manitu uci da svira je napisao:
Je l se Slager misli oglasiti na forumu ili ce sacekati avgust 2020 kada konacno svane SDSu i kada neminovnost smjene sistemom "dosta ih je 12 godina" da rezultat na lokalu?
Koji ću se q oglašavat i nabacivat vama na volej,da nastavite sa vašom kompleksaškom zadovoljštinom 15 na 1...sve što ja intimno mislim,sadržano je u mom prvom postu na prvoj stranici ove teme,jer je bilo još godinu dana do izbora...sve ostalo je sviranje qurcu,u skladu sa dnevnopolitičim dešavanjima i mojim dugogodišnjim potpisom "znate da meni ne smijete ništa vjerovat"

..čudi me da nisam ponekad i vladajuće podržavao da iziritiram nekoga i okrenem ga protiv njih

...ukratko...forumska anketa je u bocu dočarala kako će banjaluka glasat..jer ipak,ovo je BL forum...takođe,uz svu ovu pušionu na svim nivoima...lijep je osjećaj i satisfakcija,da znaš da u tvom gradu,kad piješ kafu,razgovaraš ..da si u većini...nisam taj osjećaj imao 20 god...znači,debilna vam je i teorija o promašenosti forumske ankete...a pogotovo kako će PZD odnijet glasove...ovo što se ja,nakon sto godina,osjećam većinom u svom gradu...nije ni zbog Vukotine sposobnosti...još manje zbog mog mrljavog SDS,vidim da smo se opet vratili na 5-6 mjesto u gradu...već samo zato što Banjaluka većinski ne da da se piša po njoj...sad mi je žao što sam u nekoj fazi svoje pomračenosti uma napisao,da samo žene još imaju muda ovdje,a da je muška što je valjalo,izginulo u ratu...da mogu vratit vrijeme,ne bih to napisao nakon ovakvog rez u BL...ON topic...ne znam zašto bi ikom čistom,smetalo provjera da li se slaže ono što je u vrećama sa onim što je u zapisniku i novo brojanje??