banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 22:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Apr 2018, 22:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Sale slazem se ali ako uzmemo kao predpostavku da je iz te ulice htjeo ici kuci u Franca S. u nju je mogao samo ako se vrati na kruzni tok pa kod srusene dzamije desno sto je naj duzi put ili putem koji sam ja naveo ili kod Kingsa lijevo, ulicica i puteva ima podosta ali ni jedan ne vodi preko tog mosta.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2018, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Rocker je napisao:
veljo1981 je napisao:
Ako ti mene ili ja tebe drzim pod vodom dovoljno da se utopis jel to ubistvo ili utapanje?

Siguran sam da bi patolog našao tragove koji upućuju na to, i jedan i drugi su vrlo vjerovatno radili obdukcije na desetinama žrtava, a takođe sam siguran da svako posjeduje i neku edukaciju kako te tragove tražiti i kako prepoznati nasilje.

Moja iskustva (a vjerovatno i tvoja) se svode na gledanje krimi serija uz napomenu da ja takođe čitam sadržaj dvije forenzičke grupe, ali jako malo informacija se tu može naći vezanih za fizičko nasilje jer je težište na rekonstrukciji i ekstrakciji podataka i informacija iz digitalnih uređaja.

Patolozi pronađu kad neko babu uguši jastukom, svakako bi našli neki trag da je neko Davida držao u vodi do gušenja.

Postoje neke nerazjašnjene stvari i siguran sam da je policija mogla napraviti propuste tokom istrage, prvenstveno u prvim danima prije otkrivanja Davidovog leša (greške se dešavaju i najboljima) i pritisak javnosti u ovom slučaju je zakasnio.

Iz svega jedinu pouku koju trebamo izvući je ta da javnost treba reagovati na vrijeme.
Ma ne kazem ja da oni ne bi nasli, ali...
U jednoj situaciji covjeka na radnom mjestu rokne struja, doktor cim su dovezli les kaze ma vidi se roknula ga struja, zvoni mu mob, obavi razgovor i onda kaze daj da jos jednom pogledam les, nije struja, infarkt je ipak...
Takva nam drzava, sve smrdi od glave, ne znam sta se cudite, mozda je samoubistvo, mozda i slucajna smrt ali nikako u ovoj zemlji ne treba odbaciti zataskavanje da se spasi necija guzica

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2018, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Wrangler je napisao:
Sale slazem se ali ako uzmemo kao predpostavku da je iz te ulice htjeo ici kuci u Franca S. u nju je mogao samo ako se vrati na kruzni tok pa kod srusene dzamije desno sto je naj duzi put ili putem koji sam ja naveo ili kod Kingsa lijevo, ulicica i puteva ima podosta ali ni jedan ne vodi preko tog mosta.

Ne znam kad si zadnji put tamo prosao, ali to je odavno neprohodno, zato i kazem. Znam laus u kamen.
Morao je jednostavno izaci iz tog sokaka, (sto znaci da ga je ona kamera morala jos jednom registrovati, ali to nije bio slucaj tj. ako je to uopste bio on a nije prezentovano u javnosti)

Ja samo kazem da taj most nema veze sa davidom, i da on po bilo kojem osnovu nije mogao biti tamo.

Poslednji put menjao sale82ful dana 18 Apr 2018, 22:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2018, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Dce/02 je napisao:
To sto Vaskovic prica su nebuloze
Ili je momak sam upao ili ga je neko gurnuo u crkvenu
Ako je ovo drugo sumnjam da ce se ikada dokazati
Mada mislim da je sam upao
Razlike u obdukcijama su moguce. Pa i u vremenu smrti.
A momak je bio daleko od cvjecke (da sad ne navodim sta se prosle godine desilo na šehovima).
Mada to nije ni bitno.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Pa evo prikazuju ga kao cvjećku, veličaju, uzdižu. :-?
Šta je to bilo na Šehovima?

