skeva je napisao:
Sta kazete o pikanteriji da je Dodiku prigorilo protiv klovna pa se kupuje 10.000 glasova bosnjaka iz BL unutrasnjeg i vanjskog zivota.

Nije valjda toliko prigorilo da se pazare stotine finih uhljebljenja u gradu za glasove turaka?
Dje gori?
Inace rade ljudi na procenat, mjesto-odtedjen broj glasova.
Ajd ne lupetaj...
Sama po sebi je prica debilna (jer ce Radojicic pobjediti Draska kako god) , ali bi bilo zanimljivo vidjeti ko je plasirao ovakvu glupost,odakle si cuo.
Najveca radost kod svakih izbora mi je vece kad se objave rezultati i kad se opozicija (inace grlata u predizbornoj kampanji) pokunji i prizna poraz. Nakon toga se jos malo raspadnu,uvijek isto...
Prosli opstinski izbori, petak pred izbore,sjedim u kafani u naselju i pijem pivu, kad ulazi ona ekipa iz naselja sto se tada lozila na SDS i na neka 2 kandidata. Citavu kampanju sam ih morao slusati kako ce pobjediti, promjeniti ovo ono, to je toliko izbijao optimizam iz njih da je meni bilo nevjerovatno. Tu zadnju noc nesto oni kao i slave i mene pitaju za misljenje, kakvi ce biti rezultati. Rekao sam im da ce dobro izgubiti i da ce se onda raspasti. To je bilo onako bez razmisljanja, na prvu...poslije 3-4 velika piva. Isfurali se najstrasnije, krenuli tu nesto i krilati,galamiti...jebali te tvoji crveni, ne zelis bolju Banja Luku,itd..
Zakljucak...tako i bi na kraju. Izgubili najstrasnije, od ta 2 kandidata u koje su se kleli i zivot davali,jedan ostao u SDS-u , drugi ih izdao i presao u drugu stranku.
Stvar je prilicno jednostavna i nema tu puno filozofije. Koliko god ovi iz vlasti bili lopovi, levati, nesposobnjakovici, losi ljudi..sta vec, kad ih uporedis sa ovim iz opozicije, jasno ti bude da su ovi iz opozicije jos gori i da nemas razloga glasati za jos vece levate. Pogotovo je to na lokalnim izborima lako, jer tu bukvalno glasas za komsije, ljude koje jako dobro poznajes i znas dobro kakvi su.
Sticajem okolnosti sam sjedio pored grupe muslima i zapoceli neku pricu. Meni je bilo malo cudno sto ne glasaju za SDA npr pa se uguraju u koaliciju ali kazu da su dobili ponudu koja se ne odbija. Ne vidim sto bi lagali, ali eto, ostavicemo prostor da lazu, da ne bih morao trpiti zauskakanja na forumu po obicaju.