banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 01:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Apr 2010, 14:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2010, 13:21
Sinny je napisao:
И да резимирамо.

Још једна странка коју гурају Бошњаци не би ли некако разбили српско гласачко тијело.

Амиџа је све лијепо рекао, сретно вам на изборима ал ја ћу ипак за СДА. Ту се више нема шта ни додати ни одузети. Ја могу у живот да се кладим да ће у неким општинама у ФБиХ имати мање гласова него што имају чланова. Већ виђено.
Што се РС тиче, још су једно 100 година далеко од цензуса за улазак у скупштину.

Крај приче.

Kad bi morao birati između SDA I SBIH, izabrao bih SDA.Ozbiljniji su i odgovorniji što jest-jest.

A što se tiče tvojih predviđanja, Bosanski Petrovac je dokaz da nisi u pravu!

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
amidža je napisao:
Sinny je napisao:
И да резимирамо.

Још једна странка коју гурају Бошњаци не би ли некако разбили српско гласачко тијело.

Амиџа је све лијепо рекао, сретно вам на изборима ал ја ћу ипак за СДА. Ту се више нема шта ни додати ни одузети. Ја могу у живот да се кладим да ће у неким општинама у ФБиХ имати мање гласова него што имају чланова. Већ виђено.
Што се РС тиче, још су једно 100 година далеко од цензуса за улазак у скупштину.

Крај приче.

Kad bi morao birati između SDA I SBIH, izabrao bih SDA.Ozbiljniji su i odgovorniji što jest-jest.

A što se tiče tvojih predviđanja, Bosanski Petrovac je dokaz da nisi u pravu!

ОК ОК!!!!!!!!
Вама све мора да се црта.
Општине у којима су Бошњаци већина!

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 14:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Apr 2010, 13:23
Jedna generalna opaska...
Svako ima svoj stav i glasace onako kako misli da je za njega najbolje. Nema potrebe da se oni koji razlicito misle vrijedjaju.

vb87

Meni je zao da vi necete glasati za nas, ali mi je drago ako sam vam ovako, direktno, pomogao da saznate ono ste niste znali o Nasoj stranci.
Da li cemo mi "prolazna prica" ili ne, ja ne znam. Ja se nadam i radim ako da necemo. U svakom slucaju, sretno.
(Vi o Jugoslaviji razmisljate vrlo slicno kao moj otac i ja to vjerujte razumijem. I ja o svojoj mladosti i zivotu "nekad prije rata" razmisljam idilicno. Putovanje kroz vrijeme je nazalost nemoguce)

jamezdin kurtovic

Narodi Srbi i Hrvati i Bosnjaci su narodi BiH. U mom postu rijeci Srbija i Hrvatska se odnose na susjedne drzave.

anoniman

Ja sam mislio da sam odgovorio na vase pitanje, ali evo jos jednom...
Dakle, na lokalnim izborima 2008 u RS-u nismo presli izborni prag.
U FBiH smo osvojili oko 20-30 hiljada glasova.
Nasa stranka Republika Srpska je nedavno osnovana i kao sto i sami kazete moracemo jako puno i jako brzo raditi na izgradnji infrastrukture ako zelimo da budemo partner u trecem bloku-koji je nasa inicijativa.

live

Potpuno tacno. Mudzahedine i druge dobrovoljce iz arapskog svijeta sam stavio u grupu "placenici iz drugih zemalja" ali u njima je bio i znacajan broj ljudi iz zemalja koje spominjete.
Svi mi koji smo bili tu kad je poceo rat smo vidjeli/dozivjeli jedan dio svojim ocima, drugi smo culi od ljudi ili saznali preko medija itd. Generalno, sto se dalje odmices od svoje licne perspektive sveukupna slika je sve jasnija. Zato je za sve vazne dogadjaje i neophodna istorijska distanca.

mary juana

Potpuno se slazem sa formulacijom "tragični sukob na prostoru BiH".
Sto se tice foruma.
Ja ne znam pravila ovog foruma, ali generalno sam protiv cenzura i ogranicavanja ucesca.
(Oni koji krse pravila ponasanja na forumu ionako mogu "banirani", jel i ovdje tako?)

p.k.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Citiraj:
Dopustam da Srbi u Petrovcu misle drugacije, ali ne dozvoljavam da se meni nesto namece.
Dodo je njh izdao svojim lopovlukom i sad se hvataju za svaku slamku, to je potpuno razumljivo.

Hvala na razumnom odgovoru.

