banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jun 2025, 07:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 733 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 37  Sledeća

Ko će biti izabran za Gradonačelnika na izborima 2024.?
Jelena Trivić (Narodni front) 36%  36%  [ 16 ]
Davor Dragičević (nezavisni kandidat) 0%  0%  [ 0 ]
Draško Stanivuković (PDP) 40%  40%  [ 18 ]
Nikola Šobot (SNSD) 24%  24%  [ 11 ]
Ukupno glasova : 45
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Sep 2024, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
https://www.atvbl.rs/lat/vijesti/lokaln ... i-6-9-2024

Citiraj:
Na tvrđavi Kastel u Banjaluci održana je Konvencija SNSD-a na kojoj je bilo prisutno 25 hiljada ljudi.

:lol:

Kako može stati 25.000 na tom dijelu Kastela? Brojali i kamenje?
Ono organizatori takvih skupova preuveličavaju brojeve stalno, ali 25.000 je previše.

Šetao sinoć gradom, bilo buseva iz drugih gradova. Nekad su mogli napuniti trg Banjalučanima, sada ni busevima ne mogu pa idu na Kastel.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2024, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Pfc88 je napisao:
Може једно питање?
Да је и Радојичић сада ушао у трку за Градоначелника, да ли би имао твој глас?
Sta imam sad odgovarati na ovo pitanje kad ste vas dvojica vec odgovorili.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2024, 22:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Ovo su bez dileme najgori kandidati za gradonacelnika ikad u BL. Cak je i Dragan Cavic ozbiljan kandidat u poredjenju sa ovima sto nam se nude ovog puta.

-Sa jedne strane aktuelni gradonacelnik Stanivukovic. Najveci narcis i egoista koji se pojavio na politickoj sceni RS. Politicki se progurao na tragediji Davida Dragicevica i na kraju krajeva dobio i izbore zbog toga. Za cetiri godine mandata popisao se po svemu sto je pricao kao opozicionar. U gradskoj upravi zaposljeno i kuso i repato. Kritikovan Radojicic, a mali zaposlio duplo vise poltrona. U tri godine mandata jedino sto je uradio je davanje gradskog zemljista tajkunima i talovi sa svima mogucima. I onda se sjetio pred izbore da malo pojaca rejting sa autobuskim kartama, vidikovcem, kruznim tokovima i slicnim stvarima. Kad se podvuce crta, u svom mandatu uradio tri puta manje od Radojicica.

-Sa druge strane, doktor Sobot koji se popisao po svojo diplomi i struci onog momenta kad je zakoracio u politiku da bude poltron Djajicu i SNSD-u. Da se Djajic ne plasi da bi izgubio i da bi ga Dodik pocistio kao Radojicica, on bi bio kandidat. Ovako ce Sobot da pokusa.

-Sa trece strane, imamo Jelenu Trivic koja da ima imalo morala, zavrsila bi politicku karijeru onog trenutka kad je na 70% prebrojanih glasova slavila pobjedu sa harmonikasima na Trgu.

Ko nema nikakav licni interes od navedena tri kandidata i njihovih partija, kompletna je budala ako podrzava bilo koga. Ko izadje na izbore, trebalo bi ili da pojede listic, ili da ga prekrizi ili eventualno dati glas Davoru Dragicevicu cisto da ne bude ukraden.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2024, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
blus je napisao:
Čitam i mislim da se forumaš wizzi zajebava.Čak šta više, ubjeđen sam da hajca raju.Ili je to lično vlado đajić.Ne
mogu da vjerujem da neko osim tog degena od doktora (ukljucujući i komplet rukovodstvo stranke) smatra da snsd čini ili išta dobro može doprinjeti ovom gradu, državi, sistemu....?Čuj majstora dobro na UKC??? Onaj drvarski ruljak pećanac dobar odbornik, itd???Ma frajer nas zajebava, ne moze tako misliti neko ko zna napisati post na forumu.Samo imaju( u snsd) nekog doobro namazanog i s ovim žurkama za mlade su napravili za njih pravi posao.A to što truju omladinu u svakom pogledu, jebeš to...Da je meni neko s 20 godina dovodio EKV, Azru, Brejkerse....i davao džabnu cugu, pa glasao bi za njega da je lično hitler, jebo glasanje, ovo je život.Hinje fašističke, sjeme im se zatrlo crveno.A što se tiče lista za odbornika, baš dobrih defektaša ima na njima.Na svim stranama.Gradonačelnik?Uhhhh...jeben izbor, ali mislim da je Draško najmanje loš od ponuđenih

