banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 03:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 109  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Sep 2016, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=917672

Ovaj postao vijest i van BIH..

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
A ko od vas licno poznaje tog Draska...

Zasto bi iko morao licno da ga poznaje? Idu izbori, glasas za onoga ko ti najvise povjerenja uliva na osnovu dijela ili u nasem slucaju za manje od dva zla. Doticni je imao 30 marketinskih prilika (za koje se izlaktao) i u njih 25 je ispao smjesan.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 13:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
A.J.V.A.R. je napisao:

Zasto bi iko morao licno da ga poznaje? Idu izbori, glasas za onoga ko ti najvise povjerenja uliva na osnovu dijela ili u nasem slucaju za manje od dva zla. Doticni je imao 30 marketinskih prilika (za koje se izlaktao) i u njih 25 je ispao smjesan.

Pa ne pratim toliko rad tog momka, pa me zanima i u kojim je situacijama ispao smijesan...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Poenta price sa Konstantinom (i ovim covjekom sa Pala) nije ta u tome koliko on i da li moze da uradi nesto na pitanju politike.
Gotovo sigurno je da ne mogu uraditi nista, u danasnjoj situaciji i sa danasnjim politickim mehanizmima koji su na snazi.

Poenta price je ta da je on, koji je imao iskren i srcan nastup predmet izrugivanja i sprdnje, a botovski podmladak koji ponavlja suplje floskule koje su im napisale politicke tate je neko kome se aplaudira.
Stavljeni su u isti kos on i ljudi tipa onog kretena sa zutim Lamborghinijem.
Ruzno je sto smo kao ljudi postali takvi.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A.J.V.A.R. je napisao:

Pa ne pratim toliko rad tog momka, pa me zanima i u kojim je situacijama ispao smijesan...

U apsolutno sve i jednoj u kojoj je nastupio.
Čitava politička platforma na kojoj radi je skup floskula koje se mogu pronaći u knjizi ˝politics for dummies˝
Moj problem sa njim i njemu sličnima nije taj što ispada smiješan u nastupima, problem je taj što u tim smiješnim nastupima odaje da je apsolutno nezainteresovan za to što propagira i da to koristi samo kao nešto čime bi dobio glasove.

Neki će reći da i ostali političari rade isto - što jeste tačno .. ali zar poenta nije da dođe neko novi i bolji ko će da poboljša stanje, a ne da nam dolaze isti likovi sa istim sistemom (loših) vrijednosti?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja ovom prilikom dajem Konstantinu moju punu podršku i moj seal of approval.

A ovaj Draško će na kraju završiti kao i Bosić, biće neka politička šuša na poziciji, a niko ga neće uzimati za ozbiljno.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
prodao bi nas Kole sve za marku, al nema to veze, energija je bitna

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
prodao bi nas Kole sve za marku

Ja baš nešto ne vjerujem da bi
Možda jesam naivan k´o Danica, ali mislim da to ovde nije slučaj
Jedno je sigurno - na vlast doći neće pa nećemo ni imati priliku da to saznamo :D

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:28 
Bič božji
Bič božji

Pa sad koliko sam ja skontao taj klinac je nevjerovatno bogat za nase uslove, bogatstvo su valjda stekli prodajuci zemlju jer je njegov djed bio veliki zemljoposjednik u BL, e sada, zasto mu treba politika, to je misterija...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Mene zanima, koliki mu je račun za struju. Ladno se rasvjeta na tranzitu može isključiti :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:33 
Bič božji
Bič božji

E sada u duhu BL foruma, reci cemo da on struju i ne placa...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Pa sad koliko sam ja skontao taj klinac je nevjerovatno bogat za nase uslove, bogatstvo su valjda stekli prodajuci zemlju jer je njegov djed bio veliki zemljoposjednik u BL, e sada, zasto mu treba politika, to je misterija...

