banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2012, 18:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kojeg covica?

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 18:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Šta smo izgubili? Ako ne računamo ratom izgubljeno, Dodo je izgubio Brčko. A sa njim smo dobili da, dug po glavi veći nego građani SR Njemačke onomad....doduše oni postadoše sila a mi sve gori i gori....a neee imamo najmoderniju zgradu vlade u banana kvazidržavi.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
наш народ је познат по политичком анимозитетном мишљењу. Немам намјеру улазит у дискусију,само кажем да рећи за Додика како је нанио највећу штету народу РС,а не осврнути се на Плавшићку и компанију која је јавно да би своје дупе заштитила,признала некакву "истину".....мало ми је бљак.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 19:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Slažem se s tobom za Plavšićku, al nije ona sad tema. On je čuvar države koja ne postoji, ovlaštenja koje nema, vlade koju niko ne ferma al to ne sprečava iste da spale 60% budžeta iste, koji BTW puni zajmovima od MMF i ostalih, i na kraju nagradno pitanje: ko će to da plati?
Dingo zaboravio si da je uspio da skine grb i himnu za koje su hiljade krv prolile.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 19:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
A koga je ono Plavšićka dovela na vlast? I ko ju je ono prvi dočekao kad se vratila iz zatvora?

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 19:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Od referenduma za nezavisnost dodje do prica o 4 teritorijalne jedinice.Lozi nas silnije nego broz.Onda ono vjestacko prepucavanje sa sarajevom.Prosto mi je nevjerovatno da se neko pali na to. Neko kome su braca tadic i hdz-ovci, kome je uzor tito i ko se hvali da je nepopravljivi jugonostalgicar.On da bude neki srpski revolucionar i prosvetitelj,nidje veze...Doveli su ga ameri,oni ce ga i otjerati kad ga istrose...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
nepokoreni je napisao:
Dingo zaboravio si da je uspio da skine grb i himnu za koje su hiljade krv prolile.

ja sam tamo naveo samo stvari koje je napravio od prošle godine do danas. kad bi računali sve trebalo bi nam hiljadu strana.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 02:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
I mene je prošle godine Dodik dosta puta razočarao (naročito oko formiranja vlasti i mesta ministra spoljnih poslova) i sve se više razloga pojavljuje da sam počeo umnjati u njega. Al' definitivno budite sigurni da nam je daleko manje štete naneo (bar zasad, mada ima vremena da to dotigne) od Dragana Čavića, e taj nam je jeb'o milosnu majčicu, a što je još najgore on je to radio praktično iz gluposti, ubeđenja i straha da će biti smenjen i pod dejstvom alkohola tipa viskija. Ali opet, Čavić je ''prodavao'' deo po deo, pa nešto i nije uspeo stići rasprodati tj. razdeliti, A bojim se da to sa Dodikom ne bude sve odjednom na komad, đuture prodano, samo se jedno jutro probudimo i budemo obavešteni, potpisan ,,Dejton 2'' u kom smo dali sve a dobili ništa. :( Nadam se da moj strah nije opravdan, ali bi njega valjalo baciti pod prislušne uređaje pa da znamo na čemu smo, kao onaj jedan ministar što je prisluškivao Čavića što mu je i rastrurilo vladajuću većinu. Zato bi valjalo da Dokik na sledećim parlamentarnim izborima dobije manje od SDS-a pa da mora u koaliciju sa njima a da SDS ipak dobije sva bitnija ministarstva, pa da ga malo kontrolišu. A opet, možda čovek samo dobro balansira na ovoj belosvetskoj vetrometini, a mi Srbi odmah uhvatimo pljuvati po svemu što valja, još naročito ako je naše.
Ipak, ja mu više verujem nego što sumnjam u njega.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 10:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
I mene je prošle godine Dodik dosta puta razočarao (naročito oko formiranja vlasti i mesta ministra spoljnih poslova) i sve se više razloga pojavljuje da sam počeo umnjati u njega.

