banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 20:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Apr 2014, 20:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Bijela knjiga je zasad zaista bijela :lol: :lol:

Ali dobio sam veceras uvjeravanja da ce do ujutro biti na ovom linku,pa cemo komentarisati

http://www.sdsrs.org/dokumenti/Bijela_knjiga.pdf

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2014, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Govedarica ko Sojic maloprije u Indirektno..
:lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2014, 20:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sta je bilo? :D

Ja stigao tek na kraju,kad je objasnjavao da vecu platu imaju ovi sto obucavaju pse u MUP-u,od profesora koji obucavaju srednjoskolce :lol: :lol:

Al kad je otisao po neke papire,i to mi postalo dosadno,prebacio na Reading-Lester. 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2014, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Pa to, kad je ladno otisao u po emisije po neke papire tamo ishrljao i donio ih sa sobom da mlati s njima.. :lol:
mada, ruku na srce, dobro izgleda.

A oni isjecci iz emisije iz NSRS, skoro sve sam gledala uzivo i ismijala se posteno.. pogotovo za Rexa :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2014, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:

dok je tebe,manitua i tns-a u ovim diskusijama,broj glasača sds-a će se u anketi stalno povećavat...niste ni svjesni koliko ste opasno oružje u mojim rukama! 8)

manitua i tns-a niko ne razumije!

manitua jer prosječan forumaš i budući glasač nema završen magisterij na harvardu.

tns-a jer je tns.

i onda kad se javim ja i napišem nešto na srpskom,jedino što mu preostaje je da čekira SDS u anketi! 8)

a spijin problem je druge prirode...jedan je od onih koji se nikad neće naučit lagat kako treba....nema prefinjenost u laganju,već napiše nebulozu koju bi prozrelo i djete od 7 godina...kako je sds prepustio na nivo bh pasoše,tablice dinar....ili kao sinoć

Citiraj:
evo ide program uz "svilen konac" nema marša na drinu

prilično građanski

i pošto je onda svakome očigledno kolike su to izmišljotine,meni samo preostaje da ne demantujem ništa,i uživam u novostečenim pobornicima istine! 8)

Znači SDS gradi političku platformu na nerazumjevanju Manitua ,neshvatanju TNSa i mojim "lažnim nebulozama". :D
Ali moram ovom prilikom skrenuti pažnju novostečenim pobornicima istine da spijo ne laže niti bilo šta podmeće jer priča o tablicama i pasošima je prenijeta iz jednih starih novina.Čak sam i fotografiju okačio :wink: .
Ovo za svilen konac mi nije baš najjasnije šta time pokušavaš.Ako mi i to stavljaš na teret kao laž onda ćeš ostati i bez bazičnih glasova jer je upravo ta melodija sinoć bila uvodna.
Ccc,razočarao si me :(

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2014, 21:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
nema marša na drinu

1.25

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YKWT18XtETA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2014, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Nego slageru, sta ti ono rece, koje si face vidio u prvom redu, a ne svidjaju ti se, il ti se pricinilo?

Eto sad imas snimak, da bolje vidis, sta kazes :D

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2014, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

nemoj se provaljivati više.nema

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2014, 21:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije mi se svidjelo sto sam vidio Tihomira Gligorica,da budem potpuno direktan!!

Cak sam veceras i to pitanje postavio gdje treba,i dobio odgovor "nije clan sds-a,nece ni postat clan sds,jel dovoljno" :D

rekao sam da zasad jeste. 8)

Spijo,Boze pravde je nasa himna,a ne Mars na Drinu...i ne znam sta si htjeo sa onim "bas gradjanski" :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2014, 21:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kad SDS ima bijelo, kako da ja budem bez :D

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2014, 21:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Spijo,Boze pravde je nasa himna,a ne Mars na Drinu...i ne znam sta si htjeo sa onim "bas gradjanski" :roll:

Barem toliko znam da je to naša himna ali si ti mene na pravdi boga ocrnio kao nespretnog lažova!!!!!!
U tome je problem :angry4:
Ako baš hoćeš u tančine ,pogledaj koliko je bilo sati kad sam pisao taj post ,20:03h.Što će reći da je za vrijeme pisanja posta išla muzika iz jebenog svilenog konca.
Spoiler:
i neću više o tome ni riječ

