banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 09:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2011, 11:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
LemiGO je napisao:
Da li se zna koliko je muslimana u Srebrenici pobijeno streljanjem, a koliko ih je poginulo u maršu prema Tuzli? Ja koliko sam shvatio gledajući onaj muslimanski film "Daleko je Tuzla" shvatio da je od njih okvirno 15000 u proboju izginulo oko polovine u borbama i zasjedama srpske vojske.
A sto se tice rata, rat u BiH su pokrenuli Hrvati , a muslimani su ih podrzali, ne interesuje me ko voli ili ne voli BiH, prekrsen je zakon i ustav SFRJ i to je fakat. Oni su podrzani od strane zapadnih sila razbili Jugoslaviju zarad svojih sitnih interesa, evo danas se pokazuje da je sve to bio dio politike stranaca zavadi pa vladaj, a ponasanje njihovih predstavnika i aktivno uvlacenje u paksu stranacima pokazuje sta je istina.
Pa ko moze podrzavti tudjina osim onog ko je u dosluhu sa njim ! Mrznja prema Srbima je prevladala i njihov realan interes, ali sad je kasno. Umijesto jake Jugoslavije imamo ovu kvazi drzavu koja je namontirana kao svojevrsni okidac, imamo instant jezik, instant narode istoriju bez pokrica, i naravno varta zastavu, stvarno ne znam koliko treba biti debil pa postovati nesto sto je nametnuo stranac, tudjin agresor, FUJ !

Ti mene pitas da li se zna koliko je Srebrenicana pobijeno streljanjem, a koliko u proboju do Tuzle. Ima to sve zapisano u arhivi vojske RS i vojske Srbije. Znas sta se zna? Zna se da je pocinjen genocid.
Zakon i ustav SFRJ je prekrsen kada se Slovenija odcijepila. I ta drzava(SFRJ) vise nije postojala kao takva. Zatim su to ucinili Hrvati, pa malo zatim i Bosanci, pa Makedonci i na kraju ni Crnogorci vise nisu htijeli durati. Kosovo nisam spomenuo.
Zadnja recenica ti je uglavnom tacna. Kome se ne svidja nasa Bosna i Hercegovina uvijek moze otici u rezervnu drzavu. Ali mi nemamo rezervne jaro, pa ti sada vidi kako ces. Malo je bezobrazno nazivati debilima postivaoce ove drzave. Niko Bosnu nije nametnuo, ona je tu vjekovima i ne mrda nigdje. :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Vi Muslimani ste definitvno u nekom srodstvu sa papagajima. Što je još gore ta neka osobina papagaja da se ponavljaju bezveze je još više izražena kod vas nego od ovih umiljatih ptica. Od svake teme napravite spam u kojem samo kukate kako su vas Srbi ubijali i mučili, a vi ste sjedili skrštenih ruku i čekali da vam Allah pomogne. Tačno vas kolektivno treba poslati na odvikavanje od pričanja gluposti i pretjerivanja. Ti čovječe od svojih 360 postova imaš 350 postova u pisanju o genocidu i ostalih 10 na temi o Premier Ligi BiH... :roll:
Zašto imam osjećaj da svaki od vas iza ekrana ovako izgleda...:roll:

Poslednji put menjao Panzer dana 09 Feb 2011, 11:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jeste, vasa je, kako to do sada nismo vidjeli? Pravo smo zaostali. Hvala na prosvecenju ali sta sada?

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Imam neki osjećaj da svaki od ovih likova ovako izgleda iza monitora... :roll:
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 11:52 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
@wolfsburg_rapsodija

Bitno je znati broj i nacin likvidacije muslimana, jer nije isto kad neko pogine u borbi ili kad je neko streljan.
Aha znaci ustav je srusen, i automatski vrijedi pravilo vecine onako kako vam odgovara, e pa ako je tako onda sta se bunite na stavove Srba, ako je ligitimno prekrsiti ustav, onda je legitiman akt i odbrana od krsenja tog istog ustava, sto je svakako legalnije i u skladu sa prinicipima drzave kojoj ste i vi dali zakletvu, a niste je ispostvali na prvi mig sa zapad. To je ta prica, mi mozemo razvaliti sta hocemo ali vi Srbi ne mozete jer se nama to ne svidja, od toga nema nista.

Ovaj tvoj poziv na etnicko ciscnje da kome se nesto ne svidja moze da ode je odvratan, ali nebitno je to to je vas standardan ekstremisticki rezon pozant iz Alijine deklaracije. U svakom slucaju u Srebrenici se desio masovni zlocin, ne genocid naravno, svakom ko imalo poznaje materiju to je jasno !

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 12:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
wolfsburg_rapsodija je napisao:
Bla,bla,bla,genocid,truć,truć,genocid,bla,bla,bla,bla.......genocid

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2011, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ova tema još uvijek živa. :)

Evo slične rasprave

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 08:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Hvala bogu pa postoji NATO i Hag. Jedni po glavi bubaju, a drugi sude.
Ako vam nesto nije jasno njima se obratite.

