Schlager je napisao:
koliko god htio,za mene postoji ipak neki donji prag pitanja,na koja bih sam sebi bio smiješan kad bih uopšte odgovarao...jedno od njih je ovo
Citiraj:
za prosjecnog srpskog glasaca glasanje za MIlu spasava srpstvo i srpske interese a ne glasanje za SDS
stvarno,onaj ko vjeruje u priču da snsd spašava srpstvo od izdajničkog sds-a,i treba da glasa za njih.
nemoj se ljutit,pametan si momak,ali tako nešto napisat,je za mene isto kao da barcelona optužuje real madrid za antišpansko djelovanje,i počne priču o svom velikom "španstvu"
lijepo je ponekad razmjeniti argumente,ali postoje valjda bar neki aksiomi...a aksiomi se ne dokazuju!!
nadam se valjda da se bar toliko zna koja stranka je odigrala najveću ulogu o stvaranju RS,i proglasila Republiku Srpsku,ako baš hoćeš...a koja u to vrijeme nije ni postojala.
zato bar o tim nacionalnim pitanjima,ne bih stvarno...izvini
a potpuno cijenim ovaj tvoj stav koga stalno ponavljaš da će mile pomest.....isto tako,i ja imam pravo da se samo nasmijem na to.
a ko će biti u pravu,neće odlučit glupe rasprave na forumu,već srpski narod na Miholjdan ove godine.
Da, podvuceno se desava zadnjih deset godina na izborima a torbarenje na 92-oj odavno ne pije vode. Missim, mozda sam pao s lude kruske al ja zadnjih 8 do 10 godina vidim boraniju iz opozicije kako cuci Lemiju iza skuta i pljesce i podrzava sa onom retorikom sa kojom smiju. Ja jos nisam cuo Bosica da je odbrusio nesto Lagumdziji, Bakiru, Silajdzicu, napao drzavni sistem i provocirao reakciju medjunarodne zajednice verbalnom retorikom koja je za Bosketa misaona imenica? Ajde, prosvijetli me, otakda ovaj sabanski narod to ne voli, kada je to pljesak na otvorenoj sceni za populizam i nacionalizam dobio Mile a kada Boske? Je l Boske ikada? Nije, nemoj da se lazemo, u percepciji stanovnika RS on sa odbranom nacionalnog interesa ima koliko i Mara sa poznavanjem krivog qurca. Jedno je sta ti, ja, spijo, Mile, ili Boske mislimo u cetri zida i na zatvorenim skupovima a sasvim drugo je otici u Sa na neku tv ili sastanak i izjaviti ono sto je Mile izjavljivao. Njegov populizam i nacionalizam su za SDS druga dimenzija, dzaba se zanosite Radovanom i uspijehom iz Dejtona.
Ja znam da je tesko vama priznati da ste u ovu poziciju gurnuti a da niste zeljeli, da su jaci faktori od vas dali Bosketu priliku da bude lider, al ono sto vi pokusavate kamuflirati samo moze stetiti vama. Citaj mojih zadnjih deset postova na ovoj temi i bavite se kriminalom, ili vi u stvari necete vlast? TNS je u pravu.