banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 20:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Apr 2014, 16:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
@Rocker
nece vecina glasati za sds zato sto ih voli ,nego zato sto su nezadovoljni ovima sto su sada na vlasti...pre sam pisao kako je snsd u banjaluci preveslao posmatrace na izborima 2012...nisu ih isplatili i jos obecali velikom broju ljudi da ce dobiti posao,pa nista od toga i jos svasta...da ne pisem o svemu o cemu se pise na drugim temama o BL, a male stranke dale svojim posmatracima pare,ne obecavaju svi u opoziciji javno svima zaposlenje...

@manitu
sve sto si napisao u onom dugackom postu stoji,ali sds treba imati i jake kadrove za pobedu...

sds ima dve slabosti-BL i Bosica.
u BL su razocarani sa snsd,ali sds nema jakog coveka u svojoj stranci u BL !
Stevandic na jedvite jade usao u skupstinu RS,imao smesan broj glasova,u skupstini BL je Umicevic koji je potrosen,Sesic koji se ne vidi...Ognjen Tadic je vec bio na izborima i nije pobedio...
treba im neko iz BL,a nisu ga nasli...

Bosic mora da odluci sta oce,da bude kandidat za predsednika ili da sedne u parlament bih...to mora uraditi brzo jer ce samo naneti stetu stranci... bolje da sidje sa vrha ako ne moze odluciti do maja jer kampanja je u toku...

i da dodam da sam gledao na tv-u skupstinu sds u etno selu...u prvom redu sedeo covek koji je izasao iz snsd i protiv koga je podignuta optuznica...nije im trebalo
bio prisutan i Krajisnik,a trebaju se odvojiti od proslosti ako zele napred...trebali su reformisati stranku davno...zahvaliti se nekim starim kadrovima,sada sa takvim likovima samo sebi nanose stetu

Poslednji put menjao anoniman dana 15 Apr 2014, 16:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Sesic koji se ne vidi...

Kako mislis "se ne vidi"
Ne vidi on sebe ili nema ga dovoljno na politickoj sceni
?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 16:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
nema ga dovoljno,stalno je umicevic u prvom planu u skupstini grada,vidim ga cesto na tv-u u dnevnicima,a davno je potrosen...ovaj je mladji,trebaju i nekad njega pustiti...kako pdp gura neke mlade u prvi plan ? ali ako se nije izborio za mesto,onda trebaju naci nekog drugog
nisu u sds-u progurali nekog novog kao na istoku Pandurevicku...treba im neko u BL takav...snsd ima jace pojednice u BL,bez BL sds ne moze napraviti nesto vise...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager je napisao:
...

Ja stigao tek na kraju,kad je objasnjavao da vecu platu imaju ovi sto obucavaju pse u MUP-u,od profesora koji obucavaju srednjoskolce :lol: :lol:

...

U drzavama poput nase policija je jako bitan alat u rukama politicara. Borba protiv kriminala se ne odradjuje sama od sebe. I ako nastave sa ovakvim izjavama, SDS ce odbiti policijske strukture od sebe. A do znaci da, ako i slucajno dobiju mandat, ga ponovo nece privesti kraju.

manitu je napisao:
Vi nemate potrebe da se bakcete s time, oni ionako od vas ocekuju kao i od srpskih naprednjaka da se bavite kriminalom, i samo kriminalom.

Srpski naprednjaci i Vucic u svojoj kampanji nisu imali za protivnika Vladimira Putina, inace jako popularnog politicara kod Srba. Mile to nece propustiti.

Ima li Bosic odgovor i stav na pitanja u vezi Ukrajine, Krima i Rusije?

Pa Dodik ce ga driblati citavo ljeto da se izjasni glasno i jasno po tom pitanju. Takva pitanja Vucicu nije imao ko da postavi. Prica o KRIMinalu? Aj zdravo...

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 15 Apr 2014, 17:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
sds ima dve slabosti-BL i Bosica.
u BL su razocarani sa snsd,ali sds nema jakog coveka u svojoj stranci u BL !
Stevandic na jedvite jade usao u skupstinu RS,imao smesan broj glasova,u skupstini BL je Umicevic koji je potrosen,Sesic koji se ne vidi...Ognjen Tadic je vec bio na izborima i nije pobedio...
treba im neko iz BL,a nisu ga nasli...

