banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Maj 2025, 22:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 808 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Apr 2025, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Мало о "руском" извјештају.

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2025, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Mora da je ChatGPT prebacio malo, desava se....Zurilo se pa je i lektor ponesto previdio.
Kako god, izvjestaj je, ako nista, aminovan od strane Rusa.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2025, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Гдје је аминован? Не могу буквално нигдје наћи ту информацију.

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2025, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ajmo onda ovako reci....Nece FSB negirati taj izvjestaj.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2025, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ако негирају, Русија улази у отворен сукоб са Вучићем. А то сигурно неће урадити јер важу и они свој интерес. Тако да Вучић, наравно, бесрамно користи тај међупростор.

Вучић се распричао о 9. мају и Путину као никад, мож' бити да се већ спрема да не оде. Па да прича колко је само хтио да оде, али ето.
Иначе, Путин лично позвао Кусту на параду, у "незнању" да је овај жестоко и јавно против Вучића ;) Ето мало материјала за читање између редова.

http://www.nspm.rs/hronika/emir-kusturi ... lovac.html

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2025, 09:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma Rusiju i Putina boli djon da li je koristeno zvucno oruzje u Srbiji ili pak nije. Ali im ni najmanje ne bi bilo svejedno da neko podmece neki izvjestaj kao FSB izvjestaj bez prethodnog kakvog- takvog dogovora s njima.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2025, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
^ upravo tako

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 10:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Политика је умјетност могућег - Ото фон Бизмарк. ;)

Вјерујем да су га Руси послали нахуи кад је говорио о извјештајима ФСБ, али свакако неће јавно.
Или су му можда и незванично послали неке људе да га ложе, али званично свакако нису ништа признали.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2025, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Rivaldinho je napisao:
Иначе, Путин лично позвао Кусту на параду, у "незнању" да је овај жестоко и јавно против Вучића ;) Ето мало материјала за читање између редова.

http://www.nspm.rs/hronika/emir-kusturi ... lovac.html

Od svih Srba Putin jedino u Kusturicu vjeruje....istom žestinom kao što je Staljin vjerovao Mustafi Golubiću...eto još malo materijala za čitanje

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2025, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Znaci i Kusta moze zavrsiti u nemilosti kao Mujo...!

Ma nece Custa valjda i na Milu? Nije Mile kum mu Brega... neasanse!! :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2025, 20:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2013, 19:03
Me znam na kojoj temi da pitam, pa ću ovdje.
Molim nekoga da mi objasni tko su "ćaci"?
Čitam i slušam da se to stalno provlači u Srbiji od kada traju prosvjedi ali nisam shvatio tko se kome i zašto ruga na taj način. I što znači.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2025, 20:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
На некој школи се појавио графит "ћаци у школу". Аутор случајно или намјерно ократио прво слово па опозиција све који не мисле као они и неће да учествују у блокадама зову ћаци.
Отприлике као и код нас што је врхунац опозиционог дјеловања на протестима да неко на штап завеже свињске папке и већ десет година само то имају као аргумент зашто су ту гдје јесу.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2025, 20:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2013, 19:03
Hvala.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2025, 23:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Ne, nije kao kod nas i takav stav je ništa drugo do relativizacija dešavanja u Srbiji. Taj naziv "ćaci" se spontano raširio i u narodu je postao opšteprihvaćen sinonim nepismenosti, nestručnosti, korupcije i modus operandija režima. Zapravo, uopšte nema veze sa opozicionim političkim djelovanjem, opozicija u Srbiji je gotovo u potpunosti marginalizovana, te da su ovo politički obojeni protesti, davno bi bili okončani, kao i svaki put dosad.

