banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 12:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2013, 16:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Može prijava od komunalne :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2013, 20:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/bosnj ... /130309070

ovima je bas dosadno,jednom mjesecno sastavljaju nekakvu zalbu,svako malo heljp heljp

i kakva im je ovo rijec "negatorima" :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
"Побијачима" :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 15:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Je8e ih Vukašin i ne pita za cenu, jos im je lepo odgovorio na tviteru :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 18:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Hertzog je napisao:
Je8e ih Vukašin i ne pita za cenu, jos im je lepo odgovorio na tviteru :lol:

Sta je odgovorio pobijac i negator?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Opet ovi dobri i posteni ljudi.... Bošnjaci iz SAD traže otkazivanje sednice o Haškom tribunalu http://www.blic.rs/Vesti/Politika/37146 ... -tribunalu … via @Blic_online

Citiraj:
Jedino bih ja mogao da je otkazem, ali plasim se da me nisu ubedili...:)

Citiraj:
Uopste ne razumem zasto se ljute, svi ce imati priliku da kazu sta misle, ukljucujuci i BIH...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 21:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Bio je onaj Suljagić prije par dana u kongresu SAD-a, držao tamo govor.
Valjda će MUP RS na vrijeme regaovati na njihove manipulacije lažnim rpijavljivanjem u RS za slijedeće izbore.

Nešto drugo, poreznik od neki dan što je predlagao 1/10 davanja za sve:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kugzWFdQlpI[/youtube]
:lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Inteligentan covjek grijesi u stavovima nekim ne svim naravno,slazem se oko pogleda na americko djelovanje po svijetu pogotovo kada spominje Afganistan tu se i mi mozemo prepoznati kada je Kosovo u pitanju,oko svega ostalog se ne slazem ili je fantazija.I novinar je glup ne zna zapoceti neku normalnu konverzaciju pred osobom koja je ocigledno puno ostrijeg uma i smislenijeg govora od samog voditelja.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 03:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
apokalipto je napisao:
Inteligentan covjek grijesi u stavovima nekim ne svim naravno,slazem se oko pogleda na americko djelovanje po svijetu pogotovo kada spominje Afganistan tu se i mi mozemo prepoznati kada je Kosovo u pitanju,oko svega ostalog se ne slazem ili je fantazija.I novinar je glup ne zna zapoceti neku normalnu konverzaciju pred osobom koja je ocigledno puno ostrijeg uma i smislenijeg govora od samog voditelja.

Каква црна оштроумност? Водитељ је постављао нека погрешна питања (поготово оно са Ал Каидом) али овај лик је тежак шарлатан са врло опасним визијама. На свако шкакљиво питање он почне да мрмља на арапском одвлачећи тако пажњу са питања.

Врло занимљиво је кад каже ако се успостави муслиманска власт како је некад било (додуше морам да признам да је реалан па наводи тачан период од 600 година и не измишља историју) и како ће опет бити. О овоме би многи требали да размисле јер се види јасна претензија. Додуше, не сумњам да су обавештајне службе са разних страна у његове ћелије убациле своје људе који шаљу податке. Међутим, јавна је тајна да се у вехабијским заједницама налази огромна количина наоружања и војни тренинг кампови.

Овога има у РС на подручју општине Теслић, општине Прњавор а колико чујем и општине Бања Лука.
Вехабије региструју ловачка удружења која користе као параван за војне вежбе и набавку оружја.

Мислим да се МУП РС није озбиљније позабавио овим активностима. Бар не у оној мери у којој ја то од њих очекујем. Сигуран сам да постоје легални законски иструменти да се овакве ћелије разбију у старту и спречи њихово деловање. Јер као што видите господин Билал има 16-оро деце. Нека од тих 16 свако у просеку има по 10-оро, то је 160. А причамо о једној породици (са више жена). Па ви даље сабирајте.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 04:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nisu bitni bilal ni sesnaest njegovih potomaka, pa ni u njegovih 160 unucadi, bitni su ti koji njih hrane. Nebi doticni covica trckarao po sumama, arlaukao i lozio se na tv teroriste nego bi negdje na njivi pokusavao zaraditi za hranu svoje djece da su skale ljudske vrijednosti na svom nivou. Ovako, neki potomak alije sirotanovica, pravi iskreni musliman, dobar covjek, radnik i postenjacina rinta negdje za neku dnevnicu da mu djeca ne bi bosa isla u skolu a ovaj majmun propovijeda neke stvari u koje se ni sam ne razumije ali moze mu se kad mu pare kapaju sa strane pa moze tarlahati jajima i pricati neke price zbog kojih su nekad takvi ljudi zatvarani u umobolnice. Nije on kriv, mi smo krivi, njemu je sasvim ok, boli ga cuna :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio dante@

