banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 21:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 109  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima?
Glasanje se završava 14 Nov 2020, 18:50
Igor Radojičić 33%  33%  [ 14 ]
Draško Stanivuković 47%  47%  [ 20 ]
Neću glasati 21%  21%  [ 9 ]
Ukupno glasova : 43
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Okt 2020, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
wizzy_bl je napisao:
skeva je napisao:
Sta kazete o pikanteriji da je Dodiku prigorilo protiv klovna pa se kupuje 10.000 glasova bosnjaka iz BL unutrasnjeg i vanjskog zivota. Nije valjda toliko prigorilo da se pazare stotine finih uhljebljenja u gradu za glasove turaka?
Dje gori?
Inace rade ljudi na procenat, mjesto-odtedjen broj glasova.
Ajd ne lupetaj...

Sama po sebi je prica debilna (jer ce Radojicic pobjediti Draska kako god) , ali bi bilo zanimljivo vidjeti ko je plasirao ovakvu glupost,odakle si cuo.

Najveca radost kod svakih izbora mi je vece kad se objave rezultati i kad se opozicija (inace grlata u predizbornoj kampanji) pokunji i prizna poraz. Nakon toga se jos malo raspadnu,uvijek isto...

Prosli opstinski izbori, petak pred izbore,sjedim u kafani u naselju i pijem pivu, kad ulazi ona ekipa iz naselja sto se tada lozila na SDS i na neka 2 kandidata. Citavu kampanju sam ih morao slusati kako ce pobjediti, promjeniti ovo ono, to je toliko izbijao optimizam iz njih da je meni bilo nevjerovatno. Tu zadnju noc nesto oni kao i slave i mene pitaju za misljenje, kakvi ce biti rezultati. Rekao sam im da ce dobro izgubiti i da ce se onda raspasti. To je bilo onako bez razmisljanja, na prvu...poslije 3-4 velika piva. Isfurali se najstrasnije, krenuli tu nesto i krilati,galamiti...jebali te tvoji crveni, ne zelis bolju Banja Luku,itd..

Zakljucak...tako i bi na kraju. Izgubili najstrasnije, od ta 2 kandidata u koje su se kleli i zivot davali,jedan ostao u SDS-u , drugi ih izdao i presao u drugu stranku.

Stvar je prilicno jednostavna i nema tu puno filozofije. Koliko god ovi iz vlasti bili lopovi, levati, nesposobnjakovici, losi ljudi..sta vec, kad ih uporedis sa ovim iz opozicije, jasno ti bude da su ovi iz opozicije jos gori i da nemas razloga glasati za jos vece levate. Pogotovo je to na lokalnim izborima lako, jer tu bukvalno glasas za komsije, ljude koje jako dobro poznajes i znas dobro kakvi su.

Sticajem okolnosti sam sjedio pored grupe muslima i zapoceli neku pricu. Meni je bilo malo cudno sto ne glasaju za SDA npr pa se uguraju u koaliciju ali kazu da su dobili ponudu koja se ne odbija. Ne vidim sto bi lagali, ali eto, ostavicemo prostor da lazu, da ne bih morao trpiti zauskakanja na forumu po obicaju.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 11:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
_зока je napisao:
@pečenko
Meni nije u pet deka. Ljubo Ninković, Zoran Talić i Budimir Balaban su pokazali da nije isto, da to u kojoj je ko stranci prije izbora ne znači ništa poslije izbora. Treba glasati za pojedince, ne za stranke. Naprimer ja neću glasati za Draška ali ću glasati za forumaša koji je na listi PDP-a.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Upravo suprotno, nema sanse da glasam za PDP ma kakvog pojedinca stavili na listu, pa bio to i forumas licno. Po meni nisu problem pojedinci vec sama ova PDP gradjasnko multikulti osvjestena politicka perverzija. Uostalom Drasko je sasvim dovoljan pojedinac za sve u PDP.

Nego imali smo na listi od ranije forumasa iz SDS-a a evo i iz PDP-a, imali neki forumas na listi SNSD-a ili jos bolje na listi US :lol: da uvedemo malo demokratije u ovaj forumaski izborni proces.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Skeva bario neku Bošnjakinju pa krenule lovačke priče... ja ovo, ja ono, nas 10000 glasa za SNSD... Teška borba bila :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Skeva upao u rubriku #nijesedesilo :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 11:34 
Veteran
Veteran

danijell je napisao:
Skeva bario neku Bošnjakinju pa krenule lovačke priče... ja ovo, ja ono, nas 10000 glasa za SNSD... Teška borba bila :lol:

:lol: Izgleda a ja bas ocekivao neku pikanteriju.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

danijell je napisao:

Eto znao sam da se bosnjakinje moraju spomenuti.... :D

Nego da li su izasla neka nova pravila za BL? Vidim sinoc stotine okupljenih bez maski na glavnoj ulici. Prosla epidemija ili?

