_зока je napisao:
Wrangler je napisao:
[ Karan bi valjda trebao objasniti to nepodudaranje boravka tjela u vodi izmedju prve i druge obdukcije.
.
Je li ti shvataš da ne postoji egzaktan način da se utvrdi vrijeme smrti? Da je to stvar procjene? Karan procijenio ovako, onaj sa VMA onako. Nema tačnog načina da se utvrdi ko je u pravu.
I da, motiv. Ja vjerujem da, osim u slučaju kakve tuče i djelovanja u afektu, za ubistvo kakvo se potencira za Davida (utamničenje, prebijanje, drogiranje, davljenje) treba jak motiv. Ne otimaju se ljudi tek tako. Niko od ovih što zastupaju tezu da je David ubijen i da se krije ko ga je ubio i zašto nije ponudio ni naznaku motiva, već upravo suprotno. Po njihovoj priči David je bio fin i zlatan dečko, što možda i jeste. Kako onda takava neproblematična persona može nekoga da izazove na tako okrutan postupak? Pa dajte nešto, bio je dužan novac nekome, neko je bio njemu dužan novac, oteo je nekome curu, posao, bicikl, dajte nešto...
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Ne volim komentarisati... Ali jbg Zoka, uzmi u obzir onog malog sto su odvukli na Borje, pretukli, tjerali da pije mokracu, vezali za auto i sl... Koji je motiv bio? Jel bi ono da im je bio duzan 50 KM ili sta vec... Eto recimo da je ovaj mali stvarno opljackao ovu kucu, ako su oni pretukli malog za 50KM, sto ovog ne bi ubili zato sto ih je opljackao... Mislim, kao i sve ostalo, nagadjanje, ali ne mozes reci da glava danas ne vrijedi skoro nista (ebem ti negacije, ne znam ni sam sta sam napisao

)...
Uglavnom, nisam pristalica nijednih ni drugih, ali slazem se da je policija to poprilicno nestrucno odradila sto je dovelo do sve ove zbrke (sto ne znaci da masa nije u pravu, ali ne mozes reci ni da policija nije)... Jedino sto se moze reci je da ovaj Slobodan nije u pravu