Poslije dugo vremena,eto i mene na forumu.Iz KV-a sam,ako se ne sjećate.
Vidio sam da ste već formirali temu vezanu za naredne lokalne izbore.Biće ovo sigurno aktivna tema
Malo bih iznio svoje mišljenje o trenutnoj političkoj situaciji u dragoj nam Republici
Poslije parlamentarnih izbora,mnogo se toga promijenilo.Prema nekim procjenama,ali i svakodnevnom kontaktu sa poznanicima,sugrađanima itd..,lako se može zaključiti da sve ide na ruku našem voljenom predsjedniku.
SNSD sigurno bolje stoji nego na parlamentarnim izborima.Priča o „izdajničkoj politici“ trenutne opozicije u Republici Srpskoj,pije vodu.Prvenstveno kod starijeg stanovništva.Kombinacija RTRS-a,Kusturice, vladike Grigorija itd..,djeluje zaista impresivno.Ruralne sredine su najugroženije.Često zbog nedostatka TV kanala,dnevnik u 19 :30 je zaista gledan.
Samo što njihov patriotizam nije mnogo bolji od patriotizma majki Srebrenice.

Ali dobro.Mora se nekako hljeb zaraditi
SDS je bukvalno prepolovljen.Stevandić i Dunjić su tu najmanji problem.Ljudi se distanciraju od SDS-a.Većinom nisu na drugoj strani,ali su nesigurni.Stranački prvaci će se se morati pošteno namučiti da bi ljude vratili nazad.
DNS uz pomoć birokratije ima stalni rast.Kadrovska partija broj 1 u RS-u.
PDP ima svoj standardni procenat.Čak mislim da je povlačenje Ivanića imalo pozitivan uticaj na stranku.Ivanić je dosadio „i Bogu i narodu“.
NDP i SP su takođe negdje na nivou parlamentarnih izbora.
Generalno SNSD je jači nego oktobra 2014. godine.SDS je u teškoj situaciji.DNS i PDP sigurno imaju određeni rast.NDP i SP su približne snage.
Naravno sve je ovo moje mišljenje.Mjerenje rejtinga u RS-u nepostoji.Nemamo nikakvih pouzdanih podataka.
Ovo bi bio neki moj povratak na forum.Planiram da budem aktivan u narednom periodu.Ovo je jedna od tema u kojoj planiram da se malo uključim.Biće materijala