banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 404 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Apr 2011, 17:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
filozof sa vrbasa je napisao:
Gospođo Doris Pak gdje treba da potpišem da dragovoljno i svojevoljno prihvatam sankcije i izolaciju, ali se nešto plašim da i pored toga nećete nas pustiti da samostalno uradimo prekompoziciju BiH.

E pa Bjelorusija ima bojeve glave i rakete srednjeg dometa, a mi ni protivgradne kako valjaju e to je razlika što njima ne mogu da prijete "humanitarnom" intervencijom NATO vojske spasa.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Zato ja predlažem da RS nabavi neutronsku bombu, neutrališe živu sliu, a infrastrukturu ne dira.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
овај фики ми поправи дан оца ми. :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I drugi put.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 19:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
Citiraj:
E pa Bjelorusija ima bojeve glave i rakete srednjeg dometa, a mi ni protivgradne kako valjaju e to je razlika što njima ne mogu da prijete "humanitarnom" intervencijom NATO vojske spasa.

ma ja sam prosto ubijedjen da americi i natou klecaju koljena od bjelorusije. znas kad bi bjelorusija iskoristila te svoje bojeve glave i rakete srednjeg dometa...sto reko slobo, malo morgen

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 19:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Paa par stotina aktivnih dovoljnih da razvale Evropu pet puta za redom do temelja vidiš nisu za podcijeniti naročito one od 50 megatona s kojima mogu gađati i London. A imaju i strateške bombardere u floti pa ti vidi sad....imaju čim da se kurče i da straše okolo.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Paa par stotina aktivnih dovoljnih da razvale Evropu pet puta za redom do temelja vidiš nisu za podcijeniti naročito one od 50 megatona s kojima mogu gađati i London. A imaju i strateške bombardere u floti pa ti vidi sad....imaju čim da se kurče i da straše okolo.

jest jest, ne smiju njima amerika i EU nista, oni ce da sravne evropu sa zemljom, siguran sam...isto ko sto i nato nije smio da bombarduje srbiju 1999, jer bi to bio pocetak treceg svjetskog rata, kako se neki iz mog komsiluka pricali.
ostavite se bajki, zna se ko vlada svijetom. sto se prije pomirite/pomirimo sa tim, bice lakse...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 19:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Šta ti porediš pobogu brate? Srbiju sa 3 PVO lansera i 15 ispravnih zastarjelih aviona još krajem 80tih i Bjelorusiju sa 12 baterija S-300 i još koliko S-200, Osa, Strela, Buk i skoro 200 mig-29, su-27,25,24. NATO u okruženju nema toliko aviona koliko oni PVO modernih sistema, a aerodromi su u podzemnim potkopima kao Slatina i Željava, SSSR odbrana je to prijatelju malo prouči vojnu terminologiju. Oni koji poznaju šta sam naveo jasno im je šta hoću reći izvinjavam se za off al kad ovako lupi neko...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Njihovo jedino pravo oružje je što su u ruskoj interesnoj sferi.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Nepokoreni, nije da sam ekspert, ali vise puta sam citao da su sve bivse sssr-zemlje predale Rusiji ili unistile svoje zalihe nuklearnog oruzja. Pa tako i Bjelorusija 1996. Prvi put cujem da ima bombu od 50 megatona, sto je najsnaznija bomba ikad napravljena (sovjetska Tsar bomba).

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Šta ti porediš pobogu brate? Srbiju sa 3 PVO lansera i 15 ispravnih zastarjelih aviona još krajem 80tih i Bjelorusiju sa 12 baterija S-300 i još koliko S-200, Osa, Strela, Buk i skoro 200 mig-29, su-27,25,24. NATO u okruženju nema toliko aviona koliko oni PVO modernih sistema, a aerodromi su u podzemnim potkopima kao Slatina i Željava, SSSR odbrana je to prijatelju malo prouči vojnu terminologiju. Oni koji poznaju šta sam naveo jasno im je šta hoću reći izvinjavam se za off al kad ovako lupi neko...

a teslino tajno oruzje? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Нисам пратио тему ал ми никако није јасна веза између Бјелорусије и референдума у РС?!?! :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bjelorusiji su uvedene sankcije od strane EU zbog nedemokratskih izbora u toj zemlji, pa je nepokoreni povukao paralelu između prijetnji alapače Doris Pak i sankcija Bjelorusiji.

PS

Ipak je goci bio prvi.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 20:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Ja pomenuo Bjelorusiju i sve se ote kontroli :)

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Са или без бомби и ракета, Белорусију не сме нико ни да пипне. Енде.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 12:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

goci master je napisao:
Nepokoreni, nije da sam ekspert, ali vise puta sam citao da su sve bivse sssr-zemlje predale Rusiji ili unistile svoje zalihe nuklearnog oruzja. Pa tako i Bjelorusija 1996. Prvi put cujem da ima bombu od 50 megatona, sto je najsnaznija bomba ikad napravljena (sovjetska Tsar bomba).