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 12:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
U dosta slučaja ljudi glasaju za stranku zbog jakog kandidata.
Ili glasaju za kandidata zbog stranke koja ga je kandidovala ma koje rezultate imao i nebitno kakva je kao ličnost.
Ali kada će se desiti da neki nezavisni kandidat (ne formalno kao Jerinić na prijevremenim izborima u Doboju) da pobijedi a da za protivkandidate ima stranačke pulene.
Kao na prošlim lokalnim izborima u nekoliko federalnih opština.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Tabako Pit je napisao:
Upravo suprotno, nema sanse da glasam za PDP ma kakvog pojedinca stavili na listu, pa bio to i forumas licno. Po meni nisu problem pojedinci vec sama ova PDP gradjasnko multikulti osvjestena politicka perverzija. Uostalom Drasko je sasvim dovoljan pojedinac za sve u PDP.

Nego imali smo na listi od ranije forumasa iz SDS-a a evo i iz PDP-a, imali neki forumas na listi SNSD-a ili jos bolje na listi US :lol: da uvedemo malo demokratije u ovaj forumaski izborni proces.

Demokratija i SNSD ne idu zajedno u istoj rečenici.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 12:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Choban je napisao:
Ozrenx je napisao:
Milorad je skontao poruku, pa i kaznjavao je dosta toga, nece se ponoviti greska sigurno..ili letis u makaze

Ako Igor izgubi izbore za gradonačelnika, hoće li Igor sam otići iz SNSD-a ili će ga otjerati?

Pa zar se ne sjećate da je Igor već jednom htio otići iz SNSD-a, čak se i po medijima provlačilo nešto, a o šuškanjima da ne pričamo, prije možda 5 godina? Ono što se takođe moglo čuti je i da mu je veoma dobronamjerno ukazano da to ne radi. Pa je nagrađen kandidaturom za gradonačelnika.

Kažem, meni Igor kao lik skroz OK, individualno mnogo prikladniji za tu poziciju od Draška. Ali ako se svede na potpisivača ugovora koje mu neko pruži, šta vrijedi da je Tito lično? Kad vidim da se u Banjaluci, npr. sad u Vilsonovoj, gradi zgrada bukvalno ukoso natakerena u neko dvorište između zgrade i privatne kuće, u šta se pretvara ovaj grad, još malo pa favele? Počinju ljudi jedni drugima na glavi parkirati. I nije to jedini primjer, zgrade samo niču, dvorišta nigdje, parkinga još manje... Za kružne tokove i Zeleni most svi znamo da treba, mogao bi svako od nas dići kredit na ime grada i finansirati, nije to Radojiićeva lična sposobnost napravila. Da ne pričamo i da se tu sigurno provrtila fina para, a gdje se vrti para, tu je i interes da se radi...

Bukvalno se grad počinje pretvarati u protočni bojler za plasman mlade i jeftine radne snage u inostranstvo, sklepaj nešto na brzinu, neka se proda kvadrat, kad taj zaradi pare vani da kupi stan za 10 godina, kakav je da je, iznajmljivaće ga svejedno...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I poslije parade sinoc ide ocekivan potez
https://www.banjaluka.com/drustvo/radoj ... h-skupova/

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Rivaldinho je napisao:
Choban je napisao:
Ozrenx je napisao:
Milorad je skontao poruku, pa i kaznjavao je dosta toga, nece se ponoviti greska sigurno..ili letis u makaze

Ako Igor izgubi izbore za gradonačelnika, hoće li Igor sam otići iz SNSD-a ili će ga otjerati?

Pa zar se ne sjećate da je Igor već jednom htio otići iz SNSD-a, čak se i po medijima provlačilo nešto, a o šuškanjima da ne pričamo, prije možda 5 godina? Ono što se takođe moglo čuti je i da mu je veoma dobronamjerno ukazano da to ne radi. Pa je nagrađen kandidaturom za gradonačelnika.