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2018, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Ima li ikakvih naznaka da će roditelji angažovati nekog advokata? Koji bi možda počeo istraživati više, više nadzornih kamera koje su ga možda snimile, ovo što Sale spominje.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2018, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
veljo1981 je napisao:
Ma ne kazem ja da oni ne bi nasli, ali...
U jednoj situaciji covjeka na radnom mjestu rokne struja, doktor cim su dovezli les kaze ma vidi se roknula ga struja, zvoni mu mob, obavi razgovor i onda kaze daj da jos jednom pogledam les, nije struja, infarkt je ipak...
Takva nam drzava, sve smrdi od glave, ne znam sta se cudite, mozda je samoubistvo, mozda i slucajna smrt ali nikako u ovoj zemlji ne treba odbaciti zataskavanje da se spasi necija guzica

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Moja perspektiva je možda iskrivljena mojim ličnim odnosom prema poslu, ali sam svjestan da se propusti dešavaju i da neki ljudi ne urade svaki put svoj posao kako treba. U ovom slučaju je previše upletenih i zainteresovanih strana, tako da sam prilično siguran da je bar dio posla odrađen temeljito i savjesno.

Na kraju, tužilaštvo još nije zaključilo slučaj a policija je napravila grešku što je pod političkim pritiskom izašla sa opširnim (ali još uvijek nepotpunim) informacijama pred javnost, umjesto da se po dobrom starom običaju oglasila "istraga je u toku, u interesu istrage ne dajemo više informacija". I na to su imali pravo, i trebali su to pravo iskoristiti, svakako pod uslovom da stvarno ništa nisu pokušali zataškati.
Ovako su samo ostavili više mjesta špekulacijama i došli pod udar dijela javnosti a i političkih lešinara tipa tog malog Blagića i SzP ekipe.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2018, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
Joj ljudi, cime se vi bavite..... ispusujete i proucavate rute kojima jeste ili je trebao pokojnik da ide....

Cisto da se zna, kamere sa radnje Auto Milovanovic nisu zabelezile nikakvo sumnjivo kretanje tu noc. Tako da ta prica da je bacen ili upao sa tog mostica padaju u vodu.

A i stvarno mislim da naucno-fantasticno zvuci da je odatle otplutao do usca Crkvene u Vrbas....pa nije 2 m duboka Crkvena.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2018, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Dokoni popovi...

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2018, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
veljo1981 je napisao:
Na kraju, tužilaštvo još nije zaključilo slučaj a policija je napravila grešku što je pod političkim pritiskom izašla sa opširnim (ali još uvijek nepotpunim) informacijama pred javnost, umjesto da se po dobrom starom običaju oglasila "istraga je u toku, u interesu istrage ne dajemo više informacija". I na to su imali pravo, i trebali su to pravo iskoristiti, svakako pod uslovom da stvarno ništa nisu pokušali zataškati.
Ovako su samo ostavili više mjesta špekulacijama i došli pod udar dijela javnosti a i političkih lešinara tipa tog malog Blagića i SzP ekipe.

Ovo potpisujem, i veljo1981 je ustvari drugim rijecima rekao ono sto sam ja pricao veceras sa komsijom policajcem na predhodnoj strani.

(osim ove zadnje recenice oko SZP-a jer ja imam doktorsku dijagnozu i alergiju na politiku. Zvanicno. :lol: )

Dali su mi dozvolu da pisem na politici, prije 2 godine, ali nikad slova nisam napisao. Ali, citam i samo vas gledam kao i uvijek.
:evil3:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2018, 00:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Da ima države pa da ovaj slučaj zaključi sa izvještajem patologa a onaj skup na trgu proglasi nedozvoljen i sve rastjera kućama lijepo.

A onda poslati miliciju da ide od vrata do vrata i tuče ove idiote što rekonstruišu Davidovu putanju

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2018, 01:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Da ima države

Nema veze sa temom, ALI DA IMA DRZAVE, ne bih ja sa diplomom visio 20 godina na birou nezaposlen, sve sa statusom djeteta poginulog borca, (posthumno odlikovanog za hrabrost i junastvo) od strane predsjednika licno.

Pusti tu šuplju "da ima drzave".
I sam znaš da nema drzave, ali lazemo se svi globalno. I ti i ja i ostali.