Дукицаш ти си сретан човјек,вјеруј ми, :) ако те нарочито разочарала додјела функције Лагумџији. Нажалост народ код нас никад не зна анализирати. Вјеруј да је та функција најмање вриједна тренутно, годинама су муслиманске или ти га бошњачке опције пуниле главу странцима,лобирале,плаћале,кеширале... Странац је прогледао боли њега више брига и за рат и за манипулацију и за све.А Златко и свак остали могу трест пуку демагогију ко сељак шљиву у септембру,ал никакве користи. Званични Вашингтон има став о свему,дефинитивно с годинама се тај став мекша према српском народу,јер су и они свјесни да није баш све тако као што бошњачка политичка елита каже. Дакле са те стране, функција министра спољних послова је смјешна (плата је супер). То ће ти отприлике потврдити и сваки познавалац политичких односа,бих је ситна риба која апсолутно више ником није интересантна,а константна демагогиа сарајлијица им послужи као добар виц. Знао је то и Милорад,узео финансије и шта већ и свјесно препустио то мјесто бошњацима. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 10:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dodik je jak samo na rijecima,ima super pricu za levate,a dok je ovaca bice i vune,ili u prevodu glasova za njega :D :D :D

ljudi,narod nema para,bavim se takvim poslom da vidim da ekonomski nije bilo gore NIKAD,pa i u ratu se imalo duplo vise para nego sad....radnje se zatvaraju svaki dan,nezaposlenost je nikad veca,zaduzujemo se kao nikada ranije da krpimo rupe u budzetu i placamo neradnike na drzavnim jaslama i lazne invalide,ali dok je levata koji pushe neke globalne price o jevrejima,americi,vehabijama,cericu,lagumdziji i sl,ne brinem se ja za milu koji je jako inteligentan tip i znace kako da te ovcice drzi u toru,cak sam uvjeren i da ce vladati dok ne umre prirodnom smrcu ili dok on bude htio,jer uz sudstvo,on ima i medije sve pod kontrolom,a u 21 vijeku mediji su cudo...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ово за овце на мој рачун :lol: . Не видим чему симпатизере називат овцама,додуше наравно има и оваца итекако.

Свак ко се бави политиком мора бити рационалан,мора унапријед знат наредне кораке,а и манипулација је једно од средстава. Што се Милета тиче, човјек је у право вријеме био на правом мјесту,знамо ко му је практично дао Владу. Доста њих се прије Миле такође позивало и на бошњаке и на виталне интересе и на све остало,још је био рат тек завршен. Не браним никог у политици нисам због овог или оног,већ због себе. Што се тиче трајности,реално у РС немате политичара достојног да га замјени ни интелектуално,ни идејно,а богами ни лидера,без обзира којој партији припадао. И да Шлагеру сјећам се ја (био клинац и оних кампања до 2000 (тад ако ниси СДС не смијеш главу показиват,нити лијепит плаката,ако те ко види знај да ћеш батине добит) :) А иначе сам до 2006 био за СДС.

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 11:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

volim i ja sds,ali to je potpuno nebitno za ovu pricu...kamo srece da smo ih na svakim dosadasnjim izborima mijenjali,poslije sds i snsd stalno birali nove,a prethodnike procesuirali ako je bilo elemanata za to....dosad bi se isprofilisala vlast koja bi se bar bojala glasa gradjana i ne bi ovako sa osmijehom ulazila u korupciju jer bi se bojala sudskih konsekvenci,a ovako su se toliko razbahatili i osilili,najvise zahvaljujuci onima koji imaju pricu "kakav je takav je,najmanje je zlo!..."koga bi ti umjesto njega",itd,itd....

