Citiraj:
spavač
prodao je 12 gradova i zato ce do kraja zivota za mene ostati konj i to politicki konj...ko oce da mu slavi rodjendan nemam nista protiv, neka malo lozi federaciju jer oni to i zasluzuju..al raso kad izadje iz haga treba narod sprski da mu sudi istog momenta..
mladic je ljudina i po..
vidim tamo na nekoj temi da imaš jako mnogo knjiga,pa vjerovatno imaš nekih i iz ovog zadnjeg rata...pošto meni vjerovatno nećeš vjerovat,onda pročitaj bilo čije memoare,pa ćeš vidjeti da od skupštine u Sanus-u maja 1995,radovan i mladić nisu pričali uopšte

....linije drži vojska....mladić....radovan jeste formalno komandant vojske,ali ne jebe ga niko 2%!!!!...vojska vodi svoju politiku,cijelo vrijeme rata,a i par godina poslije,prima platu iz beograda,a naravno da je onaj ko te plaća,da ti je i gazda!!!...
ne čude me ovi klinci,ali stvarno me čudi da tako profilisan čovjek poput tebe može povjerovat da danas radovan priča u jajcu,ključu da neće pasti,a da sutra oadne...ili u sanskom mostu on i rašula....osvrni se samo na tih zadnjih 20 dana rata i vidjećeš da sve ove linije gdje je SDS imao kontrolu,tj MUP i Tomo Kovač,arkanovi tigrovi i ostalo,da nije jedan centimetrar pao....već samo tamo gdje je vojska držala i bježala šireći defetističke priče kako tigrovi šišaju borce na ćelavo,a nećeš nigdje pročitat da je Arkan 17 tigrova tih dana u kovčegu vratio za Beograd

...bar prema tim momcima nije fer nasjedatai na ovu popularnu matricu o Radovanovoj izdaji...
Tužno mi je ovog svega se sjećat,ali vjerujte,gdje god je pružen otpor-pera nam nisu mogli odbit...
mani mi te price o sds, a isto tako i o snds...boli me uvo za njima..
popisam se na mrtvog rasulu...debilcina na kvadrat..sanus 95' je meni poznat bolje nego tebi tako da nema potrebe da citam knjige, vjeruj mi..
arkanovi tigrovi su shishali (iz licnog iskustva ti govorim jer sam imao dugu kosu al i ak 47 uza se) i pljackali pored drzanja linije..gradovi su padali jer je medju oficirima bilo djubravog rashinog i slobinog kadra...rasho i mladic nisu mogli jos od 94, jer su govnjavi politicari mjesali prste tamo gdje je trebala da odradi posao vojnicka cizma..
i da zakljucim svoje izlaganje..2 konja debila:rasho i rashula..