Za skup si upravu. Ni ja nisam nesto pristalica eksponiranja takve vrste.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2018, 02:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
shakal je napisao:
Da ima države pa da ovaj slučaj zaključi sa izvještajem patologa a onaj skup na trgu proglasi nedozvoljen i sve rastjera kućama lijepo.

A onda poslati miliciju da ide od vrata do vrata i tuče ove idiote što rekonstruišu Davidovu putanju

Ti decko nemas nikakva prava da se javljas, razumijem ljude koji ovde iznose svoje misljenje ma kakvo ono bilo ali na svakoj strani upisati neku glupost samo da bi nesto napisao moze samo kompletan idiot a ti to radis na svakoj temi osim sporta tako da se stice dojam da ti je to jedino sto te u zivotu interesuje.
Ljudi se skupljaju jer ocigledno da imaju neke sumnje u vezi ovog ili drugih slucajeva i meni to ne smeta a smeta mi npr razno razni zborovi i koride a ne pada mi na pamet da drecim i pozivam policiju da rastjera te pjandure iako za razliku od ovih remete javni red i mir.
Nerjetki su slucajevi da se potuku ili izranjavaju.
Ovde ne mozes nista napisati a da se neka volina ne zakaci nekim glupim upadicama. Koliko sam upratio ovo ti je prvi upis na temi a da je iole vezan za istu i da je duzi od pet rijeci.
Uzdravlje svima.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2018, 02:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma pusti Shakala, vidis da mu je dosadno.
I ne zamjerim mu. Kao i vecini clanova ovdje na forumu. Ima njih desetak,petnaest mozda, i samo seru i jedan drugom bacaju koske pa ko se uhvati i pokolje, a ne znaju gdje im je rep a gdje glava.

Sramota za toliko akademski obrazovan svijet. Misle, uhvatili boga za tregere... Ako se oni sami sebe ne stide, sta mi imamo tu da prdimo.

Nekad je ovo bio fin i kulturan forum.
Sad je samo forum. Kao i svi ostali forumi.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2018, 05:27 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ko kaže da je David krenuo kući?

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2018, 05:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Juliette je napisao:
Ima li ikakvih naznaka da će roditelji angažovati nekog advokata? Koji bi možda počeo istraživati više, više nadzornih kamera koje su ga možda snimile, ovo što Sale spominje.
Advokati ne istražuju. Oni mogu djelovati na osnovu već poznatih činjenica ali ne znam zašto se očekuje da taj famozni pravni tim za koji se skupljaju pare pronađe nešto novo. Istražuju detektivi, forenzičari, patolozi...

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2018, 06:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh... ono sto mi ispricao komsija drot, ostaje na tome (trenutno).
Da se ne ponavljam, ko zeli neka se vrati na predhodnu stranu i procita moj post.
Tako mi čovjek ispričao. On licno je isfuran, i nekoliko njegovih kolega, ali ne mogu oni tu nista. Imaju i oni iznad glave "glavu".
I sto dalje vrijeme ide, to je za njih vise stvar proslosti. Tacnije, oni vec sad kontaju to kao nerijesen slucaj. Nije zvanicno, ali...

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2018, 07:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vidim da je post obrisan a nisam procitao. Ni taj pp mi nije stigao. Opet kazem...ko je 20god bez posla sam je kriv. Vista istina i nema ko sta da se ljuti.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2018, 07:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
_зока je napisao:
Ko kaže da je David krenuo kući?

Ovo i ja htjedoh pitati. Ko tvrdi da je momak krenuo kuci i na osnovu cega.
Mozda je krenuo na jos jednu "kucu" ili da kupi travu,ili da samo proseta.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2018, 07:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
Vidim da je post obrisan a nisam procitao. Ni taj pp mi nije stigao. Opet kazem...ko je 20god bez posla sam je kriv. Vista istina i nema ko sta da se ljuti.

Cuj nije ti stigao pp. Ne vrijedjaj me bez osnove.
Ajd molim te da ne spamamo temu.

Iskreno se nadam se da ce ti stici pp, ako ne stigne javi mi pa cu ti poslati ponovo.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2018, 07:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slobodno salji posto nema.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]