banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3354 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 168  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Sep 2022, 15:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ako je tv duel problem za Jelenu, onda joj je bolje da batali kandidaturu jer ce je koliko sutra docekati stvarni problemi na funkciji. Problemi od kojih nece moci pobjeci.
Tipa, Mile ce imati vecinu u Skupstini. A to vjerovatno nije nista sta se tek iza brda moze valjati.

Ne znam, po meni je odluka pogresna do te mjere da ce je kostati izbora. Nekakve mentalne egzibicije kojim ce pokusati opravdati takvu odluku jednostavno ce samo stetiti.

Btw. generalno jako losa i neinvetivna kampanja svih ucesnika. Lose, lose i lose.

Lude devedesete i slogan Selo na celo se izgleda vise nece ponoviit dolaskom milenijumaca za kompjuterske tastature raznih marketinskih agencija.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Sta i da pobijedi Trivicka ? Isti qrac ce biti ko sa draletom, jesi ti gradonacelnik, ali skupstinska vecina nije tvoja. I svaki tvoj prijedlog ce biti skinut ili miniran.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 17:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Mislim da bolje nismo ni zaslužili, nek nas izjebu do kraja u ova prelijepa vremena.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
supersonic je napisao:
Sta i da pobijedi Trivicka ? Isti qrac ce biti ko sa draletom, jesi ti gradonacelnik, ali skupstinska vecina nije tvoja. I svaki tvoj prijedlog ce biti skinut ili miniran.

Nije to samo eventualna pobjeda za mjesto predsjednika, već i eventualna pobjeda protiv Dodika, što bi bila jača pobjeda od one iz duela Stanivuković vs. Radojičić.

A predsjednik je ionako protokolarna funkcija.

Ali, za takvu pobjedu, još se Trivićka mora "oznojiti".

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 17:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Jelena jednostavno nema nikakvu harizmu. Drasko bar nervira svojim glupim ponasanjem, ali nesto trtlja i moze proci kod naroda. Sarovic iritita svojim proBiH stavom. Jelena je dobra za raditi na fakultetu i predavati teoriju... za bilo kakvu funkciju u drzavi nije.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 18:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Za razliku od npr. Željke, koja prosto dominira svojom harizmom.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Da je samo Željka, već i Mazalica, Košarac, Vulićka... nemaju harizmu.
Ali, oni imaju Dodika i mašineriju...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka

Generalno sam misljenja da Trivicka nema sanse, da ce Dodik to uzeti. Bice guravo, ali nosi pobjedu. No sacekajmo taj drugi oktobar, pa da vidimo..

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
Za razliku od npr. Željke, koja prosto dominira svojom harizmom.

Pa nisam napisao nista o Zeljki, vec kazem da Jelena bas bas nema harizmu i skroz bezvezan lik da je gledamo preko TVa i da se bavi politikom na nivou visim od Narodne skupstine.

Napominjem da o njoj nikad nisam nista lose napisao, kao sto i sada ne kazem nista lose, vec samo konstajem nesto sto ce se vecina vas sloziti.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 19:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Dobro, ko onda po tebi ima harizmu da se bavi visokom politikom?
I opet, ako Željka, kao trenutni predsjednik RS, ima dovoljno harizme za tu poziciju, onda je vala ima dovoljno i Jelena.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka

Dodik ?

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
supersonic je napisao:
Bice guravo, ali nosi pobjedu. No sacekajmo taj drugi oktobar, pa da vidimo..

aman ljudi, neće biti nikakve napetosti, šta vam je.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bice papaka jeftino 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
Dobro, ko onda po tebi ima harizmu da se bavi visokom politikom?
I opet, ako Željka, kao trenutni predsjednik RS, ima dovoljno harizme za tu poziciju, onda je vala ima dovoljno i Jelena.

Dodik ima 100000 puta vise harizme i bolje bi nam bilo svima da je na toj poziciji nego Triviceva.

Opet mi ubacujes Zeljku u komentar, a ja o njoj nikad nesto nisam puno komentarisao, osim da sam primjetio da je usavrsila politicki nastup u ovih X godina koliko se bavi politikom (u poredjenju sa tim nekim pocetnim godinama). Da se mene pita, ne bih na bitnim pozicijama volio vidjeti ni Jelenu, a ni Zeljku.

