kutak je napisao:
Šta znači što je Jelena Trivić na kompenzacionoj listi? Možda uđe u Skupštinu, ali vjerovatno neće?
Jelena ce proci svakako posto bi po svim matematikama PDP u IJ3 trebao dati 3 poslanika.
Nju, Crnatka i Draska.
Ako se slucajno desi da budu 2 poslanika, onda direktno idu samo Igor i Drasko, a Jelena upada kao #2 sa PDP kompenzacione liste (PDP bi u slucaju 2 u IJ3 trebao dobiti 4 mjesta kompenzacije).
Ukratko, ne postoji scenario u kojem Jelena nije u NSRS.

Nitro je napisao:
On je politički još zelen, a vidim da ga mnogi već guraju kao kandidata za gradonačelnika.
Ne "gura" ga niko, to je Drasko sam rekao i ponovio nekoliko puta.
Na zavrsnom skupu koji je organizovao je fino rekao, osvrcuci se na svoje pocetke .. parafraziram: "Na pocetku su mi se smijali kada sam rekao da cu uci u NSRS 2018, a vidite gdje smo sada. Isti ti su se smijali kad sam rekao da cu 2020. biti gradonacelnik Banjaluke".
Po onome sto sam do sada vidio, ja vjerujem da je on oko te kandidature 100% ozbiljan.
Mislio sam reći da Draška gura dio javnosti,povučen njegovim dobrim rezultatom i solidnom kampanjom. Ljudi izgleda u njemu vide alternativu... Slažem se da on nema šanse protiv Radojičića i SNSD mašinerije, čak ni kroz dvije godine, osim ako Mile ne odluči da pusti Magistra niz vodu. Predugo mu je trn u oku... Ovaj loš Željkin rezultat u Banja Luci, Mile ima da iskoristi kao zicer da načepi gradonačelnika...