banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlageru, daj nagovori nekog iz SDS.a da se aktivira na Forumu. Bice vam od koristi. Ozbiljno ti kazem.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Де озбиљно. Да имам кога да упитам кад мисле да почисте СДС-ово ђубре по Добоју...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znao sam Okolica :D Ali sumnjam da bi mene poslusao :P

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
The_new_Statesman je napisao:
Schlageru, daj nagovori nekog iz SDS.a da se aktivira na Forumu. Bice vam od koristi. Ozbiljno ti kazem.

Kakve koristi,dobiće SDS još deset glasova više?

Opusti se,razgovaramo malo....Da ne potcjenjujemo ovaj naš forum,ali ono što je naša kolegica juče rekla,je više nego tačno....Šupljiramo,ubijamo vrijeme,družimo se,ali da se ne lažemo da imamo neki uticaj :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Schlager je napisao:
koliko god htio,za mene postoji ipak neki donji prag pitanja,na koja bih sam sebi bio smiješan kad bih uopšte odgovarao...jedno od njih je ovo

Citiraj:
za prosjecnog srpskog glasaca glasanje za MIlu spasava srpstvo i srpske interese a ne glasanje za SDS

stvarno,onaj ko vjeruje u priču da snsd spašava srpstvo od izdajničkog sds-a,i treba da glasa za njih.

nemoj se ljutit,pametan si momak,ali tako nešto napisat,je za mene isto kao da barcelona optužuje real madrid za antišpansko djelovanje,i počne priču o svom velikom "španstvu" :lol: :lol:

lijepo je ponekad razmjeniti argumente,ali postoje valjda bar neki aksiomi...a aksiomi se ne dokazuju!!

nadam se valjda da se bar toliko zna koja stranka je odigrala najveću ulogu o stvaranju RS,i proglasila Republiku Srpsku,ako baš hoćeš...a koja u to vrijeme nije ni postojala.

zato bar o tim nacionalnim pitanjima,ne bih stvarno...izvini

a potpuno cijenim ovaj tvoj stav koga stalno ponavljaš da će mile pomest.....isto tako,i ja imam pravo da se samo nasmijem na to.

a ko će biti u pravu,neće odlučit glupe rasprave na forumu,već srpski narod na Miholjdan ove godine.

Da, podvuceno se desava zadnjih deset godina na izborima a torbarenje na 92-oj odavno ne pije vode. Missim, mozda sam pao s lude kruske al ja zadnjih 8 do 10 godina vidim boraniju iz opozicije kako cuci Lemiju iza skuta i pljesce i podrzava sa onom retorikom sa kojom smiju. Ja jos nisam cuo Bosica da je odbrusio nesto Lagumdziji, Bakiru, Silajdzicu, napao drzavni sistem i provocirao reakciju medjunarodne zajednice verbalnom retorikom koja je za Bosketa misaona imenica? Ajde, prosvijetli me, otakda ovaj sabanski narod to ne voli, kada je to pljesak na otvorenoj sceni za populizam i nacionalizam dobio Mile a kada Boske? Je l Boske ikada? Nije, nemoj da se lazemo, u percepciji stanovnika RS on sa odbranom nacionalnog interesa ima koliko i Mara sa poznavanjem krivog qurca. Jedno je sta ti, ja, spijo, Mile, ili Boske mislimo u cetri zida i na zatvorenim skupovima a sasvim drugo je otici u Sa na neku tv ili sastanak i izjaviti ono sto je Mile izjavljivao. Njegov populizam i nacionalizam su za SDS druga dimenzija, dzaba se zanosite Radovanom i uspijehom iz Dejtona.
Ja znam da je tesko vama priznati da ste u ovu poziciju gurnuti a da niste zeljeli, da su jaci faktori od vas dali Bosketu priliku da bude lider, al ono sto vi pokusavate kamuflirati samo moze stetiti vama. Citaj mojih zadnjih deset postova na ovoj temi i bavite se kriminalom, ili vi u stvari necete vlast? TNS je u pravu. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Šlager koliko SDS plaća za glas? Onaj privatni fakultet iz Gradiške daje 500 marki za svakog novog studenta. Kontam dati otkaz u firmi i započeti neki biznis tipa "student", "siguran glas"... :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Šupljiramo,ubijamo vrijeme,družimo se,ali da se ne lažemo da imamo neki uticaj

Forum je i citaniji i posjeceniji nego sto i ti i kolegica mislite
Cisto onako, informativno

Druga je stvar sto se oni koji citaju, zbog ovog ili onog razloga, ne ukljucuju u diskusiju

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

manitu,svako od nas za sebe stvara percepciju...ti imaš takvu, apošto svoju očigledno nisam dobro dočarao,otišavši u španiju,predaleko...pokušaću na svom ličnom primjeru dočarat....to da snsd brani RS od sds,je meni isto kao da neko dođe i brani ovu moju radnju od mene :( :( ...znači,ja se borio da je osnujem,ja joj dao ime,izborio se da opstane,i sad npr dođe neko ko se u to vrijeme nije ni rodio i brani je od mene :( :(

bez ikakvog preseravanja,ja bukvalno to tako gledam,da škrbić,radojičić ili zoran novaković,pa čak i mile dodik,brane RS od mene :( :( ..

