banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 03:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 424, 425, 426, 427, 428, 429, 430 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2019, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
I za Sinipa nešto :D ...ukoliko ova križaljka prođe ovako kako ja zamišljam u SDS,sledeće godine će opet Doboj bit SDS-ov :D

Бујрум, ш'о би рек'о Обрен. :) Мени ни у џеп ни из џепа.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 13:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Schlager je napisao:
isto su pokušali i u Tesliću,plašeći ljude preko svih medija kako će Teslić ostat u izolaciji,ako se ne prikloni Bogdaniću,Željki i Republičkoj vlasti..

Teslić je u izolaciji jer se i Bogdanić i Miličević ponašaju kao dva ovna na brvnu, a što sve to ide preko leđa naroda, ne tangira previše niti jednog ni drugog. Ta ucjenjivačka politika SNSD-a jeste sramna, ali ne bih ja tu baš amnestirao ni Miličevića. Evo jedan banalan primjer, škola u kojoj sam jesenas bio predsjednik biračkog odbora, u stanju je raspada, ali trebalo je da bude uključena u onaj program energetske efikasnosti (kompletna obnova fasade i zamjena stolarije). Međutim, pošto je realizaciju toga "pogurao" Bogdanić, Miličević je naposlijetku sve to stopirao da ovaj tu ne bi ubrao poene, koga briga za djecu, kojih je ionako sve manje u toj školi. I mnogo je još stvari koje se obijaju o glavu isključivo građanima, uglavnom, najmanje ispaštaju njih dvojica.

Republička vlast se žestoko namjeračila na Teslić, već tri godine im je veliki trn u oku, i samo je pitanje vremena kada će pasti, vjerovatno već na sledećim lokalnim izborima za godinu i po dana, kada će vladajući upregnuti sve moguće resurse. Teško da će Miličević moći još jednom da im se odupre, sa ovako okrnjenim lokalnim SDS-om, koji se iz dana u dan sve više osipa. Imao je i on više loših poteza i pogrešnih procjena, ali trenutno je najsposobniji čovjek u SDS-u, i valjda je Vukota dovoljno razuman da se skloni i prepusti mu čelo stranke.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja sam zadnjih par dana mislio da se sve ovo dešava u Trebinju, kad ono u Tesliću...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Meni je super sto je DJ Mr. X rekao da ce radije zapaliti prostoriju u kojoj se broje glasovi nego dozvoliti kradju.
Thug life.
8)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Slika

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Kad god vidim Deni Mekbrajda, srce mi poskoči od sreće...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 14:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Volta je napisao:
Teslić je u izolaciji jer se i Bogdanić i Miličević ponašaju kao dva ovna na brvnu, a što sve to ide preko leđa naroda, ne tangira previše niti jednog ni drugog. Ta ucjenjivačka politika SNSD-a jeste sramna, ali ne bih ja tu baš amnestirao ni Miličevića. Evo jedan banalan primjer, škola u kojoj sam jesenas bio predsjednik biračkog odbora, u stanju je raspada, ali trebalo je da bude uključena u onaj program energetske efikasnosti (kompletna obnova fasade i zamjena stolarije). Međutim, pošto je realizaciju toga "pogurao" Bogdanić, Miličević je naposlijetku sve to stopirao da ovaj tu ne bi ubrao poene, koga briga za djecu, kojih je ionako sve manje u toj školi. I mnogo je još stvari koje se obijaju o glavu isključivo građanima, uglavnom, najmanje ispaštaju njih dvojica.

Republička vlast se žestoko namjeračila na Teslić, već tri godine im je veliki trn u oku, i samo je pitanje vremena kada će pasti, vjerovatno već na sledećim lokalnim izborima za godinu i po dana, kada će vladajući upregnuti sve moguće resurse. Teško da će Miličević moći još jednom da im se odupre, sa ovako okrnjenim lokalnim SDS-om, koji se iz dana u dan sve više osipa. Imao je i on više loših poteza i pogrešnih procjena, ali trenutno je najsposobniji čovjek u SDS-u, i valjda je Vukota dovoljno razuman da se skloni i prepusti mu čelo stranke.

Izvini...a sa koje pozicije Bogdanić može pogurati bio šta??Da budem prostiji (i lakše razumljiv) koji kurac predstavlja Bogdanić (osim što je predsjednik OO SNSDa u Tesliću) da može progurati bilo koji projekat mimo kontrole i amaneta opštinske vlasti???