Ja sam samo zapazio da je on instrenirani govornik ta mrmnjanja na arapskom se zovu ajeti iz kurana(mislim nisam siguran) :) to je nama mrmnjanje jer ne znamo kuran na pamet sto se tice njegovih ideja ajde da sagledamo par stvari ko je njegova publika to je jedan prosjecan Bosnjak vjerovatno iz ruralnih predjela mada ne mora biti pravilo koji je slabo informisan o politickom i drustvenom sistemu i koji ovakve govore moze da vidi kao rijesenje nekih problema,dalje njih ne treba podcjenjivati vehabije nisu glupi ljudi to su obrazovani ucaci kurana i vrlo dobro poznaju teoriju sa kojom se bave i koju zele da sprovedu na politickoj sceni,sto se tice oruzija nisam informisan previse znam za par slucajeva iz moje okoline to jeste da su okolne vehabije iz mog mjesta itekako naoruzane ali ja to ne mogu dokazati jer naravno to je vrlo dobro sakriveno i prosto nemoguce dokazati sem ako oni ne priznaju a to je vec bajka.

Ovaj covjek je prvi koji je odrzao tribinu o svom pokretu i vidimo dobio i jednu emisiju ni jedan vehabija nije medijski ovoliko uznapredovao do sada,a sto se tice djece neka je svih njih 16 zivo i zdravo da dragi alah da jos toliko na ovom nasem sarenom dunjaluku ali i nama da bude lekcija sta je zdrav natalitet :)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Не говорим ја о наталитету у негативном контексту него о чињеници да је њих сада 3.000 (кажу подаци) а да ће са 20 година бити бар 10.000 без нових регрутација.

Наравно главни проблем су финансије из С. Арабије и сл. као и чињеница да ова лица уживају високу заштиту из политичких кругова у Сарајеву.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
Не говорим ја о наталитету у негативном контексту него о чињеници да је њих сада 3.000 (кажу подаци) а да ће са 20 година бити бар 10.000 без нових регрутација.

Наравно главни проблем су финансије из С. Арабије и сл. као и чињеница да ова лица уживају високу заштиту из политичких кругова у Сарајеву.

Kasnis ti podaci o 3 hiljade su stari par godina ta cifra do sada i promjenjena a to koliko ce ih biti u buducnosti je vec stvar nagadjanja tu svako ima svoje misljenje

Pazi reci cu ti jednu stvar nije to vise tako bajna slika finansiranja kao prije,prije je pritok novca bio puno veci(licno znam) a sada je ekonomska kriza + arapski svijet je u haosu,ja licno poznajem jednog koji se borio u Siriji donedavno(mslm da se vratio kuci) dakle kada je dole medju arapima rat onda oni idu iz Bosne da ratuju i broj im se smanjuje ali uvijek je tu negdje oko 200-300 gore dole,sto se tice krugova iz Sarajeva tu je prije svega IZ kod Cerica su imali veliku podrsku on je tu podrsku uvijek pruzao na ovaj ili onaj nacin a sto se tice Bosnjackih partija mislim da ne mogu ni u koga uprijet prstom cak ni SDA sada su druga vremena i stvari se rijesavaju politickim putem...

Kao sto Bilal kaze "za sada nismo u ratu i jako dobro se uklapamo u ovaj mir" :)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Šta sad BL i NNJ imaju neustavne grbove, pa će ove naše poguzije da po Federaciji traže opštine i gradove koje u svojim grbovima nemaju Srba.

Glupo.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Sto mi rece jedan covjek na utakmici Borca i Zelje, nakon onih provokacija sa zastavom i reakcije borcevaca: "Nema ni od ove Bosne nista!"

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 18:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A od koje je bilo :)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To sam mu i ja isto rekao.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 19:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

richa je napisao:
Sto mi rece jedan covjek na utakmici Borca i Zelje, nakon onih provokacija sa zastavom i reakcije borcevaca: "Nema ni od ove Bosne nista!"

А ш'а је било? :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ovi izvadili ratnu zastavu ABIH, a ovi krenuli pjevati "Ubi turcina".

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Класика. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]