banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 18:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2016, 18:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Aj brale ne smaraj. Hraniš psa pa te ujede, a da se neće čovjek okrenuti protiv gazde...

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
A kad mi dodjemo na red....boricemo se pa sta bude jebiga....al cu bar znati da smo u pravu kao sto znam da smo bili u pravu 1992 a napravili nas potomcima hirlera licno

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Није да нисмо дошли на ред. Бугојно, Зворник, Мевлид, Рајловац. Треба ли неки козојеб у чаршафу да се разнесе у по Бање Луке?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Не треба, али нажалост биће и то. Само је питање времена.

Иначе ИД је преузела одговорност за нападе.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 18:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Krol, ne bez nase krivice i nesposobnosti da shvatimo sta i kako se radi.

Elem, kao sto je manitu davno napisao, ovo moze biti podstreknuto i od bledolikih kako bi ti isti bledoliki imali opravdanje da uklone visak malih smedjih iz svog okruzenja.

Nije da se nema iskustva u toj raboti. Lude cetrdesete.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 18:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Nema to veze sa Arapima na taj nacin ni zglave.

Svaki akt ove prirode treba gledat kroz prizmu sta se desava poslije kad se slegne prasina.
Sta se mjenja u sistemu?

Ili da prevedem na rijecnik "demokratije" : Sta narod trazi poslije od vlasti da uradi za njega da bude siguran i ok. I kako drzava reguje poslije toga?

Recimao dva scenarija:
Oba su teroristicki akti.

Prvi:
Neko ima nesto protiv drzave ili protiv neke sire vece organizacije. Taj ce napadat direktno drzavne institucije - njene simbole, zgrade i postrojenja drzavne vlasti. Napadat ce njene poluge - vojsku i policiju ili objekte institucije te organizacije. Kao sto se to radi ili kao sto se to radilo oduvijek, da dodam ovdje ambasade,vojne brodove u luci i slicno.
Kako se narod osjeca poslije toga, kako reaguje i sta trazi od vlasti poslije?

Drugi scenario:
Napad na metroe, aerodrome,soping centre, restorane, mjeste gjde obican stvor nejak i nezasticen se krece.
Kako se narod osjeca i sta trazi od vlade, tj sta narod "odobrava" vladi da preduzme poslije takvih epizoda.

Prvi scenario za mene je vise i direktniji i efikasniji sa tacke stvarne i ozbiljne teroristicke organizacije koja gura svoj cilj.
Napad na ideologjiju i sistem koji ju predstavlja. Sigurno kao takav daleko efikasniji, bombasticniji i podriva, ismijava taj sistem i idelogiju daleko vise a podize svoj rejting. Prikazuje se da je u stanju da napada direktno simbole i markere tog "neprijateljskog" njemu mrskog sistema.

Zasto se prvi scenario u vecini slucajeva ne desava i zasto organizirane teroristicke organizacije koje nastupaju sa "bolesni ideloski osnova" tako nam ih prezentuju
(ne pojedinacni ispadi) ne djeluju po tom sablonu??

Zasto i dalje napadaju skole, autobuse ili zasto prave greske i napadaju brod - trajekt koji prevozi putnike a nece ratni brod koji je u luci.

Jel samo zbog toga sto je opasnije i teze ici na ovaj drugi ili zbog raspleta koji se desava poslije.
Ili su ti opasni teroristi orijentisani na osvetu i zub za zub sablon.

Sablon po kojem nikad nikakva ozbiljna teroristicka organizacija nije djelovala.

Volim ja banane ali jbg. sto je previse previse!!!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Синипе, наравно да ће преузети. Ово они сматрају рекламом.
ТнС, зашто увијек потреба да се пронађу неки компликовани мотиви? Разнијели су се јер су индоктриниране, ограничене будале.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 19:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Sad (i prije ovih događaja) je potpuno jasno da se mogu povući paralele kao isti scenario koji se desio na Markalama i u Tuzli sa svim ovim terorizmom.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Udri brate ne žali granate. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Синипе, наравно да ће преузети. Ово они сматрају рекламом.
ТнС, зашто увијек потреба да се пронађу неки компликовани мотиви? Разнијели су се јер су индоктриниране, ограничене будале.

Ma ne pricam o konkretno ovom napadu, vec stvaranju sireg okruzenja koje omogucava i doprinosi ovim napadima.