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 14:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Pa sa pozicije republičke vlasti, logično. Bogdanić je "projektovan" za novog načelnika Teslića i kao takav ima svesrdnu podršku Dodika i Željke, ne vidim šta je tu nejasno. A naravno da Miličević sa nivoa opštinske vlasti ima načina da spriječi takve projekte.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 14:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne zna ustav ni zakon ko je za šta projektovan.Entitetska vlast ima svoje institucije i ministarstva koja su nadležna za pojedine resore.U konkretnom slučaju,nekom logikom,tu inicijativu je trebalo "progurati" ministarstvo obrazovanja RSa a ne nekakav "projekat vlasti" ma ko on bio.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 16:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vau, nosioci vlasti u RS rade mimo svojih "okvira". Nešto sasvim novo i neviđeno.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Čiča iz Rogače je napisao:
Ne zna ustav ni zakon ko je za šta projektovan.Entitetska vlast ima svoje institucije i ministarstva koja su nadležna za pojedine resore.U konkretnom slučaju,nekom logikom,tu inicijativu je trebalo "progurati" ministarstvo obrazovanja RSa a ne nekakav "projekat vlasti" ma ko on bio.

Ajd Čiča jbg ti kreno u neki idealizam ko da si na kursu CK u Kumrovcu.

Politika je uvijek davala jednom ono što uzme drugom, tako da će neka druga škola dobiti fasadu a ova neće i sve u dure. Para nema za sve, a i da ih ima ne bi ih bilo :D

---
Dosta naivno i brzopleto se Bogdanić upustio u ovu avanturu, on ne može parirati Miličeviću ni po jednom osnovu, niti govorništvom niti pojavom. Bilo je logično za očekivati da će se SDS i Miličević maksimalno mobilisati, jer je to bila "bitka za ranjenike" da su je izgubili to bi bio udar na "vascijeli" SDS.
SNSD uopšte nije imao kampanju, nigdje nisu ponudili neko asfaltiranje/pravljenje mostića/ambulante itd ni jednom selu, oslonili su se na par lažova koji su im obećali par hiljada glasova a od toga nije bilo ništa.
Sa druge strane se ekipa odlično spremila, na nekoliko mjesta je radio bugarski voz i solidne pare su uložene, vidjećemo koji će tajkun za koji mjesec zakukati kako su ga izdali :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 20:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovdje bih na Milanovom mjestu sačekao i tih 14 h sutra i otvaranje zamjenjenih vreća (prije se Američki izbori prebroje,nego Teslićki :( ), iz Očauša,i još tri...koje uopšte više ne mogu uticat na izborni rrzultat..potvrdu Milanove pobjede..pa onda,kao pobjednik,podnio krivičnu prijavu zbog zamjena vreća,pečata i zapisnika..da svako konačno progleda sa kakvim polusvijetom,i ljudskim dnom živimo a čije brljotine i MUPRS,štiti,tačnije ovo u šta se taj Mup pretvorio :( ...to bi bio vrh,da ne bude kmečanje,već da im nakon što je ubjedljivo pobjedio,složi krivičnu...kad izgubiš,onda prosječan građanin kaže da kmečiš o krađi jer si izgubio,a ovako bi to raskrinkavanje smećara baš imalo težinu

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A ima i omiljena SDS opcija, da sve digne u vazduh kako je rekao....

:D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Vau, nosioci vlasti u RS rade mimo svojih "okvira". Nešto sasvim novo i neviđeno.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Naravno da nije ništa novo ni neviđeno već se radi o tome da to postaje opšteprihvaćeno .E sad,djeca koja idu u tu školu nebi trebala biti žrtve sukoba Miličevića vs Bogdanića već u narodu opšteprihvaćenog stava da se sve radi poprijeko i preko koljena,jbg.Isto bi bilo da se u nekom školskom dvorištu uhapsi diler droge pa da se u javnost pusti priča kako svaka škola ima svoga dilera pa shodno tome dotičnog treba pustiti na slobodu.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2019, 21:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Spijo, daj mi reci nesto korisno... Znas li kakve cevape pravi Neso iz Seferovaca?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2019, 08:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
A ima i omiljena SDS opcija, da sve digne u vazduh kako je rekao....

:D

8)
Nakon te izjave sam prema dr Milicevicu samo razvio jos veci rispekt.
Pa onda jos i vise kad sam poceo po rezimskim medijima da citam kako SNSD i ekipa kukaju kao picke jer Mr X prijeti nasiljem.
Mislim da bi njegov street cred sad potvrdio cak i jedan Dzontra.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2019, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

DJ C4 :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2019, 14:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To, to! :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2019, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gledam opet SG1, i O Nil kaže "this seems like right place for some of ours C4" kad su ušli u napušten Ori ship . . . :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2019, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slika
Citiraj:
На гласачком мјесту 015 Влајићи 206 потписаних, а у врећи са гласачким материјалом на којој је замијењен печат пронађено је 503 листића. На бирачком списку у Влајићима је око 600 лица.

На снимку БН телевизије види се да је специјална полиција интервенисала и увела предсједника гласачког одбора Срђана Даниловића са врећом у возило одборника СНСД-а Алена Сеферовића. На снимку се види жути печат на врећи, док је у сједиште Комисије достављена врећа са бијелим печатом.

Случај Влајићи је чист доказ умјешаности врха полиције Републике Српске и локалног СНСД-а у кривично дјело изборне крађе у Теслићу.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 424, 425, 426, 427, 428, 429, 430 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]