banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 13:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Sledeća

Za koju bi stranku glasali?
DS 6%  6%  [ 3 ]
SNS 17%  17%  [ 8 ]
LDP 11%  11%  [ 5 ]
SPS 9%  9%  [ 4 ]
URS 4%  4%  [ 2 ]
DSS 15%  15%  [ 7 ]
Dveri 23%  23%  [ 11 ]
SRS 15%  15%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 47
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Mar 2014, 07:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
sinip je napisao:
Пеле Мали je napisao:
ЛДП пушиона мојој срећи нема краја

Да, једина свијетла тачка. Можда још има наде за Србију. А слупао је пара у кампању само тако. :)

Transparent ČEDE JOVANOVICA visi na Altun-Alem dzamiji :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 09:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Пеле Мали je napisao:
мислим да претјерујете, ја вучића нпр. не доживљавам ни близу као издајника као што доживљавам тадића и осталу демократску багру.

Čekaj, tek je počeo.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
apokalipto je napisao:

Dverjani ni 5 % glasova....tuga...

Posle tacno godinu dana Zoka ide na cevape.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 11:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nije vrijeme za slavlje,već da se zasuču rukavi...aleksandar vučić je dobio najveću podršku ikad,i mislim da je najveći razlog upravo to što narod kod njega osjeti otklon od tajkuna,baraba koji su od srbije napravili sirotinju,a sebi izgradili kule i gradove......nije narodu krivo na malo već na nepravo...vučića (bar zasad) doživljavaju kao jednog od sebe...svjesni su da je on jedan obični pijunčić koji strateški neće promjeniti ništa...što se tiče kosova,eu,nato pakta,rusije,biće onako kako je davno negdje zacrtano...vučiću su ovoliku podršku dali jer mu zasad vjeruju da je spreman da radi pošteno,zasuče rukave,da im penzija ili plata budu možda 100-200 evra veće...jednom rječju,on im je svjetlo na kraju tunela da će živjet u manje nepoštenoj državi...da li će iznevjeriti ovoliko povjerenje ili neće,vidjećemo...Srbiji i njemu želim svu sreću,jer i nama to mnogo znači.

Citiraj:
Пеле Мали

мислим да претјерујете, ја вучића нпр. не доживљавам ни близу као издајника као што доживљавам тадића и осталу демократску багру.

:lol: :lol:

razlozi za forumski hejt su šaroliki...spiju npr boli što vučić kad dođe ovdje bude pola sata u SDS a pet minuta kod njegovog lemija,kao i što je pozatvarao svu lemijevu raju tamo,od dragana đurića,miroslava miškovića i sinčića i kompaniju..ili bar procesuirao...pa da ne ispadne i lemi takav,po onoj "s kim si-takav si.."... :lol:

zoka nije toliko politički ostrašćen kao spijo,ali zoka ko zoka,uživa u toj svojoj lagodnoj poziciji gdje nikad ne kaže za koga JESTE ,pa da ukrstimo argumente...već ko onaj štrumpf što je protiv svega i svakoga :lol: :lol: ...a to je naravno najlakše,zato i izbjegavam previše o politici sa njim,dok ne podrži bar jednu opciju ili ovdje ili u srbiji 8)

ostali forumaši i nisu nešto zainteresovani za ove izbore,ali ne sumnjam da bi bio hejt po navici :lol: :lol:

Toliko od Šlagera o Izborima u Srbiji 2012,čujemo se na nekim sledećim,predjedničkim,lokaklnim..

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Narod u Srbiji se vec davno odrekao Kosova i te price, tako da sigurno to nece uzeti Vucicu za zlo. A sad, ako on bilo sta pokrene i malo trgne Srbiju iz letargije pocece ga svi ljubiti u dupe, to je najbitnije narodu. Napredak, ne dupe. :)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kako izgleda, to Vuckovo gradjenje karijere preko apsenja tajkuna ce najvise platiti srpski budzet i srpski poreski obaveznik.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
вучко је наш човјек болан, скоро је био на ђедовини, стриц му неки тамо живи, рек`о свима поправит` куће хоће да се врати. :D :D

шалу на страну, човјек је ипак каријеру почео у радикалима, дружење са војводом је морало утицати на његово размишљање. :)
дражи ми је он него хиљаду тадића који се извињавају и скидају гаће свима. зато ми је само драго што вучић није одустао од ове оптужнице против хрватске па какав год исход био.
доста је било извини.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
shakal je napisao:
Narod u Srbiji se vec davno odrekao Kosova i te price, tako da sigurno to nece uzeti Vucicu za zlo.

Odlično,poslije Kosova idu Sanđak i RS... :D

Pepe mali@
Tadić je institucija za Vučka...ovaj radi ono što i proevropski Tadić nikada nije ni sanjao...koji ipak i kao marioneta zapada je imao koliko toliko zdravog razuma u glavi i koliko toliko savjesti i obraza pa nije radio ovo što Vučić radi...zato je i sklonjen sa mjesta predsjednika....

