Citiraj:
Шлагер је бар отворен у подршци СДС, а СНСД-ови ботови су као неутрални али слијепо бране политику државе.
Baš si me obradovao kolega,i drago mi je da ima bar jedan forumaš da je to primjetio...Nemaš pojma koliko mene gnjave po forumu zbog toga,nebitno koja tema...mogu reć da mi se ne sviđa krivi sat-ide komentar -to je zato što ga je izgradio snsd,kažem da je draško žarić loše odigrao-aha,ide pp to je zato što je on odbornik snsd,kažem da je novaković bio u zengama-aha,morao je,ti to pišeš zato što je iz snsd...tačno mi ponekad dođe da prekršim pravila i otvorim potpuno novi nick ,ali neću da i ja postanem ljigav:(
eno na temi poplave i nepogode već drugi dan seru protiv sds-a,ali to je normalno i apolitično...a da ja sad odem jedan post napisati tamo,ispalo bi da sve politizujem i 15 apolitičnih bi skočila sa "jebla vas politika na ovoj temi!!"...zato neću
A ja već skoro dvije godine otkad me zoka pustio na politiku,čekam da se među njima pojavi ČOVJEK...čovjek koji će reći,jeste,ja sam za SNSD!
pa da mu stegnem ruku i pozovem ga na piće..
ali,ne mnogo je pametnije ovako,biti veći snsd-ovac od mile,braniti ovaj jedinstveni račun na koji se čak i pavić zgraža..a u isto vrijeme biti APOLITIČAN!
neko će to nazvati lukavošću,neko ljigavošću,ali nije ni bitno...na 20-tak sam ih već navikao,ali opet me iznova neko iznenadi,evo recimo zaista ovakav komentar od šuleta nisam očekiva...profilisan čovjek,normalan,čak i vrlo realan,pa da napiše nešto protiv Cickove izjave da nije normalno ako skupi kamion drva i hoće da ih iz Istočnog Sarajeva pošalje u Šekoviće,da taj kamion ide prvo u Banjaluku na prepakivanje,pa da se vraća za Šekoviće ili gdje oni hoće,kako bi se na vijestima moglo reći Vlada RS je danas poslala 60 kamiona tamo,20 vamo...Jeste li vi uopšte svjesni kako običan čovjek U Sokocu,Bjeljini ili Šamcu gleda na to,jesu li vas baš toliko zaslijepili reflektori RTRS????