banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 01:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 49  Sledeća

Za koju bi stranku glasali?
DS 6%  6%  [ 3 ]
SNS 17%  17%  [ 8 ]
LDP 11%  11%  [ 5 ]
SPS 9%  9%  [ 4 ]
URS 4%  4%  [ 2 ]
DSS 15%  15%  [ 7 ]
Dveri 23%  23%  [ 11 ]
SRS 15%  15%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 47
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Apr 2012, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ne sviđa se meni Neverni Toma nimalo od kako je Šešelju zabio nož u leđa, ali treba njega i SNS sad iskoristiti, jer samo oni sad mogu srušiti sa vlasti DS i kompaniju. Posle će se ova združena demonkratija raspasti i posvađati, a narod će videti da je Toma slično ili isto sranje kao i Borhan i onda lepo za 4 godine izabrati Dveri, Radikale i DSS, do tad će Amerika i Jevropa još da stagniraju, a Rusija i Kina još da napreduju i onda ... ;)

Razmišljao sam i ja o toj teoriji da su se Toma i Šešelj samo k'o fol posvađali da zajebu ove evropejce i moguće je to još uvek, a to što su pale teške reči, to oni posle mogu obrazložiti da je bila uverljiva i isplanirana gluma, ali ja sam ipak siguran da se nažalost ne radi o tom mudrom potezu već o istinskom raskolu. Jer jednostavno je obrazloženje to da mi Srbi nismo ni približno toliko mudri i lukavi. :(

P.S. Vidim sad je glasanje poništeno, zato što ste dodali i SRS, sad su Naprednjaci na 0%, al' menjamo mišljenje. :D

Poslednji put menjao dukicas dana 25 Apr 2012, 23:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 23:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
P.S. Vidim sad je glasanje poništeno, zato što ste i dodali SRS, sad su Naprednjaci na 0%, al' menjamo mišljenje.

promjenjeno...dok je mene,nece toma imati 0% 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Evo šta mi napisa čovjek o Vučiću koji se razumije malo više u tu tematiku..

Spoiler:
98 kada su radikali ušli u vladu, žvalavi je dobio mesto ministra informisanja. Savkog dana je sedeo sa Mirom, Milanovićem i ostalim pacovima na sastanku, gde su se dogovarali kako ta sjebu opoziciju i normalnom ljudima onemoguće informisanje, sem iz njihovih medija.
Zastrašivali su novinare, pozivali ih na informative razgovore u policiju, dosta novinara je uhapšeno a dosta njih je izgubilo glavu. Svakog dana je poneki novinar ili prebijan na ulici ili u policiji.
Vućić je DIREKTNO sam i odgovorno određivao kolike kazne imaju plačati opozicioni mediji. To su bile tolike kazne da ih niko nije mogao platiti. Za dva dana su sudovi odredili kazne, zatvaranje i zaplene štamparija i radio stanica.
Ukoliko su gazde i platile kazne, onda su upadali u po bela dana batinaši, tukli ljude i razbijali mašine, dok su pred štamparijama stajali policajci. Seti se "kristalne noći" za vreme naci režima.
Ćuruvija je prebacio "telegraf" u Crnu Goru a ovde samo prodavao novine. Znaš i sam kako je završio.
Šešelj je hteo da se uvedu takse na satelitske antene. Nije on hteo lovu nego da to ljudi uklone i prate samo jebeni RTS.
Ukratko, taj žvalavi sigurno nije prijatelj narodu nego običan Gebelovski drkoš koji ima tuđe krvi na svojim rukama.
Sve ovo što sam ovde nepisao možeš u mnogim izvorima proveriti.

Da ne bude zabune, nije niujednoj stranci..

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 23:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

s obzirom da smo se svi uvjerili kakvi su ti sorosevi mediji,od tog nesrecnog pokojnika curuvije,do svih danasnjih,ovaj text moze samo Vucica podici u mojim ocima :D :D :D

laze te taj da nije ni u jednoj stranci..... ZUTI :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije žuti sigurno, istim tempom kritikuje i njih..

Ja zaista znam malo, da ne kažem najmanje od sve ostale istorije o tom periodu 90-tih, nema šanse da sve pohvatam. Eto ovo je jedna strana. Uvjek je dobro čuti i drugu..

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 23:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nije žuti sigurno, istim tempom kritikuje i njih..

auuu,pa to je onda neki jos mnogo veci izdajnik :D :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gVf6ErrXtuw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2012, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko će znati, znam da podjednako ne voli radikale,SNS,DS,LDP..

Možda je u ujedinjenim regionima :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 09:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vučić je seronja kao i bivši,a i sadašnji šef mu. Ako i zažmirimo na taj njegov zakon o informisanju (kakav nije bio ni u najcrnjim danima komunizma) ostaje to da su podržavali SPS i JUL u njihovim najstrašnijim orgijanjima po Srbiji. U vrijeme sačekuša,ubijanja političkih protivnika,predaje Kosova i sl.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Najvise mi se svidja u ovoj anketi to sto je realna i ima svoje utemeljenje u stvarnosti!