Ja opet napominjem da nisam za te zurke i slicne populisticke fazone. Ne znam zasto vrijedjaa Pecanca, ali dobro..tvoj stav, tvoje misljenje. Meni je svakako drago da si ti napisao ovaj post i podijelio svoje misljenje sa drugima.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
wizzy_bl je napisao:
Pa ja sam ti naveo primjer gdje su ta dva odbornika bili spremni da slusaju probleme u nasoj mjesnoj zajednici i urade neke stvari koje su oni mogli uraditi, te su na taj nacin pomogli. Ne znam da vise ocekujes od odbornika.A ako ti je najveca negativnost to sto su presli iz jedne u druge stranke...e onda super.

A sto se tice PDPa, niko se od odbornika nije zainteresovao za to isto nase pitanje, niti pitao kako se moze pomoci.Sta vise, Gradu smo se i pismeno obracali i nikad nikakav odgovor nismo dobili.Toliko o tome da im je bitno do gradjana.

Cak smo dolazili i na javnu raspravu, a kandidat na PDP listi, nacelnik odjeljenja, nije bio spreman da nas ni tu saslusa, vec je imao obaveza i otisao.

Jedino sto je nekada Drinic dolazio,jos prije nego sto je prava zavrzlama.pocela i obecavao svasta nesto da ce se napeaviti.Nazalost, tom sastanku u naselju nisam prisustvovao, ali tako su mi pricali...naravno Drinica vise niko nije ni vidio niti cuo.

I sad bi ja,ili bilo ko iz moje ulice trebao glasati za PDP?
Pa znaju ovi u PDP u GU da nisu nijedan glas dobili u Donjem Boriku (zlobnici ga zovu Krtola donja) , pa vjerovatno se zato oglušuju na pozive građana iz tog dijela grada....
Ali idu izbori, eto nove šanse za sve.
Svim glasačima sretno uz poruku da imaju u vidu i širenje sankcija pokvarene Amerike i na lokalni nivo sa republičkog. U slučaju jedne ustajale opcije, da ne pominjem koje. Pa da vidimo onda kad će iko od nas dobiti asfalta, kamoli autoputa....

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 07:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 16:14
Bice tesko draletu ovaj put, PDP mu je pocijepan (jelena je odvukla svoje), a on nema 100 posto podrske ni u ovom sto je ostalo (crnadak, grmusa). S druge strane, US, demos, sp, dns se jos ni ne oglasavaju kome ce dati podrsku (demos i us se vjerovatno nece ni odrediti do izbora). Jelena ima podrsku mede lazica i sds-a, e sad, ja znam da te podrske stranaka znaju biti i varka (za prosle izbore su sve stranke koalicije stale uz radojicica, pa je zestoko izgubio).
Moja neka procjena je ipak lagana pobjeda sobota, jer ipak je snsd ozbiljna masinerija, i puno stvari treba da se dogodi i poklopi da bi se oni pobjedili na izborima. A mislim i da bi jelena mogla cak da dobije koji glas vise od draska... vidjecemo.
Sto se tice sastava skupstine, moje misljenje je da ce snsd i pdp da dobiju najvise (oko pola mandata) nf ce sigurno osvojiti 3-4, us, sp, sps standardno po 2 ili 3, dns, sds, blz, vukan, radojicic mislim da imaju sigurno bar po 1, sasa cudic vjerovatno iz reda manjina, veliku borbu za cenzus predvidjam demosu, pa i stranci darka banjca i ndp-u, al mislim da ih ovaj put necemo gledati u skupstini.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 08:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ljudi su jako brzo zaboravili Draškova obećanja i bolje dane koji nam dolaze. Od sistematskih promjena, raznih komisija za reviziju i komisija za lijepo ostala je samo pompezna najava. Svi skandali koje je Draško načeo ostali su samo sa nazivnim imenom i nikakvom promjenom. Počevši od Akvane i nestale kuhinje, do problema u Vodovodu koji je otišao u još veći minus i dubiozu, do ostalih stvari.
Draškov mandat obilježen je raznim mutnim poslovima i po mome viđenju jako lošim postavljanjem prioriteta i organizovanjem projekata. Konkretno, projekti su rađeni protiv mišljenja struke kao npr. saobraćajna revolucija i uvođenje jednosmjernih ulica. Otvaranje gomile gradilišta na kojima nema radne snage, umjesto da se gradilišta pokreću sekvencijalno po završetku prethodnog. Dalje, pravljenje parkova na mjesto postojećih parkova, samo zato što je to relativno jednostavan projekat za sprovesti i lagan PR - umjesto da se hvatamo u koštac sa nečim što je zaista bitno, jer je ovo lickanje parkova sve samo ne prioritet u gradu. Isto važi i za šetališta u gradu. Jesu ona i lijepa i potrebna, ali je priča o izvođačima radova izuzetno netransparantna, kao i dodjeljivanje npr. kafića na šetalištima svojim kolegama, do jednostavno pitanja na kraju da li je to u ovom trenutku prioritet u gradu. Da se vratimo na kraju na Česmu gdje smo 800 m nove ceste skratili na 500 m i mučimo narod da evo pola godine živi u prašini. Jebem li ga, ako jednu osminu mandata gradimo 500 m ceste, onda tu očigledno nešto debelo ne štima.
Ja bih ovako opisao Draškića: mi pravimo kuću kojoj temelji klize - ona se ruši, a mi je krečimo.. Ili ti jeftin populista koji se bavi isključivo marketingom, a ako nešto i pretekne kao konkretan projekat, onda je divnim čudom dobro za sve.