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2014, 21:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

u pravu si spijo,izvinjavam se!

moja greska,nisam obracao paznju na naziv pjesme koju si napisao.

post ti je bio tako koncipiran u stilu kako se i muzikom na skupstini, ide na neko ulizivanje gradjanskoj varijanti umjesto srpske muzike....zato sam i preletio preko naziva pjesme koju si pomenuo,i ispao glup.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Nego, kad bi se moglo znati ko ce bit kandidati za predsjednika i clana predsjednistva? Nadam se da Bosic nije toliko samouvjeren pa da se on kandiduje, jer bi to bio potpuni promasaj. Cak sam misljenja da bi najbolji kandidat bio Cavic, iako nije iz Sds-a. Ovamo pukni Pandurevicku, pa nek se ona bori u Sarajevu, a Sds nek da premijera. Ja se pitam kako ce poslije izbora oni podijeliti vlast? Sds, Ndp, PDP, ostale manje stranke, a vjerovatno i DNS. Kako ce se to sve ispeglati ni Bog ne zna.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 08:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nije još sklopljena ta kadrovska križaljka kandidata,ali ako te zanima moje mišljenje,sve osim izlaska Mladena Bosića kao protivkandidata Miloradu Dodiku je smiješno.

I ubjeđen sam da bi ga pobjedio,bez obzira na svu upregnutu elektronsku i štampanu SNSD mašineriju.

Jedino mislim da će to ipak biti najtvrđa pobjeda,na svim ostalim nivoima će to biti mnogo lakše. A i lično mi je Mile najsimpatičniji lik od svih tih Škrbića,Čađa,Radojičića,Radmanovića,Davidovića,Špirića,Kalabića...uz sve što mu se može zamjeriti,ima on i nečega ljudskog u sebi.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 09:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.sdsrs.org/dokumenti/Bijela_knjiga.pdf

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 09:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daj Schlageru, pa nije rat pa da imamo jednu TV i jedne novine. A BNTV je miljama gledanija od RTRS.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Meni Bosic izgleda skroz neuvjerljivo. Nije on taj tip politicara kod koga se vidi autoritet, snaga, odlucnost. To npr. vidim kod Cavica, Tadica, pa i Govedarice. Bosic mi izgleda previse mlak, mekan, a narod takve bas i ne voli.Ovo nije samo moje misljenje. I ostali koji ce glasati za opoziciju imaju slicno misljenje. Narod voli one u kojima prepozna nesto sto i sam ima. Mile je takav, prikazuje se kao covjek iz naroda, a to kod nas Srba jos uvijek pali. Priznajem, i kod mene je palilo.
Mozda je Bosic kvalitetniji od gore nabrojanih, al spolja se to ne vidi.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 09:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tns,opet ti braniš nešto što se braniti ne može...bn je privatna televizija....a javni servis za koga svi građani plaćaju pretplatu,radi ovo što radi....ne kažem ja ništa za kopanjine glas,nezavisne...čovjek je privatnik,nek podržava koga hoće...problem je što javni servis nije javni servis,nego jadni servis :(

i da se razumijemo,1997,1998 kad je SDS bio na vlasti,studio na Palama,bilo je isto ovako,samo kontra...tek je za onih mandata bukejlovića,mikerevića,čavića,počeo ličit na nešto....a sad je dodirnuo i moralno i ljudsko i profesionalno dno :( :(

@Raskoljnikov,to je tvoj stav,i moram priznati da je u Banjaluci i jako čest....ali ponavljam,sve osim izlaska lidera opozicije Bosića na crtu Dodiku,bi po meni bilo smiješno,i priznavanje poraza prije izbora....to je moj lični stav.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
босић не може побједити додика и сдс ће се сјебати с њим на челу.
босић би био добар за неког предсједника мјесне заједнице и ништа више.

тадић је пропустио своју шансу на прошлим изборима, мислим да је поранио, требао је ићи на ове и сад би добио додика сигурно.
но грешка је направљена и сад би сдс требао кренути свом силом форсирати говедарицу.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2014, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slagzi, zalio si se na medijski mrak. Ne na pare. A ako cemo pravo BNTV je opstala zahvaljujuci javnoj lovi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]