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 10:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da :D :D :D :D

oni sto ce u stvarnosti dobiti preko 60% glasova (SNSi DS) kod nas imaju 9%,ili u prevodu samo moj glas za SNS :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
_зока je napisao:
Vučić je seronja kao i bivši,a i sadašnji šef mu. Ako i zažmirimo na taj njegov zakon o informisanju (kakav nije bio ni u najcrnjim danima komunizma) ostaje to da su podržavali SPS i JUL u njihovim najstrašnijim orgijanjima po Srbiji. U vrijeme sačekuša,ubijanja političkih protivnika,predaje Kosova i sl.

Зоране могу разумјети да је то вријеме Јула за вас,па и већину нас било ужасно, могу разумјети да су вам Милошевић и компанија антипатични. Ал старији сте од мене и вјероватно боље познајете српску политичку струкутуру у периоду 91-97 и њихове међусобне односе. Што то говорим? Ис простог разлога што се данас ликвидације политичара и неких других битних јавних ликова правдају политичким ликвидацијама,а уствари, да ли је то баш тако и било? Ја не знам,као ни ви,као ни Тужилаштво Србије,нагађа се,а ништа горе од нагађања, лако је осут паљбу по мртвима (Милошевић,Аркан.... ),лако је ставит да су ЈСО криве за сваку ликвидацију,јер медијски систем од 2000. управо то ради,а уствари ниједан,ал апсолутно ниједан доказ нема да је Милошевић наредио убиство.

А вријеме Јуловог оргијања је било вријеме политичке недоречености и вријеме српског поноса,од 2000. остали смо политички недоречени,а изгубили и тај понос. Можда сам субјективан при овој оцјени,ал заиста шта су за ових 12 година донијели жути? Визе,ЕУ? :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 11:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma sasvim slučajno se dešavalo da mrak pojede baš najvatrenije protivnike sistema. Ono,Sokolović, Stojiljković, Kundak, Žika Petrović ( dir.JAT-a, za neupućene),Stambolić, Ćuruvija...Sasvim slučajno Slobini prijatelji koji su se "odmetnuli"....

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2012, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Сваки систем на овај или онај начин једе своје људе од Стефана Првовјенчаног до данас. Неки се ликвидирају неки се тјерају из земље,а некима је забрањенно да се баве политиком и буду значајнији политички актери. Погледај ДОС 2000. и угледне фаце и погледај данас вође ових неколико жутих партија,нема ту дакако неколицине најистакнутијих ДОСоваца.

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 02:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Zoka jesi l' ti glas'o u ovoj anketi!? Čini mi se da je bojkotuješ čim DS i LDP imaju 0%. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Јели ко можда видио спот оног Покрета сељака? Ја сам се кидао,да будем искрен поента ми није јасна,неке шаргарепе и тако даље.... :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
СНС је нови ДС. Чак је и Чеда изјавио да подржава европску причу коју гура СНС.. значи послије избора можемо очекивати најшориликију владу икад.

Елем, рек`о Чеда још: Бањалука за мене није забрањени град

http://www.frontal.ba/cyrl/?page=3&kat=2&vijest=60418

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 15:17 
Administrator
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
Zoka jesi l' ti glas'o u ovoj anketi!? Čini mi se da je bojkotuješ čim DS i LDP imaju 0%. :D

Glasao sam. Za koga tebe nije briga :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 16:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ja mislim da SNS ima zadatak da produzi proEU politiku, zato je i nastao, nije besmisleno ono sto Seselj prica da se cika Toma prodao za saku doljara i vlastitu bulju. Poslije onakve retorike odjednom promjena price, kao da bere ljubicice. Tadic je bar iskren, covjek radi to sto radi, kao i Ceda narkoman, jbga ne svidja mi se ta njihova politika, ali je se drzee do kraja. Nama treba balansero, koji ce biti dovoljno taktican da stranicma prodaje pricu o belim lalama, a ispod ostri noz i koristi kad treba. Samo problemo je sto je malo takvih, kod nas je sve neka ekstremna vrijednost.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 16:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
a ciji su ovo spotovi sto prikazuju nikolica,velju ilica i karica i nesto kao jel ovi ljudi zasluzuju da vode srbiju?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2012, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Maндраче зезаш ме? :) Спотови жутих смрадова.

Иначе данас СНС имао главни митинг у БГу,ево видјех на вијестима,велика маса,је ли ко можда пратио директно? Колико је отприлике људи било,ја цијеним негдје око 30 000?

Јесте ли видјели спот СНС о Тадићију и изјави да није поносан што је предсједник? Ова кампања постаје све бруталнија.... :)

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 968 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 49  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]