I da ne bude sad da sam crveni kmer, jer to zaista nisam, moram da napomenem da nisam zaboravio ni kad je Radojičić gradio isto tako cestu od mosta do crkve beskonačno dugo. Čak sam pisao i izvještavao da je auto-put i bivšoj Jugi izgrađen bržim tempom udarničkim snagama lopata i krampova nego ovaj putić sa svom modernom mehanizacijom.

Čisto da stavim tasove na vagu, koliko je Draško obmanuo narod i koliko su to svi zaboravili i koliko mu ljudi i dalje vjeruju. Što će reći da su ljudi krivi.
Kako ono ide? https://www.youtube.com/watch?v=gIaj1Exl5yg

Šobot je za mene popriličan anonimus i ne znam puno o njemu. Ali znam dovoljno o SNSD-u da sam uvjeren da ne može puno da štrči od ostalih.
Trivićka je jedna čista nula. O njoj mislim da ne vrijedi trošiti riječi.

Ja lično mislim da će Draško da uzme izbore.

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Evo zanimljive ankete
https://blmojgrad.com/koga-podrzavate-z ... banjaluke/

Po meni veliki uzorak i iznenađujući rezultati

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Masa ljudi nema pojma da taj portal postoji, neki što će glasati ne prate portale uopšte (penzići), tako da je ta anketa relevantna kao naša na ovoj temi - možda ubode, možda ne.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 08:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ssaassaa je napisao:
Evo zanimljive ankete
https://blmojgrad.com/koga-podrzavate-z ... banjaluke/

Po meni veliki uzorak i iznenađujući rezultati

Dva su pitanja:
1) Da li je uzorak reprezentativan?
2) Da li je rezultat finansijski/politički motivisan?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 08:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
wizzy_bl je napisao:
blus je napisao:
Čitam i mislim da se forumaš wizzi zajebava.Čak šta više, ubjeđen sam da hajca raju.Ili je to lično vlado đajić.Ne
mogu da vjerujem da neko osim tog degena od doktora (ukljucujući i komplet rukovodstvo stranke) smatra da snsd čini ili išta dobro može doprinjeti ovom gradu, državi, sistemu....?Čuj majstora dobro na UKC??? Onaj drvarski ruljak pećanac dobar odbornik, itd???Ma frajer nas zajebava, ne moze tako misliti neko ko zna napisati post na forumu.Samo imaju( u snsd) nekog doobro namazanog i s ovim žurkama za mlade su napravili za njih pravi posao.A to što truju omladinu u svakom pogledu, jebeš to...Da je meni neko s 20 godina dovodio EKV, Azru, Brejkerse....i davao džabnu cugu, pa glasao bi za njega da je lično hitler, jebo glasanje, ovo je život.Hinje fašističke, sjeme im se zatrlo crveno.A što se tiče lista za odbornika, baš dobrih defektaša ima na njima.Na svim stranama.Gradonačelnik?Uhhhh...jeben izbor, ali mislim da je Draško najmanje loš od ponuđenih

Ja opet napominjem da nisam za te zurke i slicne populisticke fazone. Ne znam zasto vrijedjaa Pecanca, ali dobro..tvoj stav, tvoje misljenje. Meni je svakako drago da si ti napisao ovaj post i podijelio svoje misljenje sa ?drugima.