Kažem, meni Igor kao lik skroz OK, individualno mnogo prikladniji za tu poziciju od Draška. Ali ako se svede na potpisivača ugovora koje mu neko pruži, šta vrijedi da je Tito lično? Kad vidim da se u Banjaluci, npr. sad u Vilsonovoj, gradi zgrada bukvalno ukoso natakerena u neko dvorište između zgrade i privatne kuće, u šta se pretvara ovaj grad, još malo pa favele? Počinju ljudi jedni drugima na glavi parkirati. I nije to jedini primjer, zgrade samo niču, dvorišta nigdje, parkinga još manje... Za kružne tokove i Zeleni most svi znamo da treba, mogao bi svako od nas dići kredit na ime grada i finansirati, nije to Radojiićeva lična sposobnost napravila. Da ne pričamo i da se tu sigurno provrtila fina para, a gdje se vrti para, tu je i interes da se radi...

Bukvalno se grad počinje pretvarati u protočni bojler za plasman mlade i jeftine radne snage u inostranstvo, sklepaj nešto na brzinu, neka se proda kvadrat, kad taj zaradi pare vani da kupi stan za 10 godina, kakav je da je, iznajmljivaće ga svejedno...

Slažem se.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 13:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zbog slicne ili jos mnogo gore alternative narod ce izaci na izbire u veoma, veoma mizernom broju.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Rezultat ankete na forumu još jedan dokaz da Igor uzima izbore bez puno cimanja.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
To je baš relevantna anketa :-D

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 13:58 
Veteran
Veteran

Pečenko je napisao:
Rivaldinho je napisao:
Choban je napisao:
Ozrenx je napisao:

Slažem se.

Htjeli to priznati ili ne Igor je osvjezenje i za sam SNSD i kao takav pojedinac je dobar gradonacelnik, pa sta ako je iz SNSDa. Ili pojedinac moze biti dobar samo ako nije iz SNSDa. I kad se nesto dobro napravi to je necija tudja zasluga ili se radilo iz necijeg interesa. Vise bi odgovaralo izgleda da se zeleni nije napravio, da se tranzit nije spojio da se ima lakse po cemu pljuvat. Sto nebi bila i njegova zasluga i sposobnost.

Kakvo carobno rjesenje uopste ocekujete na ogranicenom prostoru grada za koji niko nije mogao da predvidi ovako znacajano povecanje broja stanovnika, a svi bi htjeli da parkirate u centru.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Niko nije mogao da predvidi rast glavnog grada? Ok.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 14:10 
Veteran
Veteran

:lol: Osim skeve i mozda onih koji su htjeli praviti glavni grad na Palama.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 14:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Banjaluka nije glavni grad RS. U Ustavu piše da je to Sarajevo.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Tabako Pit je napisao:
Vise bi odgovaralo izgleda da se zeleni nije napravio, da se tranzit nije spojio

Ovo je već nivo diskusije "Ko vas plaća da toliko mrzite našeg predsednika?". Hvala Bori Todoroviću...
Ne kaže niko da bi više odgovaralo. Zeleni je stvarno sjajan, sviđa mi se i kako je projektovan, tranzit je super, ali ti projekti su na čekanju već 40-50 godina, nije se Radojičić jednog dana sjetio i tako svojom zaslugom poboljšao Banjaluku. Uostalom nešto su morali i uraditi da imaju pokazati da se radi, da se brane od totalnog fijaska jer Banjaluku ne smiju izgubiti. Jasno sam naveo neke konkretne stvari koje mi smetaju. Koliko god da grad raste, ne može se graditi zgrada između dvije već projektovane zgrade, u nekom dvorištu, jer se znatno narušava standard življenja. Šta se to uradilo da se privuku neke investicije koje bi zadržale radnike ovdje? I tako dalje...

Citiraj:
pa sta ako je iz SNSDa

Pa ono - sve. Još jednom kažem, Igor je meni OK lik i lično smatram da nije puno uprljan, tamo gdje je mogao šta raditi vjerovatno je i radio, ali jednom kad uđeš u taj krug ljudi, kad uđeš u "igru", tu nema lakog izlaska. Izgleda da je pokušao povući se neokaljan, ali nije mogao. U neku ruku mi ga čak i žao... Pristojna pojava, nema zbora, ali vjerovatno ni puno prostora da se iskaže, gdje su iz sjene igrači koji imaju stvarnu moć. Glasao sam za njega na prošlim izborima, jer sam vjerovao da, pored nekih nepromjenljivih stvari, negdje može donijeti bar neki pomak na polju "malog čovjeka", ali toga ne vidim puno. Samo smo 4 godine gledali prijatniji lik od onog Gavranovića, a suštinski nije to daleko odmaklo, i dalje je život u RS i BL sve gori.

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2020, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
jovic23 je napisao:
Skeva upao u rubriku #nijesedesilo :lol:

Skeva ekspert za sport i politiku...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 109  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]