Sinny je napisao:
Ok djecacicu, uzrok je "stvaranje demokratije" u REPUBLICI SRPSKOJ, a posljedica je infantilnost, pricanje o bajkama procitanih i vidjenih na raznim sredstvima javnog informisanja koja su bila dobro placena da rade za onog ko ih je platio.
Drazi mi je svaki Bosnjak koji se borio u redovima ARBiH ili Hrvat koji se borio u redovima HVO, nego ijedan Srbin pobjegulja, kojii je nakon 2 mjeseca boravka u Beogradu ili Novom Sadu poceo da mi prica ekavicom i prosipa se sa sanerskim zargonom.
Tako isto ce i reci i tvoji sunarodnici koji su bili od prvog do zadnjeg dana u tim govnima, i znaju tacno sta pricaju. Njima ne trebaju bajke o nekim agresijama, jer znaju da su se nocima na prvoj liniji dozivali sa svojim komsijama Hrvatima ili Srbima na drugoj strani linije. I oni preziru takve kao sto si ti, i koliko god da im se uvlacis i dokazujes da si veci Bosnjo od njih - znaj nisi. A ovo sto me nazivas kretenom, samo dokazuje sve ovo o cemu pricam.
Ja neznam kako bih nazvao ovo sto ti skrabas, al' sve je osim pametnog i realnog.
No krenimo redom.
Citiraj:
Ok djecacicu, uzrok je "stvaranje demokratije" u REPUBLICI SRPSKOJ, a posljedica je infantilnost, pricanje o bajkama procitanih i vidjenih na raznim sredstvima javnog informisanja koja su bila dobro placena da rade za onog ko ih je platio.
Dobro je da vidis o kakvim bajkama je Srna lagala.
Citiraj:
Drazi mi je svaki Bosnjak koji se borio u redovima ARBiH ili Hrvat koji se borio u redovima HVO, nego ijedan Srbin pobjegulja, kojii je nakon 2 mjeseca boravka u Beogradu ili Novom Sadu poceo da mi prica ekavicom i prosipa se sa sanerskim zargonom.
Evo da se i ja i ti u necemu slozimo. I meni je drazi svaki pripadnik ARBiH od svih Srba pobjegulja sto pricaju ekavicom. A i od ovih "domacih" srba sto dan, danas po BL i ostalim gradovima i selima prosipaju ekavicu i trude se biti veci srbi od srbijanaca recimo. Isto tako vrijedi i za bosanskohercegovacke hrvate koji se uvlace u paksu onima u Hrvatskoj i pokusavaju biti veci hrvati od njih. Isto tako mi idu na zivce i ove vehabije i ostali novopecetni muslimani, koji do juce nisu znali otici do dzamije makar i za Bajram. No, svak' se bori za ono sto mu fali, dozvoli da ti objasnim......Da citiram velikog Stulica.
Citiraj:
Tako isto ce i reci i tvoji sunarodnici koji su bili od prvog do zadnjeg dana u tim govnima, i znaju tacno sta pricaju. Njima ne trebaju bajke o nekim agresijama, jer znaju da su se nocima na prvoj liniji dozivali sa svojim komsijama Hrvatima ili Srbima na drugoj strani linije.
Oni ne pricaju te bajke, oni su te bajke prezivjeli.
Citiraj:
I oni preziru takve kao sto si ti, i koliko god da im se uvlacis i dokazujes da si veci Bosnjo od njih - znaj nisi. A ovo sto me nazivas kretenom, samo dokazuje sve ovo o cemu pricam
Sumnjam, da neko ko prezire, kao ti npr, Bosnjake, pa cak i dovodi u pitanje postojanje samih Bosnjaka, zna sta ti isti misle. Kako se ja to dokazujem da sam veci Bosnjo od "njihA". Prosvjetli me, molim te.