Pedja Kojovic je napisao:
Ja sam mislio da sam odgovorio na vase pitanje, ali evo jos jednom...
Dakle, na lokalnim izborima 2008 u RS-u nismo presli izborni prag.
Nasa stranka Republika Srpska je nedavno osnovana i kao sto i sami kazete moracemo jako puno i jako brzo raditi na izgradnji infrastrukture ako zelimo da budemo partner u trecem bloku-koji je nasa inicijativa.
Niste presli prag a planirate treci tkzv.blok.

Jako neozbiljno!Samo izazivate poddsmeh onih koji se razumeju vise u politiku.
I jos vasa stranka nema odbore u Srpskoj,nema jake kandidate...
Ovako deluje kao da hocete da preveslate Krsmanovica i Cavica i na osnovu njihovog imena udjete u parlament.
Oni imaju straneke sa odborima u Srpskoj,jacim imenima za kandidate i vecim brojem glasaca od vase stranke.
Citiraj:
Podrazumjeva obrazovanja, doobrazovanje nastavnog kadra kako bi usvojili moderne EU pedagoske i strucne metode.Podrazumjeva fleksibilnost za one koji su izuzetno nadareni i vrijedni, obavezu drzave da pomogne najboljima da studiraju tamo gdje se njihov talenat moze najbolje razviti. I naravno podrazumjeva znacajnije ulaganje u infrastrukturu skola i tehnologija kojima raspolazu.
Ovo je prica koju svi prciaju.Neki su i uradili konkretne stvari.Vec je usvojena Bolonja i primenjuje se,reformisano je i skolstvo,postoji vise nivoa stipendisanja u Srpskoj(opstine,ministarstvo,fond M.Jelica...)...moze se jos uraditi.
Ovo sto ti pises nije nista konkretno.
Osim ovoga:
Pedja Kojovic je napisao:
(Mi smo recimo u razgovorima sa Negroponteovom organizacijom Jedan Laptop za Svako Dijete, itd)
Ti racunari su kurac od racunara i mnoge drzave nece da ih kupe jer im je bolje kupiti netbuk racunare od tog sranja.Cak su namenjene vise siromasnijim zemljema od BiH.Da li to znaci da podcenjujete BiH?
Jos jedan minus za stranku koja sebe smatra ozbiljnom.