banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 16:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1703 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 86  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Avg 2011, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
E što su uživali i džaba živjeli, živjeli su, sada će biti ko Somalija, oni su svoju karijeru završili.

lose ti je poredjenje (kao uostalom i svako koje si napravio u bilo kom svom postu). naime, somalija je poznata kao zemlja koja je odolila napadima prljavih amerikanaca i istjerala ih iz svoje zemlje. i njima je neuporedivo gore nego bilo kome koga su prljavi ameri okupirali.
ukratko, ako te ameri napadnu, najebo si ako pobijede, al si jos vise najebo ako izgube.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2011, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Pobunjenici su go kurac. Ne znaju ni držati oružje. Što će reći da su Gadafijevi još gori, čim ih ovi deru, ili ih ima 5 puta manje.
Vjerujem ipak da su najteži dio posla odradili strani specijalci/ex specijalci, a onda se ovi ušetaju i pucaju u vazduh. Doduše obe strane imaju gubitke, ali me ne bi čudilo da je bilo "prijateljske vatre" u izobilju.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2011, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Pa ima gomila specijalaca, plus rokanje iz vazduha. U takvim uslovima i ekipa naše ulice bi nešto uradila.

Osim toga, ta fašistička NATO bagra vodi tamo strahovit medijski rat.

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2011, 23:58 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
sinoc bezveze otvorim BBC i prikazuje grupu pobunjenika, kako iza coska neke kuce pucaju tamo negdje daleko..znaci jaro je podigao kalas u zrak, kundak sklopljen, glava okrenuta prema unazad (valjda se uplasio da ga caure ne pogode) i dere tako momacki..i jos se guraju ko ce pucati iza coska...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.mondo.rs/s215812/Info/Svet/G ... _Rajs.html

Car, šah, idol.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2011, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.snp1389.rs/index.php?option= ... 36%3Avesti

Гадафи:Обраћање народима света

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 14:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Znači žabari se vratili, Libija opet kolonija, ustvari legionari, što se žabara tiče oni ne bi mogli ni u moju mjesnu zajednicu ući. :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
http://www.snp1389.rs/index.php?option= ... 36%3Avesti

Гадафи:Обраћање народима света

par citata vaseg idola:

Не очајавајте, помоћ је скоро ту. Знате ли да је данас Ноћ предодређења?

pojasnjenje sta je noc predodredjenja : Ноћ предодређења (Ноћ моћи, لَيْلَةِ الْقَدْرِ, Laylat al-Qadr) је празник који се слави на 27 ноћ Рамазана у част откровења Мухамеду прве суре Курана 610. године у пећини Хира, на планини Дабал ан-Нур. Примедба руског преводиоца.

Вама у Србији: Ви сте прави пријатељи Либије, и ви сте уз мене. Не очајавајте, пацови су окачили заставу само на једну зграду од милион. Ви можете изрезати заставу од зелене тканине, у размери 2:1 – и то је ваша застава, застава народне власти, наде, истине и будућности.

О, добри народе света, знај да Ислам није оно што вам представљају незналице које од молитве праве јавну представу, а у стварности служе шејтану. Ислам, то је покоравање вољи Алаха, једног Бога целог човечанства. Ово је ноћ молитве. Ваше молитве биће услишене. Сви сте ви Муслимани, који се молите и не стављате никога испред Алаха.

Људи Босне, многи од вас су заведени, многи Арапи су бескорисни и слаби. Српски народ, који су Хришћани, као и други, могу бити ближи Богу. Постоји само један Бог. Тај Бог је са истином, где год се она налазила – читајте Куран да би знали истину и не слушајте оне који хоће да вас заведу. Јер ако је Бог са вама, ко може да вам се супротстави?

