banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Nov 2024, 01:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11214 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 ... 561  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Nov 2018, 21:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ne daj se Srda, hoće da ti devalvira ćunu, kao i koin... :D

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 21:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ferdinand je napisao:
Schlager je napisao:
Postoje dve grupe forumaša i forumašica...dvadesetoro onih koji su u elitnoj Viber forumskoj grupi i oni koji bi željeli da budu tu.

Postoje dvije grupe forumasa: ti i oni koji se sprdaju sa tobom

Ko je ovaj kolega,i sto je toliko nezadovoljan sam sobom i isfrustriran,da 418 put zapinje za mene iako ja njegovo prisustvo ili neprisustvo ne bih registrovao bar sledećih 30 godina koliko mi je nezanimljiv?...u čemu je fora takvih likova i koja je tu dijagnoza? .čak se i ne znamo :(

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ahahahahhahahahahahs
Pitaj stranku. Mozda znaju...

A sad ozbiljno. Shvati me druze. Ja sam na forumu kao ti u stranci.
Tu sam, upijam sta ko prica, trudim se, nemam svoje misljenje nego sve pitam po forumu a opet...neprimijetan sam i niko me ne jebe ni 5%.
Ista nam je muka.

Samo sto je forum sprdnja...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Molim?! Forum sprdnja?? Vanja11

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Džontra je napisao:
Dok god ne napusti jednu grupu, da bi prešao u drugu, sve je ok...

Predlažem da se osnuje opoziciona forumska grupa na čelu sa Dž...pa da vidimo koliko ima ovih na poziciji...kod Šlagera.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ahaha ja već dobio poziv u grupu ...idemo daljjeeeee

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dz -a nikakve forumske socijalizacije ne zanimaju...pucaš u prazno :D

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
I ovu temu ujebaste...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kakva stranka,takva i tema :D ..U zadnje 4 godine,vise kadrova nam je "progledalo" i preslo u vlast,nego sto je ostalo iza svojih rijeci :(

Poslednji put menjao Schlager dana 27 Nov 2018, 22:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Schlager je napisao:
Postoje dve grupe forumaša i forumašica...dvadesetoro onih koji su u elitnoj Viber forumskoj grupi i oni koji bi željeli da budu tu.
Jel Džontra u ovoj drugoj

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:16 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Kakva stranka,takva i tema :D ..U zadnje 4 godine,vise kadrova nam je "progledalo" i preslo u vlast,nego sto je ostalo iza svojih rijeci :(

Meni je to nevjerovatno, kako je moguce da ne postoji nacin da se to sprijeci...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:

Meni je to nevjerovatno, kako je moguce da ne postoji nacin da se to sprijeci...

Jedino ako se promjeni Izborni Zakon i da mandat pripada stranci,kao u mnogo zemalja...a ne pojedincima koji "progledavaju" nakon izbora...

Ili ako,kao narod sazremo bar u toj mjeri da pljujemo u pravcu Stevandica,Obrena i Cavica na ulici,a ne da ih jos i slusamo sta pricaju,i trazimo opravdanja.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:25 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
Schlager je napisao:

Jedino ako se promjeni Izborni Zakon i da mandat pripada stranci,kao u mnogo zemalja...a ne pojedincima koji "progledavaju" nakon izbora...

Ili ako,kao narod sazremo bar u toj mjeri da pljujemo u pravcu Stevandica i Cavica na ulici,a ne da ih jos i slusamo sta pricaju,i trazimo opravdanja.

Ne pricam o zakonu, izborni zakon se promijeniti nece nikad, nego o samim strankama, kako je moguce da stranka visoko na listu kandiduje ljude koji ne daju nikakvu garanciju da ce ostati dosljsdni svojoj prici...
Pljuvanje na ulici nece nista promijeniti, to znas i ti sam, jedino mozes dozivjeti neku licnu satisfakciju, ali boljitak za drustvo sa tim neces dobiti...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Schlager je napisao:

Ili ako,kao narod sazremo bar u toj mjeri da pljujemo u pravcu Stevandica i Cavica na ulici,a ne da ih jos i slusamo sta pricaju,i trazimo opravdanja.