Režim se iz petnih žila trudi da dokaže kako ih taj naziv nimalo ne vrijeđa, štaviše, da su ponosni što su "ćaci", služeći se tehnikom poznatom kao "agree and amplify". U tim nemuštim pokušajima, propraćenim štampanjem "ćaci" majica i bedževa, izazivaju popriličan transfer blama. Naravno, da ih to ne dotiče kao što tvrde, u potpunosti bi ignorisali sve ovo.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2025, 14:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Ma pusti Filbija, njegov upis je slika i prilika kako se izvrću informacije i plasiraju dezinformacije.. Kad hoćeš da opravdaš Ćacija onda se sjetiš takvog primjera, a zanemariš recimo Ćacije u poršeu što su izašli da tuku narod po ulici ili recimo Ćacije što kraj žandarmerije maskirani sa čekićima i štanglama u ruci čekaju na mig da krenu prebijati goloruki narod.
Problem je samo što se recimo "Čiko" informiše preko foruma, pa mu dođe ovakav tip objasniti i onda dobije takve informacije i na osnovu toga kreira svoj stav..

To govori u kakvom društvu živimo gdje više nego ikada važi "nije bitno šta se priča nego ko priča".

Inače, ako je stvarno Vučko lažirao izvještaj FSB-a, a postoje ozbiljne indicije da jeste i ako Rusi stvarno ćute o tome, onda su oni na daleko nižem nivou nego što sam lično mislio. Pazi, to nije nekakav Wagner ili neka paravojna formacija, čovjek ovde barata i baca informacije o jednoj od najpoznatijih bezbjednosnih službi u svijetu.. Pri tome svaka ta služba bi trebala da ima neku vrstu svog dostojanstva.

A priča da taj luđak je u stanju lažirati takvu stvar i da pri tome se igra sa tako ozbiljnim stvarima i uz sve to krši ustav (jer nije dozvoljeno da predsjednik zove strane bezbjednosne službe u državu) to je tek za hospitalizaciju.

A na sve to imamo prepodobnog Patrijarha koji pred Putinom izjavi da je "Obojena revolucija u Srbiji u toku" i parafrazirano - da se nada da će se uskoro ista 'ugušiti'.

Kad vidiš Patrijarha, Vučka i Dodu, stvarno ko nas je kleo, dangubio nije.

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2025, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Rivaldinho je napisao:
Политика је умјетност могућег - Ото фон Бизмарк. ;)

Вјерујем да су га Руси послали нахуи кад је говорио о извјештајима ФСБ, али свакако неће јавно.
Или су му можда и незванично послали неке људе да га ложе, али званично свакако нису ништа признали.

A jesu li demantovali?

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2025, 21:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Kada kreću sankcije NIS-u? Ili je zaboravio šta je kenjao danima po medijima? Nije mu zanimljiva više tema?
Mozda su Vulin i Brnaba otvorili neku firmu u Moskvi pod nazivnom "FSB nešto", pa je ona radila taj lazni izvjestaj :D Ni broja protokola, ni kurca ni palca. Srpska slova u Ruskom pismu i neki se jos kao pitaju da li je izvještaj pravi? :D Nece to Rusi ni demantovati. Nije im to važno, kao što im je recimo NIS važan. Ko zna zbog čega šute i smiju se budaleštinama. Čuj obavještajna služba da se bavi takvim stvarima... to je stvarno idiotski. Ali dobro zvuči za krezubi auditorijum. FSB! Još bolje da je stavio logo od KGB-a, za te sijede glave sto ga prate... Oni bi povjerovali i da je Staljin lično ustao iz groba i radio izvještaj, samo da im je tako on rekao u obraćanju po hiljaditi put u toku dana, na nekoj od svojih televizija..

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 08:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A sto bi ga uprazno demantovali i poklanjali penal kada se lijepo sam namjestio.
Sad ga imaju u saci po jos jednom pitanju.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Tramp mladji opet kod Vucica...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2025, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
A sto bi ga uprazno demantovali i poklanjali penal kada se lijepo sam namjestio.
Sad ga imaju u saci po jos jednom pitanju.

Imaju ga u šaci i bez toga ali od viška glava ne boli.
A najjače mu je kao...eto idem 9 maja kod putina pa nek me razapnu a novi premijer neka rasterećeno vuče srbiju bliže briselu :D ćććdobro,jest parafraza al je u tome bit

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 808 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]