LemiGO je napisao:
Da li se zna koliko je muslimana u Srebrenici pobijeno streljanjem, a koliko ih je poginulo u maršu prema Tuzli? Ja koliko sam shvatio gledajući onaj muslimanski film "Daleko je Tuzla" shvatio da je od njih okvirno 15000 u proboju izginulo oko polovine u borbama i zasjedama srpske vojske.
A sto se tice rata, rat u BiH su pokrenuli Hrvati , a muslimani su ih podrzali, ne interesuje me ko voli ili ne voli BiH, prekrsen je zakon i ustav SFRJ i to je fakat. Oni su podrzani od strane zapadnih sila razbili Jugoslaviju zarad svojih sitnih interesa, evo danas se pokazuje da je sve to bio dio politike stranaca zavadi pa vladaj, a ponasanje njihovih predstavnika i aktivno uvlacenje u paksu stranacima pokazuje sta je istina.
Pa ko moze podrzavti tudjina osim onog ko je u dosluhu sa njim ! Mrznja prema Srbima je prevladala i njihov realan interes, ali sad je kasno. Umijesto jake Jugoslavije imamo ovu kvazi drzavu koja je namontirana kao svojevrsni okidac, imamo instant jezik, instant narode istoriju bez pokrica, i naravno varta zastavu, stvarno ne znam koliko treba biti debil pa postovati nesto sto je nametnuo stranac, tudjin agresor, FUJ !
Ti mene pitas da li se zna koliko je Srebrenicana pobijeno streljanjem, a koliko u proboju do Tuzle. Ima to sve zapisano u arhivi vojske RS i vojske Srbije. Znas sta se zna? Zna se da je pocinjen genocid.
Zakon i ustav SFRJ je prekrsen kada se Slovenija odcijepila. I ta drzava(SFRJ) vise nije postojala kao takva. Zatim su to ucinili Hrvati, pa malo zatim i Bosanci, pa Makedonci i na kraju ni Crnogorci vise nisu htijeli durati. Kosovo nisam spomenuo.
Zadnja recenica ti je uglavnom tacna. Kome se ne svidja nasa Bosna i Hercegovina uvijek moze otici u rezervnu drzavu. Ali mi nemamo rezervne jaro, pa ti sada vidi kako ces. Malo je bezobrazno nazivati debilima postivaoce ove drzave. Niko Bosnu nije nametnuo, ona je tu vjekovima i ne mrda nigdje.