dukicas je napisao:
Još jedno razočarenje u nizu i sramota za celu R.Srpsku.

Dodik danas tj. već juče bio glavni govornik i bukadžija na završnom skupu DS-a.
Stvarno mi je bilo muka gledati i ujedno sramota i bruka.
Kog kurca se trći, što ne sedi smirom kući i ne ćuti, bar da je tamo u Srbiji situacija 100% jasna i da se zna da će DS ponovo pobediti pa bih i razumeo, ali sad je sve moguće i kako planira graditi odnose sa Srbijom ako pobedi Toma i šta da npr. Toma sastavi vladu sa DSS-om, Dverima i SPS-om (SRS i da ne pominjem)??? Šta će onda biti, uvešćemo jedni drugima sankcije ili šta?

Дукицаш, сам знаш да исто размишљамо,да нам је Република СРПСКА испред свега. Волим Ратка као и ти. У политику сам ушао мање више да покушам барем нешто промјенит,стога мој одговор немој схватити као стајање у нечију одбрану,већ као мој став имајућ у виду политичку ситуацију.
Што би то била срамота Републике Српске? Додик је предсједник РСа,а ми сви грађани,симпатизери СНСД-а или неке друге партије се можемо стидјети искључиво за своје поступке. Додик је говорник демократа већ 10-ак година,једноставно је тако имају тај начелни договор међустраначки,као што има и СДС са ДССом,СРС са овим нашим СРС ВШ, уствари готова свака партија у РС је побратимљена са партијом из Србије. Ако би срамоте доживљавали од тих митингашких говора јбга онда.
Сконтах да си опонент СНСДа,твоја ствар,имаш пуно право и кажем ти најбитније од свега је РС,остало је споредно и ствар интереса,не требаш се превише нервирати. Причао бих ти о разлозима због којих Милорад подржава Тадићија, уствари сам знаш да је Београд центра СФРЈ данашње,самим тиме што си ближи њему судбина ти је сигурнија,ма колико то смјело било с моје стране рећи....
Никада у Србији за вријеме Додиковог говора ситуација није била јасна и нису жутаћи били сигурни,човјек је изабрао "демократе" за побратиме и самим тиме помажу се.
Ма какве пусте санкције! За РС би било боље да јој сви упуте санкције,развијала би се брзином свјетлости,домаћи сељак би производио омладина би радила,а не овако увозимо од шљиве до воде све,јбг.
Додик је предсједник РСа и као такав он ће поштовати било ког предсједника Србије,осим наравно (што је и нереално очекиват) зукорлића и јовановића.
Не брини и опуштено гледај,у кампањама се највише лаже!