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
dodik je jak samo na rijecima,ima super pricu za levate,a dok je ovaca bice i vune,ili u prevodu glasova za njega :D :D :D

ljudi,narod nema para,bavim se takvim poslom da vidim da ekonomski nije bilo gore NIKAD,pa i u ratu se imalo duplo vise para nego sad....radnje se zatvaraju svaki dan,nezaposlenost je nikad veca,zaduzujemo se kao nikada ranije da krpimo rupe u budzetu i placamo neradnike na drzavnim jaslama i lazne invalide,ali dok je levata koji pushe neke globalne price o jevrejima,americi,vehabijama,cericu,lagumdziji i sl,ne brinem se ja za milu koji je jako inteligentan tip i znace kako da te ovcice drzi u toru,cak sam uvjeren i da ce vladati dok ne umre prirodnom smrcu ili dok on bude htio,jer uz sudstvo,on ima i medije sve pod kontrolom,a u 21 vijeku mediji su cudo...

НеБиХ да сад нешто браним Дудека, него само да напоменем да ето Шпанци немјау Дудека, нису ни из рата изашли, не заџебавају их ни мали зелени и ено их достигли су рекордан ниво незапослености од скоро па 25% (24,4нешто %). Цијели свијет је у qрцу економски, не видим што би ми били изузетак...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 13:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kamo srece da je nama ta spanska,pa cak i grcka propast 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 13:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Grci blesavi protestuju zbog ukidanja nekih bonusa i 13. plate :lol: :lol: Kod nas si sretan kad dobijes 12

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 13:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
kamo srece da je nama ta spanska,pa cak i grcka propast 8)

Мислим да се тих 25% незапослених Шпанаца уопште не би сложило с тобом. А то је тек почетак срања која почињу да се ваљају Европом. Или како би у оном вицу, каже Мујо, их па та ЕУ је читавих 20 година иза БиХ! Па како то Мујо? Па лијео, код њих се још увијек добро живи. :)

Само, ме'ш'чини, неће још дуго.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
http://www.atvbl.com/index.php/2012/04/ ... -raspasti/

DODIK: BiH će se prirodno raspasti

какав год да је, он је истрајан у овој причи.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 14:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa taj shupljak mu je jedino jos i ostao,realno....

ali,rekao sam da ga razumijem,mora se nekako masama skretati paznja sa stvarnih problema ovog drustva,a trenutno mu njegovi spin doktori nalazu da je najproduktivnija prica o vehabijama,cericu i raspadu bih...

ali,posto je tema dodik,treba biti do kraja realan i reci da ne treba njega prozivati za katastrofalnu ekonomsku situaciju,katastrofalno zdravstvo,mito i korupciju,nego vladu rs....bar bi tako trebalo biti,da smo normalno drustvo,sta ima predsjednik rs sa svim tim,on je jedna vise protokolarna licnost,nego sto bi trebao imati uticaj na zakonodavnu,sudsku ili izvrsnu vlast....dobar je on sto uopste hoce da odgovara na ta pitanja,neko pokvareniji i lukaviji bi samo rekao nije to u mojoj nadleznosti...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
pa taj shupljak mu je jedino jos i ostao,realno....

ali,rekao sam da ga razumijem,mora se nekako masama skretati paznja sa stvarnih problema ovog drustva,a trenutno mu njegovi spin doktori nalazu da je najproduktivnija prica o vehabijama,cericu i raspadu bih...

Као да ти за ту идеју треба "спин доктор". :) Мислим стварнооо... Мада, овде лијепо легне она енглеска: "The fact that I'm paranoid doesn't mean they're not after me". :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Пеле Мали je napisao:
http://www.atvbl.com/index.php/2012/04/27/dodik-bih-ce-se-prirodno-raspasti/

DODIK: BiH će se prirodno raspasti

какав год да је, он је истрајан у овој причи.

а та прича треба бит реалан имам сасвим реалну ноту. Једноставно ништа на овом свијету није постојало упркос свој својој извјештачености,па тако ни ово. Дај боже без сукоба било које врсте....

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7026 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]