https://srpskainfo.com/srpskainfo-sazna ... nja-ljudi/Толико о тој теми. Па кад је зграда СИПА била празна први дан, нико није ушао у њу од нашег МУП... сутра се ови вратили на посао.
Миле је трговац, опортуниста... али ово му је минус пред народом, губи кредибилитет.
The_new_Statesman je napisao:
Choban je napisao:
A SDS nije.
I sa ovom politikom koju vodi teško da će dogurati do 1000 glasova, što je i dalje daleeeeeko od cenzusa za banjalučki gradsku skupštinu.
A neko ko je bio vedeta SNSD-a jeste prešao cenzus, nije "kažnjen" od strane birača.
Ima još ljudi iz SNSD-a koji bi mogli lako preći cenzus, ali to je sada u domenu "Šta bi bilo, kad bi bilo".
Da skratimo, SNSD i SDS nisu stranke u klasicnom smislu. S tim da je SDS kao plasticna kesa. Nije jos strunula i nestala, ali se toliko raspala da nicemu ne sluzi. Kao obicno smece u sikari.
Ја баш мислим да је сад у много бољој перспективи него прије само неколико година, јер причу преузимају способнији, бољи и ангажованији људи. И млађи, потпуно нова генерација долази. Само мислим да имају и тај проблем који сам видио код неких чланова које познајем, а то је да све превише гледају преко Додика и да зато не гледају ширу слику довољно.
Видјећемо на шта ће окренути Миличевић и гарнитура. Додик је од свјежег дашка на Балкану, сад постао неко ког су по свему судећи Руси привољели уз себе и то му је дословце једина предност коју има, једино зарад чега се исплати држати га. Мада он то вјероватно ради због себе, а не због Републике Српске и Русије, али свеједно је користан, на том плану.
Док СДС, а вјерујем зато што су то прије свега локални политичари који су у директној вези са народом и проблемима обичног човјека, изгледа гледа у ЕУ и ЕУ фондове као неки пут спаса од немаштне и корупције, што технички и није далеко од истине, али
There is no such thing as a free lunch... ЕУ није исто што је била некад, или можда јесте, само је сад скинула маску. Либер-наци творевина која данас промовише сумануте "вриједности".