banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 08:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2015, 20:53 
Uhapseno 9 lica starosti izmedju 16 i 21 godine zbog napada na redakciju hamburskog morgenposta prije 7 sedmica...

http://www.mopo.de/polizei/polizei-schn ... 29808.html

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2015, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
filozof sa vrbasa je napisao:
a kako da ih zovem?

Najbolje da ih ne zoveš, jer bi mogli doći.
A ako već moraš, kreteni.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2015, 03:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika
Citiraj:
BEJRUT – Džihadisti iz "Islamske države" objavili su na internetu snimak na kojem je prikazano kako dječak hicem iz pištolja ubija izraelskog Arapina Muhameda Musalama optuženog za špijunažu za "Mosad".
Na snimku je prikazan Musalam kako sjedi u sobi u narandžastom kombinezonu i govori o tome kako je angažovan i obučavan u izraelskoj obavještajnoh službi. On je rekao da su ga otac i brat ohrabrivali.
Poslije toga prikazano je kako Musalam odlazi u polje gdje ga je ubio dječak, kojeg je stariji borac, koji govori francuski jezik, opisao kao jednog od "mladunaca džihada".
Izraelski bezbjednosni zvaničnici izjavili su da im je poznato da je video snimak objavljen, ali da ne mogu da potvrde autentičnost.
Musalamova porodica je saopštila da je on nestao tokom turističkog odlaska u Tursku. Zvaničnik izraelske obavještajne službe je u oktobru prošle godine rekao da je on otišao u Siriju da se bori na strani "Islamske države".

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2015, 19:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Džihadisti Islamske države oblače se kao žene kako bi pobjegli iz ratne zone na sjeveru Iraka, tvrde irački vojnici koji su bjegunce uspjeli uhvatiti u području Baije, zahvaljujući njihovim 'lošim' maskama, javlja Daily Mirror.

Mnogi su islamisti obrijali brade, no neki nisu imali snage skinuti i brkove. Dio njih je uhvaćen i našminkan, a njihove fotografije su objavljene na Instagramu.

Slika
Slika

Nije ni džihad kao što je nekad bio. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2015, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Малоприје нека емисија на БиБиСију и иде кључна реченица - "сматра се да су више од половине затвореника у француским затворима муслимани".

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2015, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://rt.com/news/250945-denmark-conse ... -islamism/

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2015, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
VAŠINGTON - Predsjednik SAD Barak Obama smatra da ništa ne može da opravda napad u Dalasu koji su izvršila dvojica naoružanih lica, nedaleko od centra u kojem se održavala izložba karikatura proroka Muhameda u organizaciji antiislamske grupacije, rekao je portparol Bijele kuće Džoš Ernest.

"Predsjednik Obama navodi da ekstremisti pokušavaju da opravdavaju nasilja koje čine širom svijeta pod izgovorom da su protiv antiislamskog izražavanja koje smatraju uvredljivim", rekao je portparol.

On je dodao da je Obama poručio da nijedan čin izražavanja, čak i ako je uvredljiv, ne opravdava akt nasilja, prenosi AP.

Portparol Bijele kuće istakao je da je djelovanje policije bilo čin hrabrosti i spriječilo da bude još više žrtava i povrijeđenih.

Američka inicijativa za odbranu slobode /AFDI/, koja je organizovala izložbu karikatura proroka Muhameda u Gerlandu, u blizini Dalasa, ponudila je nagradu u visini od 10.000 dolara za najbolju karikaturu proroka Muhameda.

Pristalice AFDI navode da je svrha izložbe bila zaštita slobode govora u SAD, za koju kažu da je ugrožena usljed nasilnih prijetnji radikalnih grupa ljudima koji crtaju proroka Muhameda.

Analitičari su incident odmah povezali sa sličnim napadima u Parizu i Kopenhagenu, gdje su mete bili satirični magazin "Šarli ebdo" i kafić u kojem je održavana diskusija o slobodi govora.

:confused2:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2015, 22:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Ajd ko im jebe mater, dosadni su više sa tim karikturama. Stalno traže guzici čepa, a kad neki musliman zapuca onda kukaj.

Da se razumijemo, ja nisam pristalica nasilja da treba ubijati te crtače. Ali brate ako radiš nešto što znaš da može izazvati probleme, nemoj se poslije praviti lud kako nisi nimalo kriv.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2015, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Будале и треба ложити. Цијело вријеме. Али и бити спреман на посљедице.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 00:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://rt.com/news/259457-france-mayor-islam-sarkozy/ 8)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2015, 07:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
sinip je napisao:
Будале и треба ложити. Цијело вријеме. Али и бити спреман на посљедице.

Onda ispadaš veća budala.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2015, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Не.
Дакле, будале вилене јер им црташ карикатуре Мухамеда. Ок, престанеш да црташ карикатуре.
Онда будале вилене јер им не даш да ходају наоколо одјевени као нинџа корњаче и такви раде у јавним (читај државним институцијама). Ок, пустиш им.
Онда будале пођу да вилене јер се остали не понашају у складу с њиховим правилима, ходају у мајицама на бретеле, кратки рукави, сисе сијевају, љубе се на улици.. Кафане раде у вријеме Рамазана...

Конташ проблем?

