apokalipto je napisao:
Inteligentan covjek grijesi u stavovima nekim ne svim naravno,slazem se oko pogleda na americko djelovanje po svijetu pogotovo kada spominje Afganistan tu se i mi mozemo prepoznati kada je Kosovo u pitanju,oko svega ostalog se ne slazem ili je fantazija.I novinar je glup ne zna zapoceti neku normalnu konverzaciju pred osobom koja je ocigledno puno ostrijeg uma i smislenijeg govora od samog voditelja.
Каква црна оштроумност? Водитељ је постављао нека погрешна питања (поготово оно са Ал Каидом) али овај лик је тежак шарлатан са врло опасним визијама. На свако шкакљиво питање он почне да мрмља на арапском одвлачећи тако пажњу са питања.
Врло занимљиво је кад каже ако се успостави муслиманска власт како је некад било (додуше морам да признам да је реалан па наводи тачан период од 600 година и не измишља историју)
и како ће опет бити. О овоме би многи требали да размисле јер се види јасна претензија. Додуше, не сумњам да су обавештајне службе са разних страна у његове ћелије убациле своје људе који шаљу податке. Међутим, јавна је тајна да се у вехабијским заједницама налази огромна количина наоружања и војни тренинг кампови.
Овога има у РС на подручју општине Теслић, општине Прњавор а колико чујем и општине Бања Лука.
Вехабије региструју ловачка удружења која користе као параван за војне вежбе и набавку оружја.
Мислим да се МУП РС није озбиљније позабавио овим активностима. Бар не у оној мери у којој ја то од њих очекујем. Сигуран сам да постоје легални законски иструменти да се овакве ћелије разбију у старту и спречи њихово деловање. Јер као што видите господин Билал има 16-оро деце. Нека од тих 16 свако у просеку има по 10-оро, то је 160. А причамо о једној породици (са више жена). Па ви даље сабирајте.