Medjutim, smatram da ce kad-tad narod morati iskljuciti svoje nacional-detektore u glavi, te poceti vjerovati da mozda ipak medju nama postoje ljudi koji svima zele dobro, bez obzira na njihova prijasnja razmisljanja ili politicke stavove.
Ja sam ipak misljenja da se bolje sad uhvatiti za tu slamku, jer su iste stvari svukud u pitanju (lopovluk), samo u vecem planu.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Da krenemo sa pitanjima, Pedja>

1. Sta si ti po nacionalnosti i odakle si?

2. Ako si srbin (kao sto bi se reklo po imenu) zasto onda koristis tako nevjeroJatnu kolicinu kroatizama?

3. Sta konkretno "Vasa stranka" nudi osim kritike postojeceg (daj neki konkretan plan osim zaduzivanja)?

4. Ako vas je toliko malo i ako ste toliko posteni odakle vam lova za predizbornu kampanju, promociju, spotove itd?

5. Kako je to Srbija izvrsila agresiju na BiH ako su jedna od zaracenih strana bili Srbi sa ovih prostora
kojima je Srbija pola rata udarala sankcije?

6. Da li smatras da direktan povod rata nije bilo izivljavanje vlasti iz Sarajeva
sa silovanim referendumom na kojem nije ucestvovalo 40 posto gradjana BiH,
i od tih 60 posto koliko je izaslo su jedva dobili prekopolovicnu vecinu,
dakle za odcjepljenje BiH koje je izazvalo rat je na tim izborima bilo tek 30tak % ukupnog stanovnistva BiH.

7. Kako to da Slovenija, Hrvatska, Makedonija, BiH, Crna Gora, Kosovo itd. imaju po vama pravo na samostalnost,
a Srbi iz BiH (koji cine znacajan dio stanovnista i bitan su faktor istorije ovog podrucja, tacnije starosjedioci) to pravo nemaju?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
@ Amidza
Citiraj:

SDA = kerovi koji bi mater svoju nategli za komadic vlasti, poznato jos od 92, kad im kadrovi nagulise iz Krajine bez pozdrava za jednu noc, a narod osta da im "koalicioni partneri" naplate racun....

SBiH = ista stvar, samo na malo kulturniji i perfidniji nacin.

Meni kao opcija jednom bi Hare, ali posto ispade od rijeci, npr o investicijama , ko Mile o referendumu, neka hvala, nek se vrati u Tursku...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Pedja Kojovic je napisao:
Besparica

Naravno da u federaciji postoje nacionalisticke snage koje rat nastavljaju drugim sredstvima. Neke od njih su sada na vlasti.
A na vlasti su upravo zbog toga sto su nasli partnera u RS - u koji na njihove pokusaje centralizacije odgovara prijetnjama o otcjepljenju.
Jedni bez drugih ne bi opstali niti jedan izborni krug.
Pitanje je mozemo li mi, koji hocemo normalan zivot, koji hocemo da idemo u EU i da nam djeca odrastaju i imau mogucnosti koje imaju djeca u okolnim zemljama "razbiti" a narednim izborima taj sistem spojenih posuda i konacno dobiti vladu koja ce se posvetiti stvarnim problemima u ovoj zemlji.
A da imamo ozbiljnih problema, imamo...

E sve dok postoje te snage, tema o ustavnom uredjenju BiH nije kvazitema. I nije samo dovoljno reci nema odcjepljenja i nema ukidanja. Treba se jasno izjasniti o ovlastenjima (trebaju li ostati postojeca, smanjiti se ili povecati) entiteta, kao i o nacinu odlucivanja na nivou drzave (entitetsko glasanje, veto u predsjednistvu...).
A to ko ne bi opstao je Vase mislenje. Ja samo znam da ne ostaje nista drugo nego da se odgovara na napade. Kada bi neko prestao napadati, onda bi vidili kako bi se ponasali ovi sto se brane.
I u vezi "stvarnih" problema. Za rjesavanje stvarnih problema nije dovoljna samo prica i pateticne reklame. Ne znam na osnovu cega ste prisvojili rjesavanje stvarnih problema sebi...

Uzmimo primjer plata. Koliko se ja sjecam u RS su plate puno vise rasle u periodima kada je aktuelna vlast bila na vlasti nego u periodima kada je bio na vlasti Dragan Cavic, kojeg ste naveli kao potencijalnog saradnika.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
goci master je napisao:
Novi socijalisti...

