Citiraj:
http://www.snp1389.rs/index.php?option= ... 36%3Avesti
Гадафи:Обраћање народима света
par citata vaseg idola:
Не очајавајте, помоћ је скоро ту. Знате ли да је данас
Ноћ предодређења?pojasnjenje sta je noc predodredjenja : Ноћ предодређења (Ноћ моћи, لَيْلَةِ الْقَدْرِ, Laylat al-Qadr) је празник који се слави на 27 ноћ Рамазана у част откровења Мухамеду прве суре Курана 610. године у пећини Хира, на планини Дабал ан-Нур. Примедба руског преводиоца.
Вама у Србији: Ви сте прави пријатељи Либије, и ви сте уз мене. Не очајавајте, пацови су окачили заставу само на једну зграду од милион.
Ви можете изрезати заставу од зелене тканине, у размери 2:1 – и то је ваша застава, застава народне власти, наде, истине и будућности.О, добри народе света, знај да Ислам није оно што вам представљају незналице које од молитве праве јавну представу, а у стварности служе шејтану. Ислам, то је покоравање вољи Алаха, једног Бога целог човечанства. Ово је ноћ молитве. Ваше молитве биће услишене.
Сви сте ви Муслимани, који се молите и не стављате никога испред Алаха.Људи Босне, многи од вас су заведени, многи Арапи су бескорисни и слаби. Српски народ, који су Хришћани, као и други, могу бити ближи Богу. Постоји само један Бог. Тај Бог је са истином, где год се она налазила –
читајте Куран да би знали истину и не слушајте оне који хоће да вас заведу. Јер ако је Бог са вама, ко може да вам се супротстави?
Какав Шеријат тражите мимо онога који већ имамо,
јер ја сам први преточио Куран у Друштвени закон у Џамахирији. Тражите Шеријат неправде? Тлачења? Кукавичлука? Убиства? Лудила? Дроге? Је ли Шеријат то, што диже наоружане пацове, и допушта има мучења, силовања, крађу? Не! То није Шеријат, то игнорише све што пише у Курану.
prema tome, silvio i ostali obozavatelji, trk po zelenu tkaninu da je okacite kao zastavu, kuran u ruke pa da se obrazujete