Nemogu vjerovati sta je Srbija sebi dopustila da je Hrvatska onako vuce za nos nedolazak Josipovica je veliki bezobrazluk od strane Hrvata...Hrvatska koja ima 200 firmi u Srbiji Hrvatska koja zivi od izvoza u Srbiju i Rep.Srpsku Hrvatska koja se svim silama sad bori da zadrzi koliko toliko Bosansko trziste Hrvatska koja najvise izvozi u zemlje regiona Hrvatska koja je na ivici bankrota zaduzenost 100 % BDP-a Hrvatska koja uzima kredite da bi vracala kredite njen predsjednik kaze Srbijanskom predsjedniku necu ti doci to je nepostivanje druge drzave
sta misli taj Josipovic da je bog da je Srbiji jedna prodana i prezaduzena Hrvatska bita eeeeejjj
da ne izvoze u Srbiju i u Bosnu pocrkali bi od dugova koje su im nakalemili njihovi euro gazde,a on nece doc na inauguraciju puj bezobrazluk...
da sam ja predsjednik Srbije samo bi rekao
ko ne zeli da dodje sam se izoluje u regionu to bi mu samo odgovorio a onda bi polako poceo kampanju izguravanja Hrvatskih proizvoda iz Srbije a i lobirao bi RS-u da cine isto
Hrvatska balansira na ivici ekonomskog noza malo im fali do Grckog scenarija a josipovic ne zeli doc u zemlju koja ih BUKVALNO HRANI kad bi ih se opalilo po i onako praznom djepu vidio bi kako Josipovic trci u Beograd da kumi da se vrate Hrvatski proizvodi pffff nemogu vjerovati sta je Srbija sebi dozvolila cak i ovi iz Sarajeva si daju za pravo nesto da cvile....
da sam ja predsjednik kao bi ga uhvatio za muda odma ekonomskim putem pa bato kad su ti jaja u skripcu tj kad nema money money iz Srpskih zemalja vidio bi kako pticica cvrkuce nabio on meni i kokardu na glavu ako treba
+ zali se na Tomu sto je rekao da je Vukovar nekad bio srpski grad i govori da srbija radi kontraproduktivno na balkanu i da rusi dobre odnose..............neka ta ista Hrvatska povuce priznavanje Kosova pa cu im onda povjerovat da zele bolje odnose sa Srbijom oni cjelu jednu pokrajinu priznaju kao tzv drzavu a kenjaju ko foke kad se spomene Vukovar.......