Sve te "slabosti" SDSa smo poodavno objavili i pisali o tome kao o nečemu što fali najjačoj opozicionoj stranci.
Ali naš drug Schlager nije to primio kao dobronamjeran savjet nekoga ko želi da pomogne nego se vodi odbranom trenutnih lidera stranke isključivošću a nas je okarakterisao kao pro dodikovce i.....da ne navodim kako sve ne.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
anoniman je napisao:
@Rocker
nece vecina glasati za sds zato sto ih voli ,nego zato sto su nezadovoljni ovima sto su sada na vlasti...pre sam pisao kako je snsd u banjaluci preveslao posmatrace na izborima 2012...nisu ih isplatili i jos obecali velikom broju ljudi da ce dobiti posao,pa nista od toga i jos svasta...da ne pisem o svemu o cemu se pise na drugim temama o BL, a male stranke dale svojim posmatracima pare,ne obecavaju svi u opoziciji javno svima zaposlenje...

Boze, pa nikad na izborima narod nije glasao za nekog zato sto mu je dobro.
Kod nas su uvijek izbore odlucivali oni koji su populizmom podilazili biracima i dizali patriotski naboj.
Tako ce biti i ovaj put, "narod" ce glasati za one koji se predstave kao veci patrioti.

O budalastinama tipa "ekonomski razvitak", "ulazak u evropu" i sl ne treba ni razmisljati.
Doduse, tu se sad uplela i SNS floskula "borba protiv korupcije&kriminala", i tu ce da bude neki % glasova, ali sumnjam da ce imati odlucujuci karakter.

Eto da Dodo otkaci Skrbica i malo protrese Dzombica, dovede nekog vidjenijeg Rusa u Andricgrad za Vidovdan - ima da ih oduva kao od sale.
A nije iskljuceno da nesto slicno nece i uraditi.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Tns
Nece tu biti posebna rasprava, pogotovo ako se rat zahukta. U Srbiji nijedno vanjsko pitanje nije nosilo neki bonus poen a nece ni kod nas. Srbija: nista nacija, nista Kosovo, nista novi svijetski poredak, stav vecine partija prema BiH, Cro, Mn isti...samo ekonomija (oko koje obecanja narodu izgledaju na dugom stapu) i kriminal i hapsenja (koja narod u verziji kada nema hljeba - daj igara, obozava).

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
Sve te "slabosti" SDSa smo poodavno objavili i pisali o tome kao o nečemu što fali najjačoj opozicionoj stranci.
Ali naš drug Schlager nije to primio kao dobronamjeran savjet nekoga ko želi da pomogne nego se vodi odbranom trenutnih lidera stranke isključivošću a nas je okarakterisao kao pro dodikovce i.....da ne navodim kako sve ne.

Upravo sam zato pre nekoliko dana napisao da sirim pozitivu medj SDS clanstvom :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Tns
Nece tu biti posebna rasprava, pogotovo ako se rat zahukta. U Srbiji nijedno vanjsko pitanje nije nosilo neki bonus poen a nece ni kod nas. Srbija: nista nacija, nista Kosovo, nista novi svijetski poredak, stav vecine partija prema BiH, Cro, Mn isti...samo ekonomija (oko koje obecanja narodu izgledaju na dugom stapu) i kriminal i hapsenja (koja narod u verziji kada nema hljeba - daj igara, obozava).

Pa jebes mu misa, teme se kreiraju u skladu sa potrebama :D A ja bih na Milinom mjestu Bosicu krv popio na temu Ukrajine. Ne zato sto me posebno zanima njegovo misljenje, vec samo da pokazem moze li se snaci kada mu je dooope u procijepu :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:29 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
koji kadar sds ima da ekonomiju podigne, osim izborne price "glasajte za nas, pocistit cemo kriminal"..ono ni snds ne radi nista po pitanju ekonomije..

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Za očekivati je na ovogodišnjim SNSDovim šatorskim kampanjama glavni gost bude Bocan Harčenko :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ne bih zanemario rusku kartu.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Rocker je napisao:
Eto da Dodo otkaci Skrbica i malo protrese Dzombica, dovede nekog vidjenijeg Rusa u Andricgrad za Vidovdan - ima da ih oduva kao od sale.
A nije iskljuceno da nesto slicno nece i uraditi.

Био бих потпуно изненађен да се такво нешто не деси. Плус неки кредит из Русије који ће да буде реализован неке 3 седмице прије избора, и ај' здраво...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
spavac je napisao:
koji kadar sds ima da ekonomiju podigne, osim izborne price "glasajte za nas, pocistit cemo kriminal"..ono ni snds ne radi nista po pitanju ekonomije..