i pošto je očito da me ne možeš ubjediti u drugačije,možda je i bolje da me ostaviš u mojoj zabludi,da se ne zamaramo više...i nema tog štampanog ili elektronskog medija koji bi me mogao "usmjeriti" da razmišljam drugačije,koliko god ispirali mozak

dktbl...sds ne samo da ne plaća glasove,već čak nema ni agresivnu kampanju u tom smislu..."siguran glas" je samo odgovor da se parira vladajućim onime što oni rade već 5 izbora...mada oni na izborni dan zovu masovno zaposlene u javnom sektoru,a mi samo naše članove :( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 15 Apr 2014, 14:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@anja
Pff, ja sam vise puta cuo opservacije sa ovakvih tema u kafani i to od likova 55+ , nemaju Slagzi i Lolly pojma :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
manitu,svako od nas za sebe stvara percepciju...pošto svoju očigledno nisam dobro dočarao,otišavši u španiju,predaleko...pokušaću na svom ličnom primjeru dočarat....to da snsd brani RS od sds,je meni isto kao da neko dođe i brani ovu moju radnju od mene :( :( ...znači,ja se borio da je osnujem,ja joj dao ime,izborio se da opstane,i sad npr dođe neko ko se u to vrijeme nije ni rodio i brani je od mene :( :(

bez ikakvog preseravanja,ja bukvalno to tako gledam,da škrbić,radojičić ili zoran novaković,pa čak i mile dodik,brane RS od mene :( :( ..

i pošto je očito da me ne možeš ubjediti u drugačije,možda je i bolje da me ostaviš u mojoj zabludi,da se ne zamaramo više.

Vidi, ti si clan SDSa, a ja nisam ni SDSa ni SNSDa, ja uzmem medijske objave i podvucem crtu, stavim plus i napisem rezultat. To sto tvoj idealizam i partijska ideologiziranost to ne mogu priznati je drugi par opanaka. Znam ja da si ti stvarao RS, ali takvih kao ti koji su stvarali RS Mile ima mnogo vise, kontas?

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ne idem po kafanama :'( Ali sam opet namjerno napisao AKTIVIRA umjesto registruje i sl. :P

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:52 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
bosic nece nikad ocistiti doboj kad je u pitanju sds..bosica gledam kao desnu ruku dodika..

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Schlager je napisao:
manitu,svako od nas za sebe stvara percepciju...pošto svoju očigledno nisam dobro dočarao,otišavši u španiju,predaleko...pokušaću na svom ličnom primjeru dočarat....to da snsd brani RS od sds,je meni isto kao da neko dođe i brani ovu moju radnju od mene :( :( ...znači,ja se borio da je osnujem,ja joj dao ime,izborio se da opstane,i sad npr dođe neko ko se u to vrijeme nije ni rodio i brani je od mene :( :(

i pošto je očito da me ne možeš ubjediti u drugačije,možda je i bolje da me ostaviš u mojoj zabludi,da se ne zamaramo više.

Vidi, ti si clan SDSa, a ja nisam ni SDSa ni SNSDa, ja uzmem medijske objave i podvucem crtu, stavim plus i napisem rezultat. To sto tvoj idealizam i partijska ideologiziranost to ne mogu priznati je drugi par opanaka. Znam ja da si ti stvarao RS, ali takvih kao ti koji su stvarali RS Mile ima mnogo vise, kontas?

ja poštujem što se ni ti meni nisi smijao ako ne znam nekad odgovoriti na tvom nivou,i samo iz tog razloga se neću ni ja smijati na ovako nešto....jedina ogromna prednost snsd je neuporedivo veći broj žena,i u članstvu i među glasačima....svaka druga priča,a pogotovo da su borci RS,kako kažeš,mnogo više za njega,mi je baš ono...vjerujem da mu i ono malo koji su bili za njega,nije zaboravilo ono "ako se ne smirite,nećete dobijat ni ovo boračkog dodatka što dobijate" :( :(

kažem..sačekajmo oktobar....tad će jedan od nas dobro korigovat stavove.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:56 
staromodan
Korisnikov avatar

jel ti stvarno mislis da ce pod sds borci dobiti vece dodatke, medalje..

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

neće ih niko bar takvim izjavama ponižavat. :(

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 14:59 
staromodan
Korisnikov avatar

prvu godinu vladanja sds mozda nece, al kasnije i te kako ce biti ponizavani, gore nego 95'..

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa vidio si prije mjesec dana koliko je boraca protiv Mile ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Svaki borac koji je cekao 20 godina da mu drzava nesto da, a nije invalid, treba otici negdje da provjeri glavu.

Da sam cekao drzavu i teroristicki SDS da mi nadju posao, sad ne bih imao ni za hljeba.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 15:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

malo ću ja ipak poslušat moju kolegicu,i odmoriti od ove teme...

vratiću se kad se dogovorite,da li smo teroristi koji su izvršili etničko čišćenje nesrba,ili srpski izdajnici koji će sa muslimanima prodat RS,ako nas Mile ne spasi...ili ipak i jedno i drugo,vidim ima dosta i takvih stavova..kako kad šta paše. :D

rasprava pomalo postaje šizofrena,tako da ću bar 7 dana odmorit od ovoga...

dok vas se ne poželim :lol:

Poslednji put menjao Schlager dana 15 Apr 2014, 15:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
dktbl...sds ne samo da ne plaća glasove,već čak nema ni agresivnu kampanju u tom smislu..."siguran glas" je samo odgovor da se parira vladajućim onime što oni rade već 5 izbora...mada oni na izborni dan zovu masovno zaposlene u javnom sektoru,a mi samo naše članove :( :(

Одавно ово нисам куцао. :)

Смијем се, грохотом... се смијем... :lol: :lol :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]