banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 01:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jan 2013, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Psi laju karavane prolaze!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Kad bošnjaku uđe genocid u glavu, pa izgubi pamet

gdje se pišu ovakve knjige, tu čitanje treba tretirati kao krivično djelo :confused2:

Slika

http://www.6yka.com/novost/33232/djecij ... jci-utihnu

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 19:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
:lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 12:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Aaaaa ljeb te jebo, tek sad otvorio link :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 09:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Patrik Mun nastavlja sa pritiscima na ustav.
http://www.frontal.ba/novost/60882/fbih ... -neodrziva

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Pritiskaju sada FBiH a šta će biti ako se iza svega ne krije mijenjanje i na nivou BiH odnosno ako se iza svega ne krije i pritisak na Republiku Srpsku.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 13:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ne vidim nista dobro sto se tice reforme federacije, za nas je bolje da se medjusobno tuku, a nas da ostave na miru.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
U politickom da, u ekonomskom ne.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2013, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
http://www.klix.ba/vijesti/bih/prilog-r ... /130131089

A bolesti od komentara...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2013, 11:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
danijell je napisao:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/prilog-rtrs-a-o-tuzlanskoj-kapiji-zgrozio-i-ozalostio-porodice-ubijenih/130131089

sinoc bas gledam reprizu ove emisije i nisam imao pojma o tome,ljudi su iznijeli bas masu dokaza da se radi o prevari.
eksplodira granata i pobije 70 ljudi a pored aparat za kokice ni okrznut,u izlozima ni jednog gelera,neostecena auta...

i bas me cudi kako jedna granata sa tolike udaljenosti moze da pobije toliko ljudi a tamo u teheranu postave 500kg bombu i strada maximalno 10-15 ljudi
ovaj djukic mi je bio general dok sam sluzio vojsku,onako cinio mi se kao fin cova

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 08:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
mandrak je napisao:
danijell je napisao:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/prilog-rtrs-a-o-tuzlanskoj-kapiji-zgrozio-i-ozalostio-porodice-ubijenih/130131089

sinoc bas gledam reprizu ove emisije i nisam imao pojma o tome,ljudi su iznijeli bas masu dokaza da se radi o prevari.
eksplodira granata i pobije 70 ljudi a pored aparat za kokice ni okrznut,u izlozima ni jednog gelera,neostecena auta...

i bas me cudi kako jedna granata sa tolike udaljenosti moze da pobije toliko ljudi a tamo u teheranu postave 500kg bombu i strada maximalno 10-15 ljudi
ovaj djukic mi je bio general dok sam sluzio vojsku,onako cinio mi se kao fin cova

Чини ми се да смо једном давно овде полемисали о тој гранати, ал ајде да поновимо градиво.
Прва граната је испаљена са стране АРБиХ на мост у селу Какмуж на Озрену гдје се увијек скупљала омладина и било је много и рањених и погинулих. Граната ВРС је одговор на њу. О броју мртвих тамо не бих. Свакоме ко има имало школе завршене је јасно да су те цифре немогуће. Ал добро ако су у граду од 10000 становника силовила 50000 жена, све је могуће :D

Што се тиче генерала Новака Ђукића, свако слово које изговорим о њему треба да изговорим стојећи, јер је то једна људина, у сваком погледу. Ако ништа друго велики професионалац.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cek ba... Hoces reci da se islo u spijuniranje do te mjere da se u svakom momentu znalo gdje se omladina sa druge strane okuplja?

Tesko mi povjerovati u to. Vise sam sklon vjerovanju u puki baksuzluk.
Isto tako sam svjestan da geleri u masi ljudi nemaju veliku probojnu moc. Prvi nesrecnici su stit ovim iz drugog "esalona".

Nije da se ne moze desiti, ali lakse je dobiti sedmicu dva puta nego iz prvog jednom granatom pobiti toliko ljudi. Ali opet, de znaj...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
The_new_Statesman je napisao:
Cek ba... Hoces reci da se islo u spijuniranje do te mjere da se u svakom momentu znalo gdje se omladina sa druge strane okuplja?

Tesko mi povjerovati u to. Vise sam sklon vjerovanju u puki baksuzluk.
Isto tako sam svjestan da geleri u masi ljudi nemaju veliku probojnu moc. Prvi nesrecnici su stit ovim iz drugog "esalona".

Nije da se ne moze desiti, ali lakse je dobiti sedmicu dva puta nego iz prvog jednom granatom pobiti toliko ljudi. Ali opet, de znaj...