ЕЛЕМ, БУДАЛЕ ТРЕБА ЛОЖИТИ. ЦИЈЕЛО ВРИЈЕМЕ. И затући их ако праве срања.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2015, 07:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Sve regulisati zakonom u skladu sa čovjekom, i ko sa svojim ponašanjem ugrožava okolinu kažnjavati.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2015, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

То регулисање законима пали за мене и тебе. За ликове који су спремни да се опашу експлозивом и дигну у ваздух закони не важе. Њима треба другачији третман.

Иначе у међувремену: http://rt.com/usa/263653-united-airlines-muslim-coke/

Какви ликови... :lol: :lol: :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2015, 22:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Udruženje Bošnjačka nacionalna fondacija priprema tužbu protiv RS i MUP-a RS zbog ubistva Nerdina Ibrića koji je 27. aprila izvršio teroristički napad na Policijsku stanicu u Zvorniku.

U terorističkom napadu je ubijen policajac Dragan Đurić iz Zvornika, a ranjena dvojica njegovih kolega. U razmjeni vatre koja je uslijedila ubijen je i napadač Ibrić.

“Glas Srpske” saznaje da su plan za podizanje tužbe skovali bošnjački publicista Fatmir Alispahić i šef Kluba Bošnjaka u Vijeću naroda RS Mujo Hadžiomerović, a da će je zvanično podnijeti Ibrićeva porodica.

“U pripremi terena za podizanje tužbe angažovano je nekoliko medija u FBiH koji zastupaju radikalne stavove, a to se posebno odnosi na internet portale. Putem njih se plasiraju informacije da je Ibrić žrtva, a ne terorista jer je ubijeni policajac Đurić navodno učestvovao u ubistvu njegovog oca, da ga je prvi napao i vrijeđao i da je on pucao u samoodbrani. Jedan novinar već je kontaktirao Ibrićevog brata Nermina koji živi u Švajcarskoj i koji se saglasio s tim da tužba bude ponesena”, rekao je “Glasu Srpske” sagovornik iz bezbjednosnih službi koje znaju za plan za podizanje tužbe.

Poznato je i ime novinara i kuće za koju radi, a kontakt sa Nerminom Ibrićem ostvario je putem veb administratora jedne grupe na “Fejsbuku”.

” Selam dragi administratore, treba mi tvoja pomoć, moraš mi pomoći da dođem do Nermina Ibrića, brata rahmetli Nerdina, koji živi u Švajcarskoj. Treba mi njegov broj ili broj nekog od prijatelja ili familije ko me može povezati sa Nerminom. Informacije koje imamo debelo idu u korist Bošnjacima u Zvorniku i Nerdinove porodice”,naveo je on u poruci.

Riječ je o informacijama koje bi trebalo da budu iskorišćene kao dokazi prilikom podnošenja tužbe, a koje su objavili islamistički portal “Vijesti umeta” i još neki portali pod naslovom “Prava istina o Nerdinovom napadu na policiju u Zvorniku”.

“Nerdin je parkirao svoje auto kod Policijske stanice i htio je da ide u opštinu. Policajac mu je rekao da se ne može tu parkirati i pri tom ga vrijeđao i psovao mu majku. Nerdin i on su se dobro znali. Nerdin je bio lovac i u autu je imao lovačku pušku i municiju. U afektu je ušao u Policijsku stanicu i počeo da psuje četničku majku (nije govorio “Alahu ekber”) i uradio šta je uradio”, navedeno je u tom tekstu.

Na kontakt telefon Bošnjačke nacionalne fondacije juče se javio muškarac koji je rekao da je to pogrešan broj. Hadžiomerović se javio na telefon i rekao da ga novinari ponozove kasnije, ali poslije toga nije odgovarao na pozive.

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač kaže da nema dileme da je u Zvorniku izvršen teroristički napad i da će o tužbi govoriti kada ona bude podnesena.

“Ibrićevo pismo”

S ciljem pravdanja Nerdina Ibrića pojedini islamistički portali objavili su “Ibrićevo pismo iz dženeta (raja)” u kome se njegov teroristički čin opravdava strahom od nove Srebrenice.

“To mora prvo shvatiti ubica mog oca Dragan Đurić i svi ostali teroristi genocidaši. Sad svi znaju da ja nisam terorista. Ja sam gazija i šehid za one ponosite Bošnjake koji znaju razlikovati pravdu od krivde. Hvala i onima koji na državni “dan žalosti” teroristu četnika ne žališe nego moje ime u lijepom spomenuše”, stoji u “Ibrićevom pozdravu iz dženeta”.

Poslao Ibrić pismo iz džehenema.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2015, 00:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ја'б сад нешто напис'о ал ће ме бановат'...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2015, 00:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Дакле :lol: :lol: :lol: http://rt.com/news/267358-churches-france-turn-mosques/

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2015, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Dvadesetogodišnji proces ulazi u drugu četvrtinu, SAD se preko ISIS a sprema za obračun sa islamom na vlastitoj i teritorijama Zapada. Senzibiliziranje javnosti i stvaranje atmosfere linča i razumijevanja za akcije vlasti završiće sa odlukom nekoga poput Obame, koji je i sam islamske vjeroispovjesti. Amerikanci, tj cionisti finansijeri i radikalni anglikanci vlasnici fabrika oružja i celicana su čudo, nikuda im se ne žuri.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2015, 08:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Dvadesetogodisnji proces dvostrukih arsina? Pricati o politicko-ekonomskoj zavjeri i nekako, ali o antimuslimanskoj zavjeri pored podrske Albaniji....

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2015, 08:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Albanaca ima svega 5-6 miliona ukupno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]