Zeljki je najveci plus opet konkurencija( losa opozicija) , tj Sarovic koji je toliko uvalio glavu u dupe Sarajeva.. da ne znma ko bi od vas to volio gledati kako ga gore mlate i tjeraju da prica kako voli BiH, i slicna sranja...tj zamislite puno goru varijantu Mladena Ivanica.

OK.. sad ce neko reci, pa mlate i Dodika, sta je on uradio... meni dosta sto se stalno buni i svadja sa njima, tj sto iritira muslimane. Zato cu mu uvijek dati glas dok god ih nervira i dol god svi odreda pizde na njega (po meni to znaci da radi dobar posao). Bonus je to sto nije iskljucivo prozapadno orijentisan, vec onoliko koliko mora... tj ne ignorise Rusiju.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
The_new_Statesman je napisao:
Ako je tv duel problem za Jelenu, onda joj je bolje da batali kandidaturu jer ce je koliko sutra docekati stvarni problemi na funkciji. Problemi od kojih nece moci pobjeci.

Značenje duela je dvoboj, borba 2 čovjeka. Kakav je duel kad ti dovedu u emisiju i onog fikusa Jovičića ili na nivou BiH Nešića.
Troši ti energiju neko ko nema šanse da uzme ni 5% glasova, plus ti oduzima vrijeme.

I tačno je da Jelena nema neku harizmu, a jel je ima Vučić sa onom isprepadanom facom i onom pričom?
Za nas je značenje harizma da si galamdžija ruralnog tipa kao Dodik i Mektić, da ti govori budu stand up komedija sa ponekom psovkom.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Choban je napisao:
Ona Ognjenova čuvena rečenica "Stani Baja!" dok ga Mile gleda sa blagotelećim pogledom (vjerovatno psuje u sebi, ali ne pokazuje u kameru)... Koliko su ljudi pričali po gradu o tom duelu, izgubio je tada značajnu prednost, čovjek bio u selfdestruction modu.

Očigledno je da se boje duela, da im se ne ponovi Tadić, ali i izbjegavanje je možda i gore od samog pojavljivanja na duelima ili debatama.

Mada, imam osjećaj da je Stanivuković kandidat za jednu od inokosnih funkcija, on bi se pojavio na svim debatama, pa šta bude.
Što dovoljno govori o opoziciji. Nažalost.
Koliko je to meni šuplja priča, izgubio bi on i da je kao drvo čitavo vrijeme ćutao. Mile ima mašinu za glasanje ( hvala Koštunici i milijardi za telekom) i to se vrlo teško mjenja.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa? Onda glumi uvredjenu seosku mladu jer svi reflektori svijeta nisu uprti u nju.

Kao sto rekoh, bilo kakva mozgalica (opravdanje) je samo vise ukopava. Bolest ili slicno nesto je stvarno opravdanje. Sve drugo je samo obicno kmecanje.

Edit: ovo u vezi JT

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 11 Sep 2022, 19:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Моријентес je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

Značenje duela je dvoboj, borba 2 čovjeka. Kakav je duel kad ti dovedu u emisiju i onog fikusa Jovičića ili na nivou BiH Nešića.
Troši ti energiju neko ko nema šanse da uzme ni 5% glasova, plus ti oduzima vrijeme.

I tačno je da Jelena nema neku harizmu, a jel je ima Vučić sa onom isprepadanom facom i onom pričom?
Za nas je značenje harizma da si galamdžija ruralnog tipa kao Dodik i Mektić, da ti govori budu stand up komedija sa ponekom psovkom.
Kakav god Vucic bio, 100 puta ima vise harizme od Jelene, a vjerujem i politicke pameti.

Ranije sam pisao sta Jeleni najvise zamjerim, a to je sto je u skolovanju totalno okrenuta ka Zapadu i njihovom poimanju sistema vrijednosti. To joj se naravno ne moze zamjeriti jer su je oni manje vise i skolovali kao izrazito vrijednog studenta... ali se ona toga ne moze sad rijesiti. A ja sam misljenja da ce taj sistem propasti kad tad (mozda ne za nasih zivota, ali ce se urusiti sigurno).

Drugo.. ne mogu nikada dati glas PDPu jer je osnovan od strane Britanaca (tj njihov lobi) , a smatram da su oni najvece zlo na ovoj planeti.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2022, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Wizzy, aj utrni malo, smori brate oko vec dosadne teme :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3354 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 168  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]