Vjeruj da imaju, a 100 megatona je imao Tsar i to je hidrogenska bomba bila koliko sam čuo. A strateške rakete su uglavnom najviše bile u Bjelorusiji i Ukrajini. E sad oni su pod sankcijama iz već poznatih i nepoznatih razloga, a Belarus fabrika traktora hoće da investira u pogon u Srbiji eto toliko o sankcijama prema njima ako mogu jedne i nama pa da pravimo pogone okolo, ne bi se drugačije ukrenuli sami sebi a ne gledali okolo ko će da nam dadne milostinju pa da mu ljubimo skute...

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sankcije je uvela EU, Srbija još nije dio toga.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...nista referendum ne donosi osim sto ce se narod malo zabavljati na prazan stomak...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
nepokoreni je napisao:
goci master je napisao:

Vjeruj da imaju, a 100 megatona je imao Tsar i to je hidrogenska bomba bila koliko sam čuo. A strateške rakete su uglavnom najviše bile u Bjelorusiji i Ukrajini. E sad oni su pod sankcijama iz već poznatih i nepoznatih razloga, a Belarus fabrika traktora hoće da investira u pogon u Srbiji eto toliko o sankcijama prema njima ako mogu jedne i nama pa da pravimo pogone okolo, ne bi se drugačije ukrenuli sami sebi a ne gledali okolo ko će da nam dadne milostinju pa da mu ljubimo skute...

То је један мали погон у НС. Запошљава мислим не више од 20 људи (али боље неги ништа).

Филозофе, ЕУ је увела санкције али су исте према Белорусији увеле и државе које желе да буду чланице ЕУ. Све изузев Турске.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
http://www.24sata.info/vijesti/regija/6 ... udaka.html

Šizofrenija teškog oblika: Republika Srpska na brodu ludaka

23. 04. 2011. • 09:46 A. B.

Svetlana Cenić / 24sata.info

24SI - Ne postoje za građane Republike Srpske gore ekonomske sankcije od onoga što su imali proteklih godina, odnosno načina kako se njihovim sredstvima upravlja.

Piše: Svetlana Cenić

Sve se potrošilo: od PDV-a do sredstava iz privatizacije, budžet se više od jedne četvrtine oslanja na inostrana sredstva, domaća proizvodnja je na koljenima, penzije kasne, duguje se socijalno ugroženim kategorijama.

Dok se s jedne strane prkosi međunarodnoj zajednici, šta god to značilo i zamajava javnost, moljakaju se pare od istih onih koje u populističkim izjavama karakterišu kao okupatore, sile mraka, kolonizatore, imperijaliste i slično. Sarajevo je Teheran, a pri tome se lobira za kredit Irana.

BiH ne priznaju kao svoju, ali valjao bi koji kredit. Ta međunarodna zajednica, s druge strane, prvo dovodi svoje demokrate na vlast, a ako projekt propadne ili izmakne kontroli, sliježu ramenima i kažu da poštuju volju naroda i legalno izabrane predstavnike.

Drage su nam evropske pare, ali evropske obaveze nikako. Plaćeni nerad nam je ideal života, neplaćeni rad ideal novokomponovanih "biznismena", a plaćeni rad faza koju teško da ćemo dostići u bliskoj budućnosti.

Jednom u ponekad (u prevodu: gotovo nikad) dođu na red teme od čega ćemo dugove vraćati, od čega živjeti, hoće li iko odgovarati za ovu katastrofu, šta je misija i šta je vizija ovog broda ludaka u kojem posada gleda u kapetane, a kapetani se zabavljaju pacovima koji se uvijek prvi dovuku na brod, ali ga i prvi napuste kad brod tone.

Ekonomske sankcije, ako ih bude, uvijek idu kao i potezi Vlade RS, preko najtanjih i najslabijih leđa - preko grbače običnih smrtnika. Vladajuća struktura ima rezervne države, gro nekretnina su pokupovali van RS u koju se toliko zaklinju, računi su im kod "omraženih" i "imperijalističkih" stranih banaka, a dok god ima onih koji se primaju na priču kako su im to branitelji nacionalnih interesa, a ovakvi kao ja domaći izdajnici, mogu i domaći i inostrani da rade šta hoće, navodi San.

Ovo je šizofrenija teškog oblika: hoće referendum sa poznatim odgovorom, čvrstu koaliciju čine stranke koje o istim licima i događajima imaju potpuno suprotan odnos - za jedne su heroji oni koji su za druge ratni zločinci, Srbija je majka sa kojom Federacija BiH ima ravnopravniju spoljnotrgovinsku razmjenu nego Republika Srpska ikad itd.

U toj šizofreniji kamen na kamenu neće ostati od silne odbrane tog nekog srpstva za privatnu upotrebu. Sankcije? Ma, dajte, molim vas. Mi smo pod sankcijama i slobode mišljenja već petu godinu.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 404 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]