Jbt. ti Arapi su decenijama unazad u Evropi pa se nisu dizali u zrak do pre godinu dve... Terorizam u Evropi sezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih je bio specijalnost bledolikih.

Osim onog izuzetka u Minhenu.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

То је већ друга ствар. Али прије су и терористи били другачији. Имали су јебена удружења терориста. Службама је било лакше да их прате. Данас лик ради у пиљари, пуши траву, на нету нађе упутсво за прављење бомбе и ето белаја. Немогуће контролисати. Ко год да је правио "окружење", направио је хаос.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Udarilo govno na govno,ne zna se koje je veće.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Smijem li bar pitati da li apo hoce reci da je on sav mirisljav?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 19:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Ništa mirišljaviji od tebe, mene il' nekog Arapina.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
_Krol_ je napisao:
Ko god da roka...rokaj brate nepoznati iz tnsove teorije zavjere....samo udri

A znas sta bih volio...ma sta volio...dao bih desnu ruku....da sad budem portparol isisa i izadjem ovako prirodno antipatican pa jos nabacim kez hijene ala dzejmi sej i kazem...ma to mi vas bubamo za vase dobro...samo vi jos to ne znate...ubijamo vas da vam pomognemo

Zoka....ako pocnu rokati ispod horgosa i sjeverno od djevdjelije onda nema kosmicke pravde
Znas kako...meni je moje dijete i dijete u belgijskom metrou isto....dusa bozija bezgresna....ali smradovima u onim staklenim zgradama u briselu i onim jos gorim preko okeana je moje dijete bezvrednije od mladunceta nekog zasticenog majmunceta....e zato moraju osjetiti na vlastitoj kozi kosmicku pravdu....nikako drugacije ne ide...jer oni su ti koji se igraju boga...oni su ti koji misle da mogu odlucivati o zivotu i smrti drugih....u usta ih jebem zvaljava

sad shvatam šta Đ vidi u tebi, svaka ti je za uklesati u kamen.Još mi nije jasno šta vidi u ovom mlakom Zoranu :D

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
BeckaSkola.....ja svoje cijenjeno srpsko dupe nikad prodao i necu.....pogotovo ne za bilo kakvu zapadnu vrijednost ili njihove papire ili neznam sta.....slazem se sa cika krolom drz se ti nasih rospija

Cika Krol sta reci poslije ovog tvog zadnjeg posta ......jbt mislio sam da te poznajem ............ :lol: :lol:
I zbog takvog stava svaka ti cast........

Nektar 11- sad ga lomi Ruzo

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Klajv_Biksbi je napisao:
То је већ друга ствар. Али прије су и терористи били другачији. Имали су јебена удружења терориста. Службама је било лакше да их прате. Данас лик ради у пиљари, пуши траву, на нету нађе упутсво за прављење бомбе и ето белаја. Немогуће контролисати. Ко год да је правио "окружење", направио је хаос.

Vidim da se jos uvijek zivi u svijetu slucajnosti i odtkud sad ovo???

To samo kod Darvina ide....i prolazi.

U danasnje vrijeme kad se tvoje poruke i razgovori reciklirju i okrecu kroz masine redovno i detaljno i permanentno , kad svaka slika i rijec se analizira u korijenu onda
nije cudo da se desavaju ovakvi "slucajevi" dokoni tipova koji se pojave niotkud i ni izdje pa malo se molekuliraju!

Ovakvi leveli i akcije se ne planiraju na kaucu uz kecap i cips ili u magacinu nekog pica sopa od dokonog Alija ili Hamze koji su odjednom pukli proradila im masta pa ce malo da se rastacu medju "nevjernicima".
Ne postoji idividualni, neuvezani teror osim kad tata tuce mamu ili obrnuto.

Daj malo ozbiljnosti, kakvo okruzenje haosa i slucajnog desavanja. :roll: :roll:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Јадна је машина којој твоје поруке допану.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Covjek je jasno napisao da iza svakog efikasnog samoubice stoji citava masinerija, sistem, organizacija.

Stvaranje samoubice je jako skup sport. Kao i stvarnje vojnika bilo kojeg drugog tipa. Ne rastu po drvecu.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2016, 20:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Brale napisao nešto jasno? Pa to je skoro vjerovatno kao i da ti napišeš nešto jasno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]