On topic

Mislim da nikada gora vlada nije sastavljena u Srbiji još od pada Miloševića i zaista vjerujem da koliko god crne bile godine iza nas ove naredne će biti još crnje...od ratova pa na ovako ne samo Srbija nego svi Srbi na Balkanu nisu bili u goroj poziciji...šta će se desiti može se samo predpostavljati ali zaista moje lično mišljenje je da se neće dešavati ništa dobro...i da oni ciljevi koje su naši neprijatelji do prije par godina mogli samo da sanjaju sada će dobiti na izvolite...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
shakal je napisao:
Narod u Srbiji se vec davno odrekao Kosova i te price, tako da sigurno to nece uzeti Vucicu za zlo. A sad, ako on bilo sta pokrene i malo trgne Srbiju iz letargije pocece ga svi ljubiti u dupe, to je najbitnije narodu. Napredak, ne dupe. :)

Ne moze Vucic vracati nesto sto je davno cec zavrseno. Vise ni gradjani Srbije sebi ne mazu oci, znaju vrlo dobro da je Kosovo oteto i da tu Vucic nista ne moze. On tu moze uraditi losu ili goru stvar, dobre stvari nema. Ako nista Vucic je poceo hapsiti sve zivo, i to je neki pomak, da ga imamo u RS pola direktora bi bilo iza resetaka. Od neceg se mora poceti, bar nesto radi.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 14:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
sad ce imati sami vecinu u skupstini i punu odgovornost,nece imati izgovora...interesantno kako je pukao ds,tadic ima stranku par nedelja i isti rezultat napravio...na sledecim izborima ce presisati ds...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 15:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
zoka nije toliko politički ostrašćen kao spijo,ali zoka ko zoka,uživa u toj svojoj lagodnoj poziciji gdje nikad ne kaže za koga JESTE ,pa da ukrstimo argumente...već ko onaj štrumpf što je protiv svega i svakoga :lol: :lol: ...a to je naravno najlakše,zato i izbjegavam previše o politici sa njim,dok ne podrži bar jednu opciju ili ovdje ili u srbiji 8)
.

Ja sam ljevičar. Komunjara rekli bi pojedini ovde. Ja sam za nekoga ko će pokrenuti privredu, zaposliti ljude, povećati plate, socijalno zbrinuti potrebite, uložiti u obrazovanje, infrastrukturu, zdravstvo, poraditi na pitanju nataliteta. Zadnji takav se ladi već trideset i kusur godina. Na političkoj sceni bilo koje ex-yu republike ne vidim bilo koga ko ima bilo kakvu sličnu ambiciju. Svi gledaju prvo sebe.
Пеле Мали je napisao:
шалу на страну, човјек је ипак каријеру почео у радикалима, дружење са војводом је морало утицати на његово размишљање. :)
.
Upravo. A onda se fino posrao na sve to. Ko je prodao jednog gospodara, prodaće i drugog. Izdao je Šešelja, izdaće i Srbiju. Tu moralnu granicu on je već prešao. Sad sve ide lakše.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 15:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kao što sam i mislio...zoka uvijek antiprotivan :lol:

a ovaj argument o "izdaji šešelja" ti baš ne stoji...svaki dan to slušam,ali obično od mog starog i tako tih koji pate za slobom,rusijom,kinom,čeličnom zavjesom,staljinom :lol:

ajd skontaj ko je onda sve "izdao" Demokratsku stranku 8)

ovako na prvu....koštunica DSS,slobodan vuksanović NDS,dragoljub mićunović DC,čedomir jovanović LDP,mladjan dinkić G17+,boris tadić NDS... :lol: :lol:

jbt,koliko tek tamo "izdajnika" ima kod žutih! 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 16:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pa ko je rekao da su oni bolji. Svi su oni isti :P

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zoka, nisi ti ljevicar, ti si obicna komunjara.

Slageru analiticaru moj, kakve sanse dajes SNS-u u Srpskoj na narednim izborima?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Timotic je napisao:
apokalipto je napisao:

Dverjani ni 5 % glasova....tuga...

Posle tacno godinu dana Zoka ide na cevape.

:D

Nisam očekivao 9 % mada moram priznati niti ovako katastrofalan rezultat...očekivao sam od 5 do 7 % glasova.Ali..kako to već biva...pod uticajem srbima nenaklonjenih faktora srpski narod i dalje neće imati svog zastupnika u vladi Srbije...
Sve u svemu iznenađujući rezultat u negativnom kontekstu naravno,koji će nadam se...pomoći i Dverjanima i sličnim strankama-pokretima da uvide gdje su griješili ili koji su to faktori zbog kojih ostaju ispod cenzusa....ponovo...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ja sam ljevičar. Komunjara rekli bi pojedini ovde.

Bezobraznici jedni!

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hoces ti u federaciji organizovati Dveri, mozda budete isli vise od 5% :D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 16:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Slageru analiticaru moj, kakve sanse dajes SNS-u u Srpskoj na narednim izborima?

Sa ovim Šukalom ili Mitrovićem....slabe....

Prvo što je Vučić dovoljno korektan i sigurno se neće otvoreno mješati u izborni proces u RS i pozivati građane za koga da glasaju ,a drugo,niko Adama skoro i ne zna...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A kao trece...radeci u kafani prisluskujem razna govorkanja :D :D Rece neki guzonja lokalni iz SNS-a da ce ovaj Sukalo da izvisi, tj. dobije pedalu jer se u prvi plan gura neki Vucicev rodjak iz Gradiske, (mozda je to taj Mitrovic, nisam upucen dovoljno)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2014, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
Nisam očekivao 9 % mada moram priznati niti ovako katastrofalan rezultat...očekivao sam od 5 do 7 % glasova.Ali..kako to već biva...pod uticajem srbima nenaklonjenih faktora srpski narod i dalje neće imati svog zastupnika u vladi Srbije...
Sve u svemu iznenađujući rezultat u negativnom kontekstu naravno,koji će nadam se...pomoći i Dverjanima i sličnim strankama-pokretima da uvide gdje su griješili ili koji su to faktori zbog kojih ostaju ispod cenzusa....ponovo...

Dveri imaju dobar program, ali u pogresnoj godini.

Da zivimo izmedju dva srpska ustanka, ja bih ih podrzao svim srcem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]