Ne znaš zašto vrijeđam seljačića?Ako je neko blizak nekom i podržava tog nekog koji jedan cijeli narod gura u kanal zarad svojih ličnih interesa, a i sam je dio tog sistema nesto najblaže što može da doživi je da ga neko vrijeđa.Jebeš vrijeđanje za šta su oni....

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 09:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
wizzy_bl je napisao:
\
Za ovo doktor-politicar se slazem.Za Sobota nikad nisam.cuo do skro,niti znam zasto se on kao doktor u to sve petalja,ali cinjenica da covjek ima iza sebe masineeiju koja moze pokriti svaki segment drustva, a Drale to nema ni nakon 4 godine. Uz to niti je dobae doktor,niti dobar politicar.

"Masineriju" kakvu Sobota ima iza sebe - bolje da ju nema. Valjda je to i nesrecnom Igoru postalo jasno u jednom trenutku...

Elem ne bi da silazim sa teme ali SNSD je stranka koja postaje teret ovom narodu i koju vremenom treba pustiti niz vodu. Zadnje sto nam treba je da se sankcije prosire i na institucije pa da postanemo Kuba ili S. Koreja u Evropi...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
https://www.youtube.com/watch?v=fj7rzvDMPGs

Fin neki covjek ovaj Sobot, vrijedi pogledati ovaj kraci intervju/podcast.

I da, neko je spominjao da nigdje ne pise mjesto rodjenja, u ovom podcastu istice kako je dugo u ovom gradu, kako je odrastao ali ne kaze da je rodjen tako da jeste vjerovatno rodjen u Glamocu. Takodje, nisam znao da nije stranacka licnost odnosno da nije clan SNSD-a.

Bice zanimljivi izbori u svakom slucaju. Da je Igor kandidat glasao bih za njega ili da je Sobot nezavisni kandidat ili kandidat neke druge stranke dobio bi moj glas a ovako cu morati da prekrizim listic.

Sobot - fin covjek stvarno ali dzaba, SNSD stoji iza njega a prije bih odsjekao sebi ruku nego zaokruzio SNSD u bilo kom obliku.
Drasko - veliko razocarenje, obicni populista, pri tom veliki egocentrik, emituje mi neku cudnu energiju, cesto je i blamantan, sramota me kad ga gledam i kada gledam one snimke koje objavljuje. Glasao za njega na proslim izborima i evo pokajao sam se. Nikad vise.
Trivicka - neko je vec napisao cini mi se, ali nakon one sramote i slavlja ne znam kako ima obraza da se kandiduje za bilo sta.
Dragicevic - Ovo ne bih ni komentarisao, u najmanju ruku je degutantno sta taj covjek radi.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 11:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skitnica je napisao:
wizzy_bl je napisao:
skitnica je napisao:
Meni ovo izgleda kao win (Sobot) - malomanjewin (Drasko) situacija za SNSD. Necu ulaziti u procjenu dubine i kvaliteta trenutnih odnosa SNSD - Drasko, ali je ocigledna cinjenica da su se nekako, tokom vremena, ovako ili onako, u svoju korist, uhodali.
Nezamislivo mi je da Davor ili Jelena naprave neko izborno cudo.
Toliko sa sportske strane.

Nego, kao i uvijek pred izbore, prica se o nekim ljudima, a ne o idejama, ne o izazovima i rjesenjima. Navijamo, pratimo utakmicu....
I u glasanju se mahom, cini mi se, vodimo licnim, a ne opstim, interesima. Ili pak nekim subjektivnim emocionalnim ne/naklonostima.

Ima li neko da mu je fokus na sljedecem, dakle- to je sigurno, ostalo ako pretekne:
Kolektori- cist Vrbas
Saobracaj- sa fokusom na javni prevoz, javne garaze, obilaznice kojima bi se rasteretio centar od auto-saobracaja
-efikasnije odlaganje otpada i ulaganje u obnovljive izvore energije
?

Ne zanima me kako se zove stranka, kandidat, evo, odmah glasam.
Ja licno vjerujem da bi se Igor najbolje nosio sa ovim pitanjima i da je jedini o tome i razmisljao, zato sam na proslim izborima pokusavao ljudima objasniti da Drasko nije rjesenje, ali dzaba...

Ne zanima mene kao glasaca sto neko vjeruje da bi neko drugi nesto svojski odradio niti se usudjujem pomisliti o cemu neko razmislja, pa ni Igor R. Mene zanimaju one stavke gore i garancija "samo" za njih. Kampanja sa tezistem na te tri stvari....da im te stvari stoje u podnaslovu stranke i na glasackom listicu....da bez te tri teme nema intervjua, kampanje, duela....A ne da se tu i tamo provuku kroz sumu obecanja kula i gradova i pljuvacina po onima drugima.