Какав Шеријат тражите мимо онога који већ имамо, јер ја сам први преточио Куран у Друштвени закон у Џамахирији. Тражите Шеријат неправде? Тлачења? Кукавичлука? Убиства? Лудила? Дроге? Је ли Шеријат то, што диже наоружане пацове, и допушта има мучења, силовања, крађу? Не! То није Шеријат, то игнорише све што пише у Курану.

prema tome, silvio i ostali obozavatelji, trk po zelenu tkaninu da je okacite kao zastavu, kuran u ruke pa da se obrazujete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milanko Djeric je napisao:
prema tome, silvio i ostali obozavatelji, trk po zelenu tkaninu da je okacite kao zastavu, kuran u ruke pa da se obrazujete

Da si ti meni živ i zdrav ja sam davno okačio zelenu tkaninu kao zastavu i to na sve prozore, a u posjedujem Ku'ran već godinama :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

:lol: :lol: :lol: :king:

Imam i ja komad zelene pra-jugo tkanine na jednom prozoru, bila je često u upotrebi ovih dana, ne liči više ni na šta, ali sad ću je gledati drugačijim očima :love4:

Poslednji put menjao Rivaldinho dana 27 Avg 2011, 14:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a ovo snp1389 je, kofol, neki srpski pokret, a ovamo kace saopstenja islamskih fanatika. da se covjek i sa dvije ruke i dvije noge krsti...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa mi srpski nacionalisti nismo nacisti i šovinisti, mi ne gledamo koje je ko vjere ili rase, nama je bitno da je slobodarskih tradicija, uvjerenja i da na pošten i častan način doživljava svijet, a sad jesu li muslimani ili šintoisti nebitno je.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pa mi srpski nacionalisti nismo nacisti i šovinisti, mi ne gledamo koje je ko vjere ili rase, nama je bitno da je slobodarskih tradicija, uvjerenja i da na pošten i častan način doživljava svijet, a sad jesu li muslimani ili šintoisti nebitno je.

:lol: :lol: :lol: :lol:
jedino po defaultu mrzite amerikance, veliku vecinu evropljana, 99% muslimana...jesam nekoga propustio?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa mrzimo onoga koga treba da mrzimo, ali ne zbog vjere, nacije ili boje kože već zbog njegove pokvarene suštine,
znači ne mrzim amerikance već američke ljigavce, ne mrzim muslimane, naprotiv divim im se ali mrzim one ljigere iz katara ili kuvajta koji mašu američkom zastavom...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pa mrzimo onoga koga treba da mrzimo, ali ne zbog vjere, nacije ili boje kože već zbog njegove pokvarene suštine,

pa nije ni hitler mrzio jevreje, cigane, srbe i ostale zbog nacije ili vjere, nego jednostavno zato je smatrao da su svi oni niza rasa u odnosu na nijemce. znaci nije per se mrzio njihovu rasu, nego njihovu 'pokvarenu sustinu'

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2011, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:

Milanko Djeric je napisao:
pa nije ni hitler mrzio jevreje, cigane, srbe i ostale zbog nacije ili vjere, nego jednostavno zato je smatrao da su svi oni niza rasa

Pročitaj još jednom, možda shvatiš zašto tvoje poređenje ne stoji.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Каже побуњеник да им је Гадафи крив што је сад нафта у Либији скупља од злата, а некад је била јефтинија од воде.
Сад кад им дође демократија и људска права, неће имати пара ни за воде да се напију. Ко их јебе, и заслужују то што им се дешава.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
WinstonWolfe je napisao:
Каже побуњеник да им је Гадафи крив што је сад нафта у Либији скупља од злата, а некад је била јефтинија од воде.
Сад кад им дође демократија и људска права, неће имати пара ни за воде да се напију. Ко их јебе, и заслужују то што им се дешава.

Ništa manje ili više nego i mi.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2011, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
WinstonWolfe je napisao:

Upravo to. Da citiram Nadrealiste "Zaiskali ste, eto vam ga"

To je to. Kraj Gadafija, zao mi je zbog toga ali misljenja sam da je i sam dobrim dijelom kriv za to, tj. dao je povoda Amerima da ga pritisnu.

Da je cinio bilo kakve ustupke, barem prividne, ubijedjen sam da bi jos trajao.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1703 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 86  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]