

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2014, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Kome? Pa onome za koga mu narede :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2014, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:
upravo htjedoh napisati

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 06:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da, ali imaju li oni neku snagu ovde? Pa ovdasnje stranke koje su imali/imaju u RS su vazda bile blijede sa bijednim ucinkom.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Opet imam pitanje schlageru, al sta cu kad je on ovde glavni zastupnik koalicije za promjene.
Ako SDS i njihova koalicija upozorava stalno na nezaposlenost a s druge strane kako pozicija zaposljava samo stranacki podobne, da li to znaci da oni nece nikog vise zaposliti ili ce ipak morati zaposliti dio svojih zasluznih za eventualnu pobjedu?? Da li ce na taj nacin uvecati taj birokratski aparat koji je po njima i sad ogroman. Ili ce ko u nadrealistima otpustiti sve pa zaposliti nove?
Ako misle pokrenuti privredu da bi omogucili nova radna mjesta, kako ce stvoriti taj povoljni ambijent za tu pricu.

Jer 90% ljudi koji ce glasati za opoziciju to rade jer se ne mogu okoristiti od sadasnje vlasti pa bi to ucinili sa iducom. Svi oni ocekuju ili posao ili bolje radno mjesto, da zaposle brata od strica ili da im firma napokon bude izabrana na nekom postupku javne nabavke. To je cinjenica. Nikom nije do opsteg dobra vec iskljucivo do licnog. Malo je tu postenih ljudi koji zive u ubjedjenju da sve moze posteno i da za sve treba obezbijediti dobro.
Ovo mislim na svim stranama jer mi smo takav narod i zivimo u takvom drustvu i na zalost u takvom debilnom vremenu. Uvijek je licno ne samo ispred opsteg vec i jedini imperativ. Jer se vecina uclanjuje u stranku bilo koju, da sebi obezbjedi neku korist a rijetko ko da ucini nesto dobro za sebe i druge.

Jer kako god okrenes uvijek je politika k..va.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 19:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

odgovoricu ti u granicama mojih mogucnosti,a to su ili moja ocekivanja,ili ono sto nacujem u kuloarima :D

Pricacu u relacijama "ocekujem",mada dosad sve sto sam "ocekivao" se uglavnom i desilo 8) ...Znaci,ocekujem da ova presiroka koalicija posluzi samo da se smjeni ova nenarodna vlast,i da se po receptu Vucica,u prvih godinu-dve rasvjetle ove 24 afere i da se neki od "nedodirljivih" nadju iza resetaka,da se na taj nacin narodu pokaze da NIKO ne moze biti iznad drzave....Nakon toga bi najbolje bilo ici na prevremene izbore na pun mandat,kao Vucic,i preuzeti potpunu i odgovornost i vlast!
Po sadasnjem izbornom zakonu to nije moguce,ali nije ni nepromjenljivo :wink:

A sad direktan odgovor na tvoje pitanje o budzetlijama...(ruzna rijec :( )

Politicko samoubistvo bi bilo sad,pola godine pred izbore pricati kako ce biti masovnog otpustanja u javnom sektoru...Ali,eto,umjesto mog bas predirektnog odgovora (nisam bas toliko popio danas :D ),pogledaj na srbijanskim sajtovima ekspoze Aleksandra Vucica,sta misli preduzeti po tom pitanju..ILi jos bolje,smjenjeni ministar Radulovic iz prosle Vuciceve vlade,sta je mislio o tome,zasto je otisao,itd,itd...Samo ce ti se kazat :wink:

Izvini na ovako indirektnom odgovoru,ali vjerujem da smo i ti i ja svjesni da ovaj trenutni odnos zaposlenih u javnom i realnom sektoru vodi ovu nasu RS u direktnu propast ..i zaduzivanje nerodjene djece:( :(

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma nemam ja problem s tim. Nemas se sta izvinjavati.
Ja zivim u ubjedjenju da ce za nekog ko hoce raditi i uciti i ima znanje uvijek biti posla.
No na stranu to. Ja licno Vucicu skidam kapu i vjerujem da je iskren. I da ce uspjeti u svom naumu da stvori bolju i posteniju Srbiju.
Isto tako ne vjerujem ni 1% , ma uposte, da je nasa opozicija ni ova koalicija niti spremna za Vucicevu pricu niti razmislja kao on vec se samo sluzi s njim kao receptom da dodju na vlast.
Jer sve smo te ljude vec vidjeli na vlasti. A ostali dio da se ne ponavljam je isti kao kraj mog predhodnog posta.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 20:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne znam tacno sta mislis,ali bar za SDS mogu reci da sigurno u izvrsnoj vlasti nisi vidjela Mladena Bosica,Aleksandru Pandurevic,Ognjena Tadica,Vukotu Govedaricu ili bilo kga iz sadasnjeg rukovodstva.

Vidjela si ih dosta iz ostalih clanova koalicije,nekima od njih ni ja ne bi dao da pridju na kilometar od Hotela Bosna u petak :( :( :(

A za nekoga takvog radoholicara kao sto si ti,ako ne bude posla u staklencu,obecavam da vracam clansku kartu koju imam od 1992 :( :( :(

Jos uvijek se nadam da si se salila neki dan da stvarno pocinjes raditi sledece sedmice! :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako ovako nastavite vas dvoje prekršit ću datu riječ i glasati za SNSD

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 20:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Spijo,dje zapelo i sta ti toliko smeta u nasem razgovoru? :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 20:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ništa,reko,i Dodik je bio bez mrlje dok nije zajašio :D

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne sledece sedmice ali sledeceg mjeseca vjerovatno. Ali nije to bitno.
Upravo zbog svih tih licnih intetesa koji su svakim danom sve izrazeniji, sve vise i vise ljudi ce odluciti bojkotovati izbore.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 20:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
Ma ništa,reko,i Dodik je bio bez mrlje dok nije zajašio :D

Mile je propustio istorijsku sansu.....Narod je u njega gledao kao u Boga 1998,a cak i 2006,doduse ne kao u Boga,ali kao spasioca su gledani on,pokojni Milan Jelic i ostali....Bilo je velikog entuzijazma u narodu.

Prokockali su svo to povjerenje,zgadili se svima osim onima koji imaju direktnu materijalnu korist od njih....Sve i jedan od sadasnjih vlastodrzaca je obezbjedio svoje deseto koljeno,i to u ovoj sirotinjskoj drzavi :( :( ....Jebeni smitran ima osam stanova u BL,citam juce...A od tih osam,6 je stekao za vrijeme mandata :( :(

Pametan se uci na tudjim greskama,malo manje pametan na svojima,a nepametan ne nauci ni na svojima...

Nadam se da ce aktuelno rukovodstvo SDS biti u ovoj prvoj kategoriji,kad im narod pruzi ruku za slamku spasa...Ako i od toga ne bude nista,onda ja stvarno ne znam sta cemo i kako cemo dalje uopste :( :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]