banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 19:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Maj 2018, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Danjamin je napisao:
Radovanovic se sad ponasao kao povrijedjeni tinejdzer (za ilustraciju see "nema veze" :lol: ). Od onog susreta sa Lukacem na sjednici anketnog odbora samo o njemu pise. Rekla bih da je malo OCD...to bi objasnilo kako je dva puta zavrsio na psihijatriji. Ne zna ignorisati provokacije i ne zna kad treba popustiti. Mnogo vise zna o tematici od Vaskovica, ali ide u nebuloze i time samo odbija ljude od sebe.

Nije problem što je Borislav bolestan, problem je što ljudi koji su ga delegirali u odbor to ne vide ili ignorišu. Borislav kao osoba sa zdravstvenim problemima treba uživati zaštitu i pažnju države, i eventualno biti pod nekom vrstom kontrole da se spriječi samopovređivanje ili agresivni ispad prema nekom drugom.

Sa druge strane, ljudi iz PzD koji mu plješću i daju podršku su odgovorni jer samo pogoršavaju njegovo psihičko zdravlje.
Kako vidim, Davor kaže da je "lično on" birao Borislava u odbor . . . Tako da . . .

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Tako da doticni Borislav ispada najnormalniji od svih nabrojanih...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 21:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
Džontra je napisao:
Čitam ovo i kontam, jesam li na skrivenoj kameri?

Dzontra provaljen si.. :lol: Priznaj.. Ko je prvi znao za potencijalnu kandidaturu Lukaca? Ti ili uvazeni ne mogu mu navesti ime..??

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ovdje sve dvostruki špijuni.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Džontra je napisao:
Tako da doticni Borislav ispada najnormalniji od svih nabrojanih...

Daleko, Borisav je caca igrice za PzD na FB i ovde

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 21:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja se konstanto ukopavam...prvo s PzD naljepnicom, sad ovo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 21:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Jun 2017, 11:57
Rocker je napisao:
Danjamin je napisao:
Radovanovic se sad ponasao kao povrijedjeni tinejdzer (za ilustraciju see "nema veze" :lol: ). Od onog susreta sa Lukacem na sjednici anketnog odbora samo o njemu pise. Rekla bih da je malo OCD...to bi objasnilo kako je dva puta zavrsio na psihijatriji. Ne zna ignorisati provokacije i ne zna kad treba popustiti. Mnogo vise zna o tematici od Vaskovica, ali ide u nebuloze i time samo odbija ljude od sebe.

Nije problem što je Borislav bolestan, problem je što ljudi koji su ga delegirali u odbor to ne vide ili ignorišu. Borislav kao osoba sa zdravstvenim problemima treba uživati zaštitu i pažnju države, i eventualno biti pod nekom vrstom kontrole da se spriječi samopovređivanje ili agresivni ispad prema nekom drugom.

Sa druge strane, ljudi iz PzD koji mu plješću i daju podršku su odgovorni jer samo pogoršavaju njegovo psihičko zdravlje.
Kako vidim, Davor kaže da je "lično on" birao Borislava u odbor . . . Tako da . . .

On tvrdi da ima potvrdu da nije psihicki bolestan. To bi se moglo lako provjeriti. Ne izgleda mi kao neko ko ima neku zestoku sifru, ali da je opsesivno-kompulisivan, rekla bih da jeste.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 21:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
mimikrija je napisao:
Džontra je napisao:
U nas kažu, ko prvi, govno mrvi...

Al ima i ona ko prvi djevojci.....

…njegovo dijete.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danjamin je napisao:
Rocker je napisao:
Danjamin je napisao:

On tvrdi da ima potvrdu da nije psihicki bolestan. To bi se moglo lako provjeriti. Ne izgleda mi kao neko ko ima neku zestoku sifru, ali da je opsesivno-kompulisivan, rekla bih da jeste.

Pa, dobro, malo je munjen..