Ne pricam o zakonu, izborni zakon se promijeniti nece nikad, nego o samim strankama, kako je moguce da stranka visoko na listu kandiduje ljude koji ne daju nikakvu garanciju da ce ostati dosljsdni svojoj prici...
Pljuvanje na ulici nece nista promijeniti, to znas i ti sam, jedino mozes dozivjeti neku licnu satisfakciju, ali boljitak za drustvo sa tim neces dobiti...

ne znam...mozda ovo sa mikrosredine,gdje su mene izabrali za Predsjednika MO Paprikovac..gdje su dotad bili dr Mirko Rakovic Predsjednik,dr Goga Lazic predsjednica aktiva zena,profesor Vulin...napustili,presli u DNS,ili ne znam ni ja gdje..njihovi prethodnici isto......i kad mi je jasno receno da ih vise ne zanimaju ni titule,ni disertacije..vec samo lojalnost stranci...ali to je lako primjenit na nizim nivoima...."Gore" ipak treba neko sofisticiraniji od ovakvih kakav sam ja...a takvi su obicno i sujetni,uobrazeni....i skloni hedonizmu....

Ne znam...ja nemam rjesenja,i mislim da ce se ovako i nastaviti.

Poslednji put menjao Schlager dana 27 Nov 2018, 22:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Zato sto kod nas postoje samo licni interesi.
Prvi bi govedarica presao kad bi mu neko ponudio dovoljno para.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
[
Ili ako,kao narod sazremo bar u toj mjeri da pljujemo u pravcu Stevandica,Obrena i Cavica na ulici,a ne da ih jos i slusamo sta pricaju,i trazimo opravdanja.

Il bar da prestanete šuoke kandidovati. Niko vam nije kriv osim vas samih.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:39 
Bič božji
Bič božji

ferdinand je napisao:
Zato sto kod nas postoje samo licni interesi.
Prvi bi govedarica presao kad bi mu neko ponudio dovoljno para.

Ali ovako, ides na listu, stranci ostavis garanciju na 500k km ili tako nesto, da ne kazem onu Sojicevu, bjanko ostavka na mjesto clana skupstine koju aktivira ako si neposlusan.
Mora biti nacin, evo kako za 20 godina Mile nije izgubio ni jedan mandat...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

PDP je lijep primjer da ima nacina,iako su i oni u opoziciji,ne bas 13 godina kao mi,ali bar 10-11..ja ne pamtim da je njih nekad neki poslanik,odbornik,ili prepoznatljiv clan napustio,niti ranije niti sada...znaci,ima nacina..treba vidjet kako njima to polazi za rukom,nije sramota ni prepisat ako nesto dobro funkcionise..

za to vrijeme su od nas hiljade ljudi otisle.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:46 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
PDP je lijep primjer da ima nacina,iako su i oni u opoziciji,ne bas 13 godina kao mi,ali bar 10-11..ja ne pamtim da je njih nekad neki poslanik,odbornik,ili prepoznatljiv clan napustio,niti ranije niti sada...znaci,ima nacina..treba vidjet kako njima to polazi za rukom,nije sramota ni prepisat ako nesto dobro funkcionise..

za to vrijeme su od nas hiljade ljudi otisle.

Upravo to sam i ja neki dan konstatovao za PDP, jedini koji je to uradio je Talic u gradskoj skupstini...
Zato i kazem, mora da postoji nacin, jer je prosto nemoguce da se desi toliko prebjega, evi sada je ista stvar i sa DNS, a mozda je ipak i do ljudi koji vode stranku tj nema cvrste ruke...

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2018, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ali SDS nije pravio takve kadrove....jbg vidjećemo još na lokalnom nivou.Znači Šlagzi ideš u PDP. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11214 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 ... 561  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]