Da. Po mom misljenju nova soc partija je trenutno jedina koja nema isti program kao ostale. Program svih ostalih partija se uglavnom zasniva na nacionalizmu dok je ovo trenutno jedina opcija. Drago mi je da se najzad pojavila jedna stranka sa drugacijim programom. Ne znam za ovu "nasu stranku" kakav program ima ali nova soc partija je nesto sasvim drugacije u ovom moru jednoumlja.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 16:53 
Pripravnik
Pripravnik

Jamesdin Kurtovic

1. Sta si ti po nacionalnosti i odakle si?

Izjasnjavanje o nacionalosti, vjeri i drugim kriterijuima je privatna stvar svakog gradjanina.
Rodjen sam u Travniku. Odrastao, skolovao se i najvecim dijelom zivio u Sarajevu.

2. Ako si srbin (kao sto bi se reklo po imenu) zasto onda koristis tako nevjeroJatnu kolicinu kroatizama?

Ne znam na koje rijeci mislite, ali ja koristim sve rijeci koje se koriste u BiH ne razmisljajuci o tome cije su.
Odskolovao sam se u Sarajevu i do sada nisam imao primjedbi na nacin na koji govorim.

3. Sta konkretno "Vasa stranka" nudi osim kritike postojeceg (daj neki konkretan plan osim zaduzivanja)?

Smanjenje drzavne administracije, ubrzani ekonosmki razvoj, agrarni razvoj reformu obrazovanja, zdravstva.
Vec ranije sam rekao da cu nakon kongresa stranke kad se usvoji postaviti konkretne politike u skracenoj formi i tada cemo moci razgovarati o kojoj god nasoj politici zelite. Ako imate neko konkretno pitanje ja vam, u medjuvremenu, mogu odgovoriti.

4. Ako vas je toliko malo i ako ste toliko posteni odakle vam lova za predizbornu kampanju, promociju, spotove itd?

Nas nije malo. Stranka se finansira iz clanarina, donacija i drugih izvora u skladu sa zakonom o finansiranju politickih partija.
Mi smo mogli imati puno vise novca ali su nam uslovi bili neprihvatljivi. Kampanju cemo organizovati u skladu sa svojim mogucnostima i nedostatak novca za neke oblike nadoknaditi radom na terenu.

5. Kako je to Srbija izvrsila agresiju na BiH ako su jedna od zaracenih strana bili Srbi sa ovih prostora
kojima je Srbija pola rata udarala sankcije?

O tome sam vec dosta napisao u prethodnim postovima.

6. Da li smatras da direktan povod rata nije bilo izivljavanje vlasti iz Sarajeva
sa silovanim referendumom na kojem nije ucestvovalo 40 posto gradjana BiH,
i od tih 60 posto koliko je izaslo su jedva dobili prekopolovicnu vecinu,
dakle za odcjepljenje BiH koje je izazvalo rat je na tim izborima bilo tek 30tak % ukupnog stanovnistva BiH.

Pitanje je sada irelevantno. Ono sto je za mene i za vas danas relevantno je da je Drzava BiH je nakon referenduma priznata kao medjunarodni subjekt.
Vi, naravno mozete smatrati da je to nepravedno, da su postojale greske itd.
Mi se kandidujemo na izborima 2010. kako bi osvojili vlast i sproveli svoj ekonomski, socijalni, obrazovni program.
Ako je pitanje da li cemo kad osvojimo vlast ponistiti referendum, odgovor je, ne.

7. Kako to da Slovenija, Hrvatska, Makedonija, BiH, Crna Gora, Kosovo itd. imaju po vama pravo na samostalnost,
a Srbi iz BiH (koji cine znacajan dio stanovnista i bitan su faktor istorije ovog podrucja, tacnije starosjedioci) to pravo nemaju?

Ovo pitanje je predmet vjecitih rasprava akademskih krugova koji se bave ustavnim i medjunarodnim pravom.
Ja bih mogao iznijeti svoju licnu tezu, ali ne vjerujem da bih doprinjeo opstem nivou znanja o tom problemu.
Principi argumenti po kojima bi to bilo moguce objasniti za bivse republike ne vazi za Kosovo.
Principi i argumenti koji su upotrebljeni u slucaju nezavisnosti Kosova opet cini slucaj republika neobjasnjivim.

Nedjeljivost BiH je garantovana istim dokumentom kojim je nastala i administrativna jedinica RS.
I jedno i drugo je garantovano medjunarodnim pravom, garantima i BiH Ustavom.
Ti isti dokumenti predvidjaju i nacine na koji se to moze promjeniti.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 17:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
obrazovni program.

Ovo je interesantno, šta pod ovim misliš, pretpostavljam da se odnosi na reformu u tom sektoru?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
mary juana je napisao:
obrazovni program.