Svako dobro Bosno i Hercegovino!

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 09:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto bi se oni sikirali oko tudje nesposobnosti?

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 09:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48

Hvala bogu pa je postojala VRS pa su i sudili i po glavi udarali.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 12:58 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
pocinjen genocid od onoga ko je prodao Srebrenicu...mora da je Fikret to uradio..

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2011, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Kad wolfsburg kaze da je nemoguce da bi oni svoje zrtvovali...gdje bi....
Eto danas talibani poslase djecaka od 12 godina da se raznese medju pakistanskim vojnicima. POsto znamo od koga su Alija i bih talibani primali naredbe sve je jasno.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 07:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

old fashion men je napisao:

Bas tako, postojala. I vise ne postoji ta tzv vojska. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 08:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A postoji, sta? Dok i to ne ukinemo jer se para nema.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
wolfsburg sto ne prokomentarises stradanje djecaka?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 09:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
old fashion men je napisao:

Ti si majmun neopjevani...idiote.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48

Postoji, itekako postoji!
Neki su i 92' mislili da ne postoji :evil3:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2011, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
a jest i vi imate kratak fitilj,kad vas ovaj lik da isprovocirati...ucite od njega imao je strpljenja dve godine da ceka da dobije pristu politici i da vas prca malko....
i pozdrav u njegovom stilu:
Svako dobro RS!

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 18:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 14:03
Citiraj:
Ti mene pitas da li se zna koliko je Srebrenicana pobijeno streljanjem, a koliko u proboju do Tuzle. Ima to sve zapisano u arhivi vojske RS i vojske Srbije. Znas sta se zna? Zna se da je pocinjen genocid.
Zakon i ustav SFRJ je prekrsen kada se Slovenija odcijepila. I ta drzava(SFRJ) vise nije postojala kao takva. Zatim su to ucinili Hrvati, pa malo zatim i Bosanci, pa Makedonci i na kraju ni Crnogorci vise nisu htijeli durati. Kosovo nisam spomenuo.
Zadnja recenica ti je uglavnom tacna. Kome se ne svidja nasa Bosna i Hercegovina uvijek moze otici u rezervnu drzavu. Ali mi nemamo rezervne jaro, pa ti sada vidi kako ces. Malo je bezobrazno nazivati debilima postivaoce ove drzave. Niko Bosnu nije nametnuo, ona je tu vjekovima i ne mrda nigdje. :wink:

Napisi mi definiciju genocida pa cemo onda utvrditi da ono u srebrenici nije bio genocid ... kakav je to genocid a da ne ubijas djecu i zene nego ih pustas ?!?!?!? to je onda neki prijateljski umjereni genocid ... zna se sta je genocid a zna se sta nije ... u srebrenici imas sahranjenih ljudi koji uopste nisu ubijeni u srebrenici nego su ginuli na drugim ratistima takodje imas dosta zivih ljudi a vode se kao mrtvi to si zaboravio spomenuti ... isto si zaboravio spomenuti khmmmm bratunac i sta je bilo tu djelimicno prije srebrenice .... samo svoje zrtve gledas a drugo ko sisa sa takvim stavom mozemo se gledati jedino preko nisana .... To sto se slovenija i hrvatska odvojila od SFRJ ne daje zapravo BiH da se odvaja jer je BIH tada kao i danas bila izmjesana sa srbima hrvatima i muslimanima sto zanci da ne bi prosli isto kao slovenija ili hrvatska a sami i znate kako smo prosli ... odlucili mudraci da se ugledaju na slovence pa uzeli da preglasavaju jedan narod ALOOOOOOO COVJECE KADA JE BILO KAKVO PREGLASAVANJE JEDNOG NARODA DOVELO DO NECEGA DOBROG ... i sad mi ti branis tu tezu kako je to pozitivno ... de stavi prst na celo pa se zapitaj ko je izgradio 80% infrastrukture u bosni ... odakle teska industrija u zenici i ostale fabrike u Bosni ... KOJI JE TO SISTEM IZGRADIO ?!?!??!?! SFRJ ti je izgradila ali vi ste se nje odrekli a da nje nije bilo danas bi volovima orali zemlju i zivjeli u svojim primitivnim mahalama ... ovdje si nasao da pametujes da idemo ako nam nije dobro ... druze BOSNA I HERCEGOVINA JE SASTAVLJENA OD RS+FBIH AKO SE KOJIM SLUCAJEM ODVOJI RS ONDA OSTAJE SAMO FBIH STO NIJE BIH ... JEL SHVATS !??!!?? DA TI DALJE PODVUCEM MI IZ RS NE PLANIRAMO DA SE SELIMO NEGO PLANIRAMO DA SE ODVOJIM OD VAS JER ZBOG VAS MI NEMAMO NAPRETKA...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 18:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Džaba pišeš,taj na čiji post odgovaraš nema više pravo da piše na politici.Plus,tema je već prežvakana milion puta....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]