Какво црно шпијунирање, па ради се о двије територије које раздваја ријека Спреча. Људи су се годинама дружили, знају све једни о другим, а и голим оком се с друге стране ријеке види шта се и гдје тамо ради.
А што се тиче овог штита, апсолутно си у праву, па у Какмужу је можда једно или двоје мртвих и исто тако максимално 2-3 рањених.

На једном мјесту пут из Добоја у Петрово је ишао тачно између две линије. Значи с лијева ти је Спреча, а преко Спрече "њихови", а с десне стране пруга и на том насипу и "наши" положаји. Никад нећу заборавити лица бањалучана које сам 1993. године водио туда према Петрову. Зеленило и бескрвност с лица је само домаћа шљивовица могла да спасе хехехехе

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2013, 16:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
mandrak je napisao:
danijell je napisao:

Ima li sta da nije prevara?

Na Sarajevo je npr. palo stotine hiljada granata, u prosjeku oko 300 dnevno, svih kalibara, hiljadu i kusur dana, granata po glavi stanovnika :confused2:
Ako je tebi u tim uslovima cudno da ljudi svakodnevno ginu, i da se desavaju masakri po gradu u kojem zivi 300 hiljada ljudi, onda nemas vezu sa stvarnoscu.

Hajd da vi negirate 1-2 incidenta(masakra), co'ek bi se mozda malo i zamislio, ali negirati ih apsolutno sve je "dokaz" sam po sebi.
Dobro neko nekad rece, sve granate koje nisu nikoga ubile ili ranile ste ispalili "vi", a cim se pojave zrtve, odmah niste "vi". :roll:

Da je neko od vas prezivio barem 5 dana ratnog Sarajeva, a ne 1000 i nesto dana, danas bi drugaciju pjesmu pjevao, barem u sebi :wink:

P.S. minobacacke granate su i napravljene za UNISTAVANJE ZIVE SILE.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2013, 17:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ko prica ovde o sarajevu i granatiranju istog? ako me vec citiras onda se bar potrudi da ne skreces sa teme

kazem ti,gledao sam emisiju na rtrs-u gdje su ljudi iznijeli masu dokaza a sinoc sam i na youtube gledao emisiju sa alternativne televizije.

ljudi radili vjestacenje isto kao sto je pala granata pored auta i ovamo auto pomjerilo dva metra u stranu a ovaj stoji parikiran kako je i bio i jos sto je cudnije ovoga vamo nema pola a na ovome prubusene gume i poneka parnica od gelera.

ja ne kazem ni da jeste tako ni da nije,samo dokazi su toliko ocigledni da i obicni laik shvata da tu nesto ne stima

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2013, 17:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

usput,evo neko sigurno ima i iz doboja i tamo je palo masa granata.ja se ne sjecam da je nekad poginulo veci broj ljudi od granate ili sam mozda zaboravio

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2013, 17:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Doboj je svakodnevno granatiran za vrijeme rata od strane muslimana al' to se kod njih nije učilo...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2013, 17:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Rupe po zgradama u Doboju su garant od djetlića i djece koja su se igrala....a po Vozući i Petrovu nijedna granata nije pala Bože sačuvaj! Samoubijali se ljudi jel :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2013, 17:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
mandrak je napisao:
ko prica ovde o sarajevu i granatiranju istog? ako me vec citiras onda se bar potrudi da ne skreces sa teme

kazem ti,gledao sam emisiju na rtrs-u gdje su ljudi iznijeli masu dokaza a sinoc sam i na youtube gledao emisiju sa alternativne televizije.

ljudi radili vjestacenje isto kao sto je pala granata pored auta i ovamo auto pomjerilo dva metra u stranu a ovaj stoji parikiran kako je i bio i jos sto je cudnije ovoga vamo nema pola a na ovome prubusene gume i poneka parnica od gelera.

ja ne kazem ni da jeste tako ni da nije,samo dokazi su toliko ocigledni da i obicni laik shvata da tu nesto ne stima

Da, ali ista prica se vrti o svim masakrima "Nismo mi, oni su sami sebe". Nema niti jedan za koji ste rekli da ste vi, zar ne? Stvarno mislis da je to moguce?
Pocevsi od masakra u Vase Miskina, Markala 1 - 2, Dobrinje, Pivare, Tz. kapije, Snajpera itd. itd. i na kraju sve do Srebrenice.
Gdje je tu barem zrno realnosti?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]