Па како се показало продајом Телекома и покретањем рафинерија, ипак бољи него СДС-ов. А то што су паре отишле у нешто потпуно лијево, то је већ други пар опанака.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Tns

Pa jebes mu misa, teme se kreiraju u skladu sa potrebama :D A ja bih na Milinom mjestu Bosicu krv popio na temu Ukrajine. Ne zato sto me posebno zanima njegovo misljenje, vec samo da pokazem moze li se snaci kada mu je dooope u procijepu :D

Ama to sam vec pisao i objasnio da ce ih satrati iz tog pravca a objasnio sam i sta je protupolitika: jasna imena kandidata za ministarstva pravosudja i unutrasnjih poslova i mahanje papirima. Pa samo na pitanju BL, zemljista poljoprivredne skole i jos nekih afera koje pokriva drzavni organ mozes slomiti izbore. Sta su Dveri, i ne samo oni, na nacionalnoj prici i izdaji Kosova osvojili u Srbiji? Tako ce biti i ovde, gladan ima sasvim drugi prioritet.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rekao sam vec da su se SDSovci okomili na policiju, a da izbore nisu dobili. I pazi sad, Vucic je prvo dobio izbore (kojom ono pricom?) pa onda pruzio malo zabave besposlanom puku.
Bez dobijanja izbora nema takvih igara.
Sta cemo sad?

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Rekao sam vec da su se SDSovci okomili na policiju, a da izbore nisu dobili. I pazi sad, Vucic je prvo dobio izbore (kojom ono pricom?) pa onda pruzio malo zabave besposlanom puku.
Bez dobijanja izbora nema takvih igara.
Sta cemo sad?

Kojom ono pricom? Pa on i Tomo bi roknuli da je je bila bilo koja druga strategija, nacionalno su za Dveri male mace. Al to Srbe vise ne interesuje, znam da je iznenadjenje i da je tesko shvatiti al aj proguglaj jos jednom rezultate.
Nisu to igre, ne upadaj u zamku matrice po kojoj je nacionalnost najjaca crta identiteta kod svakog glasaca. Postoje moralni i eticki porivi koji viseslojnu stvar kao identitet zacas razdijeli po drugim linijama.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 18:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rezultati su bili u procenat, dva razlike. Izlaznost nikakva.

A nacionalna karta u Srba sa desne strane Drine i sa lijeve nije iste tezine. Zaboravljas drugu nam temu i sta smo tamo pisali.

EDIT: Ne jebe mene nacionalizam, vec takticke supljine... Jer ne vidim da SDS-ova prica o zalaganju za borbu protiv kriminala, mita i korupcije nesto novo. Nesto o cemu ne slusamo zadnjih skoro deset godina. Tu je Vucko imao blagu prednost. U njegovom slucaju je to bila nova spika. Ovo sto SDS sada nudi je isto ono sto trabunjaju od 2005.

A onda ponovo, bez vlasti nema da hapsis i da grabis medijske poene. Nema.
I kako onda zakrpiti tu rupu? Vec ispricanim pricama doci na vlast? :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
људи моји вучко је добио изборе чистим маркетингом.
па погледајте његове руке, погледајте мало његове говоре, којим тоном прича, гдје застаје и слично.
па огроман број људи је радио само на томе и то су информације из прве руке.
под чисти маркетинг уврштавам и "борбу против криминала" која је убачена у први план јер је то једино што је још остало у србији да се за њ може ухватити.

сдс нема толики маркетиншки тим нити размишљају у том правцу.
нек плате јеврејима и америма и нек их доведу да им спреме кампању и можда добију изборе као и вучић.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U politici nema ispricane price, smjenjuju se ciklusi razlicitih prica i rezultata. Ta je prica uvijek bila prisutna i u Srbiji a i kod nas, negdje je drzala duze zbog Kosova, negdje zbog Harisa, generalno pada zbog siromastva a napomenuo sam da proguglas zbog razumjevanja tog pada, nacionalnost je nekada drzala 50%-70% price, danas 20%. Tako je i u Hrvatskoj. Jednostavno je stomak jaca tema u ovoj deceniji i to je trend.
Sto se tice izlaznosti ona nikada nije opravdanje za rezultat - kada pobjede nacionalisti protivnici tvrde da inteligencija apstinira, a obrnuto - da je dosadila manipulacija i inzenjering.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]