Ovo je interesantno, šta pod ovim misliš, pretpostavljam da se odnosi na reformu u tom sektoru?

Учиће људе да је овдје била агресија Србије на БиХ и да су сви Срби агресори.
То је програм за основну школу. Старији ће учити о геноцидном народу.

Шалу на страну, морам Пеђи да скинем капу.
Убио се за политичара. На сва питања је одговорио класичном демагогијом. Трла баба лан, бла бла бла међународно право кад то нама одговара, кад не одговара тад имају и неки други принципи (увуци се најјачем у чмар).

Кад већ сви постављају питања, ево и од мене једно.
Да ли сте за попис становништва, улазак у НАТО и ЕУ.
Упс! Испадоше 3 питања. Извини, омакло ми се.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 18:19 
Pripravnik
Pripravnik

mary juana

Naravno. Ovakvo kakvo je sada obrazovanje je diskriminatorsko(Dvije skole pod jednim krovom, npr) i potpuno neadekvatno za vrijeme u kojem zivimo.
Klinci koji danas idu u osnovnu, srednju i na fakultet takmicice se sa klincima iz evropskih zemalja za poslove i zivotne mogucnosti i fer bi bio da im omogucimo da takmica ocne sa 0:0.

Sinny

Popis stanovnistva: DA
EU: DA
NATO: DA

p.k.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dragi Pedjice,

1. vidis jaro, i ja nisam iz Rudog i nisam iz Tranvika, i nisam ni iz Banja Luke, nego bas iz Sarajeva.
I u tom istom sarajevu se nikad, ali nikad (sve do agresije Jordana, Jemena, Alzira i ostalih na BiH)
nije govorilo "opCina" "uopCeno" "bit ce", nego opstina, uopstenio, bice itd.
Kao stari Sarajlija mogu ti reci iz vlastite perspektive> u Federaciji vise ni teoretske sanse za suzivotom nema
buduci da su onemoguceni uslovi za normalno bivstvovanje i rad povratnika. To vise ne moze promijeniti ni EU ni Amerika ni Nato niti iko ziv,
a rijec je prosto o generalnom stavu muslimana da su samo oni nevini, zrtve, naivni i ni za sta krivi
(uz opstu kampanju ispiranja mozga da su samo oni autenticni zivalj u BiH, a Hrvati i Srbi imaju "rezervne domovine" sto samo pokazuje nivo samozivosti i bezobrazluka)
Dakle, osnovna prica o BiH kao gradjanskoj drzavi u realnosti ne pije vode jer u kao i u prethodnoj varijanti nacije "Jugoslovena" uvijek izduvaju Srbi.

Bolje vi pricajte malo o decentralizaciji Sarajeva i Banja Luke, umjesto sto furate Lagumdzijinu pricu
o maloj Jugi u kojoj uvijek kajmak zavrsi kod "bosnjackog" krema u Sarajevu.

2. Sve sto si naveo kao program stranke su uopstene floskule koje se vec decenijama unazad nalaze u predizbornim programima sve i jedne stranke u BiH.
Dakle, po meni je jedino iskreno sto si rekao fraza "kako bi osvojili vlast" i "kad osvojimo vlast", a sta konkretno vi to mijenjate ni pomena, pa ni najmaglovitije naznake.
Dakle, nemate pojma sta cete, al je bitno da "osvojite vlast". super. To je nesto novo sto jos nismo vidjeli kod ostalih partija.

3. RS je nastala kao odgovor na nepromisljeni referendum i upravo kao reakcija na teror vecine u prethodnom BiH parlamentu.
Dakle idejni tvorac i otac RS je konkretno Alija Izetbegovic i ljudi iza njega. Da je Srbima bilo dobro u bosanskom toru ne bi se ni bunili.

4. Buduci da su za tebe Srbi i Hrvati "agresori" u BiH, planirate li ih tuziti za "genocid"?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 18:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
mary juana

Naravno. Ovakvo kakvo je sada obrazovanje je diskriminatorsko(Dvije skole pod jednim krovom, npr) i potpuno neadekvatno za vrijeme u kojem zivimo.
Klinci koji danas idu u osnovnu, srednju i na fakultet takmicice se sa klincima iz evropskih zemalja za poslove i zivotne mogucnosti i fer bi bio da im omogucimo da takmica ocne sa 0:0.
Sinny
Popis stanovnistva: DA
EU: DA
NATO: DA

p.k.