Sve ovo potpisujem, samo bih dodao energetsku efikasnost u smisli sređivanja fasada ili toplotne i vodovodne mreže da se smanje gubici.
Treba malo optimizovati mrežu i uspostaviti sisteme i procedure.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 16:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Mislio sam svasta nesto napisati ali ipak necu. Samo cu ostaviti ovo ovde:

https://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Vlado-Djajic-zaigrao-sa-Radom-Manojlovic-VIDEO/855006

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 16:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Jel je jebo poslje?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
То је стари снимак, да ли од прољећа или прошле године.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jok. Današnji. Bili su tamo ovi iz Nezavisnih i okačili na mreže. Imaš i tekstić o kotliću, koji je pao u drugi plan.

Kotlić i narodnjaci su najveći domet ljudi oko Đajića, pa onaj jedan njegov portparol UKC-a je bio pjevač narodnjaka.

PS Guča je Guča i samo je u toj varošici moguće stvoriti onakav ambijent, ko je bio zna o čemu govorim, praviti neku Guču u BL je nemoguće i kako god uradio ispašće primitivno.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 17:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
LDA212 je napisao:
Ovo su bez dileme najgori kandidati za gradonacelnika ikad u BL. Cak je i Dragan Cavic ozbiljan kandidat u poredjenju sa ovima sto nam se nude ovog puta.

-Sa jedne strane aktuelni gradonacelnik Stanivukovic. Najveci narcis i egoista koji se pojavio na politickoj sceni RS. Politicki se progurao na tragediji Davida Dragicevica i na kraju krajeva dobio i izbore zbog toga. Za cetiri godine mandata popisao se po svemu sto je pricao kao opozicionar. U gradskoj upravi zaposljeno i kuso i repato. Kritikovan Radojicic, a mali zaposlio duplo vise poltrona. U tri godine mandata jedino sto je uradio je davanje gradskog zemljista tajkunima i talovi sa svima mogucima. I onda se sjetio pred izbore da malo pojaca rejting sa autobuskim kartama, vidikovcem, kruznim tokovima i slicnim stvarima. Kad se podvuce crta, u svom mandatu uradio tri puta manje od Radojicica.

-Sa druge strane, doktor Sobot koji se popisao po svojo diplomi i struci onog momenta kad je zakoracio u politiku da bude poltron Djajicu i SNSD-u. Da se Djajic ne plasi da bi izgubio i da bi ga Dodik pocistio kao Radojicica, on bi bio kandidat. Ovako ce Sobot da pokusa.

-Sa trece strane, imamo Jelenu Trivic koja da ima imalo morala, zavrsila bi politicku karijeru onog trenutka kad je na 70% prebrojanih glasova slavila pobjedu sa harmonikasima na Trgu.

Ko nema nikakav licni interes od navedena tri kandidata i njihovih partija, kompletna je budala ako podrzava bilo koga. Ko izadje na izbore, trebalo bi ili da pojede listic, ili da ga prekrizi ili eventualno dati glas Davoru Dragicevicu cisto da ne bude ukraden.

Sto se tice Jelene i PDP-a tada i nije sporno to sto su slavili vec sto su pokusli da izbore izvezu na ulicu

Za diplomu ne kuzim bas u cemu je poenta. Cast izuzetcima ali vecina kandidata ima neku struku i diplomu. Zasto je samo njegova trn u oku? Covjek je bar nesto radio i u struci prije politike.

Sto se tice Draska sta vise reci ja sam pisao prije nego sto ste ga izabrali pa dobili ste sta ste dobili

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2024, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Choban je napisao:
https://www.atvbl.rs/lat/vijesti/lokalni-izbori-2024/konvencija-snsd-a-u-banjaluci-6-9-2024

Citiraj:
Na tvrđavi Kastel u Banjaluci održana je Konvencija SNSD-a na kojoj je bilo prisutno 25 hiljada ljudi.

:lol:

Kako može stati 25.000 na tom dijelu Kastela? Brojali i kamenje?
Ono organizatori takvih skupova preuveličavaju brojeve stalno, ali 25.000 je previše.

Šetao sinoć gradom, bilo buseva iz drugih gradova. Nekad su mogli napuniti trg Banjalučanima, sada ni busevima ne mogu pa idu na Kastel.

ATV nije zucnuo riječ istine ima sigurno 5-6 godina.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 733 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]