Исти случај као онај Лијановић. Да не смета у нормалним породичним пословима, фамилија га пошаље у политику. Реално, нацртану овцу му не би повјерио.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:41 
Bič božji
Bič božji

Valjda su Lijanovici ratni profiteri, a u slucaju ove porodice mislim da to nije bas tako, a cini mi se da je u ratu izgubio i bliskog clana porodice i to u zloglasnim desavanjima nadomak K Varosa...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Нисам мислио на поријекло новца, него на поступање са приглупим сином.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nema veze porodična istorija s činjenicom da lik nema pojma o politici a guraju ga svi u prve redove, a on ponavlja isto što i drug,i i kao kurči se ćirilicom, smatra se novim prosvetiteljem srpskog naroda, ako engleske fraze piše na ćirilici...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
V@nja je napisao:
Poenta price je ta da je on, koji je imao iskren i srcan nastup predmet izrugivanja i sprdnje, a botovski podmladak koji ponavlja suplje floskule koje su im napisale politicke tate je neko kome se aplaudira.

I treba da bude predmet sprdnje.

Konstantin je za jednu TV izjavio da penzioneri smrde.
https://youtu.be/yrEKhKk-QX4?t=1m59s
Otelo mu se.
I bubnuo je takvu generalizaciju.

Za jednog "kandidata za nezavsinog kandidata", što će da "dadne" nekome nešto, ima ograničen rječnik.
A o lupanju gluposti (magistar?) da ne pišem. Treba li da napišem da kao načelnik većinu stvari neće moći uraditi.

Dalje, ja bih volio znati gdje je magistrirao pravo (kaže da je magistar), jer ta ustanova zaslužuje katanac kada takve budaletine (a to je blaža riječ od one koju sam mislio otipkati) mogu upisati master studije.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 15:54 
Bič božji
Bič božji

Zato sam i pitao, poznajete li ga licno ili je to zbog tih politickih akcija koje pravi... nisam pratio toliko da bih mogao reci dal je glup ili je pametan, ja se samo pitam sto mu treba politika pored onolikog bogatstva, jer pored politike i bogatstvo donosi moc ako mu je do toga...
Vanju jos i razumijem :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
I treba da bude predmet sprdnje.

Ne treba.
Svo lupetanje koje se desilo u te dve minute su gotovo sigurno produkt činjenice da ga niko nije učio kakav jedan javni nastup treba da bude i činjeince da mu je dopizdilo da gleda kojekakakve malverzacije na političkoj.
I ˝dadnjavanje˝ i ˝kandidat za nezavisnog kandidata˝ i sve ostalo.

I nije suština da li on treba ili ne treba da bude načelnik, suština je da se o njemu sudi najviše na osnovu nezgrapnog nastupa u političkom spotu, a da je većina stvari koje je rekao manje-više na mjestu (počev od školovanja do nadničenja i prava radnika).

Slatkorječivim papcima se tapše, a njemu se traži F dijagnoza.
Meni je to i ružno i tužno.

Citiraj:
Konstantin je za jednu TV izjavio da penzioneri smrde.

Pa kad smrde
Šta bi sad čovjek
:lol: :lol: :lol:

P.S.

Pravni fakultet u Banjaluci je u pitanju koliko ja znam.
A o ˝diplomama˝ i diplomama naših političara .. i njihovoj dikciji i javnom nastupu (a koji imaju timove ljudi koji ih tome uče) i slično je baš suludo trošiti riječi.
Da je to kvalifikacija ne bi ih pola bilo blagajnik u kućnom savjetu, kamo li kakva visoka politička funkcija.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 16:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RBA, pa ja kontam da je politika (najbolji) način da se sačuva bogatstvo. Eto jednog od motiva (možda?).

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2016, 16:08 
Bič božji
Bič božji

V@nja je napisao:
RBA, pa ja kontam da je politika (najbolji) način da se sačuva bogatstvo. Eto jednog od motiva (možda?).

Moguce je, mada kada sam saznao kolikom parcelom zemlje su raspolagali mogu ti reci kada bi je prodavali po realnim cijenama mogao bi biti osrednje bogat i u Monte Karlu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 109  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]