po mojoj slobodnoj procjeni, zavrsili ste sa biracima u RS .... :roll:

koji je kont inicijala na kraju svakog teksta?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 18:29 
Pripravnik
Pripravnik

Jamesdin Kurtovic

Vi imate svoje misljenje, a ja svoje.
Vi moje rjeci izvrcete i kombinujete ih kako biste dobili formulaciju koju onda napadate.
Ja govorim kako govorim i uvijek sam tako govorio. Ne razumijem u cemu je problem osim ako se ne razumijemo.
Na pitanje pod brojem 4 sam vec nekoliko puta odgovorio ali ne na nacin koji vi citirate.

p.k.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 18:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50

Dobro, to je tako u federaciji i manje više me ne interesuje kako će oni urediti svoje školstvo, mogu imati i 5 škola pod jednim krovom što se mene tiče. Moje dijete će u školu ovde u RS-u, šta ta reforma o kojoj govoriš pdrazumjeva u RS-u jer ovde je o tome riječ?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 19:02 
Pripravnik
Pripravnik

mary juana

Politika reforme obrazovanja ce kao sto sam pisao biti uskoro predstavljena i ovdje, na ovom forumu, u jednoj, nadam se, skracenoj formi.
Podrazumjeva obrazovanja, doobrazovanje nastavnog kadra kako bi usvojili moderne EU pedagoske i strucne metode.Podrazumjeva fleksibilnost za one koji su izuzetno nadareni i vrijedni, obavezu drzave da pomogne najboljima da studiraju tamo gdje se njihov talenat moze najbolje razviti. I naravno podrazumjeva znacajnije ulaganje u infrastrukturu skola i tehnologija kojima raspolazu. Besplatan internet za djake i studente.(Mi smo recimo u razgovorima sa Negroponteovom organizacijom Jedan Laptop za Svako Dijete, itd)

p.k.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U prevodu:

Djeca u RS po njima treba da uce da je RS genocidna tvorevina, a da starosjedioci Bosne nisu Srbi i Hrvati,
nego bogumili koji su polije primili islam i ostale nebuloze koje uce djeca u Federaciji.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Pitanje:
Pedja, kojim jezikom ti govoris? Srpskim, Hrvatskim ili Bosanskim?
I koji si jezik ucio u skoli kad si isao u skolu?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2010, 19:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Ja sam mislio da sam odgovorio na vase pitanje, ali evo jos jednom...
Dakle, na lokalnim izborima 2008 u RS-u nismo presli izborni prag.
Nasa stranka Republika Srpska je nedavno osnovana i kao sto i sami kazete moracemo jako puno i jako brzo raditi na izgradnji infrastrukture ako zelimo da budemo partner u trecem bloku-koji je nasa inicijativa.

Niste presli prag a planirate treci tkzv.blok. :lol: Jako neozbiljno!Samo izazivate poddsmeh onih koji se razumeju vise u politiku.
I jos vasa stranka nema odbore u Srpskoj,nema jake kandidate...
Ovako deluje kao da hocete da preveslate Krsmanovica i Cavica i na osnovu njihovog imena udjete u parlament.
Oni imaju straneke sa odborima u Srpskoj,jacim imenima za kandidate i vecim brojem glasaca od vase stranke.

Citiraj:
Podrazumjeva obrazovanja, doobrazovanje nastavnog kadra kako bi usvojili moderne EU pedagoske i strucne metode.Podrazumjeva fleksibilnost za one koji su izuzetno nadareni i vrijedni, obavezu drzave da pomogne najboljima da studiraju tamo gdje se njihov talenat moze najbolje razviti. I naravno podrazumjeva znacajnije ulaganje u infrastrukturu skola i tehnologija kojima raspolazu.

Ovo je prica koju svi prciaju.Neki su i uradili konkretne stvari.Vec je usvojena Bolonja i primenjuje se,reformisano je i skolstvo,postoji vise nivoa stipendisanja u Srpskoj(opstine,ministarstvo,fond M.Jelica...)...moze se jos uraditi.

Ovo sto ti pises nije nista konkretno.
Osim ovoga:
(Mi smo recimo u razgovorima sa Negroponteovom organizacijom Jedan Laptop za Svako Dijete, itd)

Ti racunari su kurac od racunara i mnoge drzave nece da ih kupe jer im je bolje kupiti netbuk racunare od tog sranja.Cak su namenjene vise siromasnijim zemljema od BiH.Da li to znaci da podcenjujete BiH?
Jos jedan minus za stranku koja sebe smatra ozbiljnom.

Poslednji put menjao anoniman dana 10 Apr 2010, 19:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 604 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]