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 22:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

#Danjamin Onaj post za Borislava ti je bas na mjestu i objektivno napisan.. :) Sve zvuci drugacije kad se realno i potkrijepljeno cinjenicama napise.. Mozda grijesim al mi se cini da si malo ublazila sa komentarima od kako si postala predmet zelja i pozuda ovdje na forumu :D A sto se tice Borislava dovoljno je reci da je lezao 2x na psihijatriji i da postoje pisani tragovi o njemu i njegovoj dijagnozi. Dovoljno je proguglati onome ko ne zna sta je sizofrenija i paranoja pa da shvati kako te osobe razmisljaju i sta im hrani ego.. Slicne dijagnoze je i onaj sto je bacio bombu u autobusu kad je poginuo vozac a to je i ovaj pokusao da uradi svom sefu

Poslednji put menjao nikolaa82 dana 28 Maj 2018, 22:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ode spavat, nadam se da će me ova, što je tri puta morala naglasiti da me ignoriše, posjetiti u snovima...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Danja?
Ona je dobra duša, ima opravdanje i razumjevanje za sve, za tuce, lomove vilica, alkohol, duvanje, tabletice, a i Borisav je malo lud, nije puno...
No, mi smo nenormalni, i to je ok, a Đoni je olos

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Ja ode spavat, nadam se da će me ova, što je tri puta morala naglasiti da me ignoriše, posjetiti u snovima...

Uvijek možeš baciti drkicu na nju, pronađi neku slatku rečenicu da ti probudi požudu. Drkanje nije kažnjivo, osim u autobusu :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 22:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A mozda ona tako sa Dzontrom zato sto joj se svidja takav njegov stav.. Mozda djevojka napadom kao lavica obiljezava svoj teritorij i stavlja Dzontri do znanja da je opasna i da zna sta zeli i da ima svoj jasan stav o onome o cemu misli... Uglavnom da ne razglabam... Ljudi su uvijek pricali: Ko se tuce taj se voli! :-)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nikola prati malo temu, Rocker je rekao da su podržavačice PzD-a uglavnom sredovječne domaćice, a neko drugi milfare.
Ne mislim da je @danjamin djevojče, prije zrela žena u 35+ godinama.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
e baš ste mizogini prostaci.

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 22:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Aha.. onda se opet izvinjavam.. Uspio sam samo shvatiti da je zaposlena i da dobro prica engleski .. i da je ratoborna.. a mozda je privatno jako fina..

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 22:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nikolaa82 je napisao:
#Danjamin Onaj post za Borislava ti je bas na mjestu i objektivno napisan.. :) Sve zvuci drugacije kad se realno i potkrijepljeno cinjenicama napise.. Mozda grijesim al mi se cini da si malo ublazila sa komentarima od kako si postala predmet zelja i pozuda ovdje na forumu :D A sto se tice Borislava dovoljno je reci da je lezao 2x na psihijatriji i da postoje pisani tragovi o njemu i njegovoj dijagnozi. Dovoljno je proguglati onome ko ne zna sta je sizofrenija i paranoja pa da shvati kako te osobe razmisljaju i sta im hrani ego.. Slicne dijagnoze je i onaj sto je bacio bomu u autobusu kad je pogino vozac a to je i ovaj pokusao da uradi svom sefu

Aj' ti pronadji neki moj post u kome ja citiram ili podrzavam Radovanovica. To sto ne vjerujem u nebulozu o Davidu kao narkosu koji je isao pljackati kucu pa slucajno upao u Crkvenu i udavio se, ne znaci da se slazem s Radovanovicem i Vaskovicem.

A koliko sam shvatila ovde zene rijetko kad dolaze, pa je svako zensko "predmet zelja i pozuda", stoga me to puno ne dotice.

Mimikrija, pusa. :D Da ne mislis da te ignorisem. Gledam neki podcast Joe Rogan-a.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 22:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nikolaa82 je napisao:
Aha.. onda se opet izvinjavam.. Uspio sam samo shvatiti da je zaposlena i da dobro prica engleski .. i da je ratoborna.. a mozda je privatno jako fina..

Ko kaze da zene ne mogu biti i ratoborne i fine u isto vrijeme?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2018, 22:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2014, 19:55
radovanovic bi kao pravnik i bivsi inspektor trebao znati da policija moze, a ne mora, ili uz konsultacije sa dezurnim tuziocem, odrediti pravnu kvalifikaciju djela. trebao bi znati i da tuzilastvo nije obavezno prihvatiti pravnu kvalifikaciju koju je policija utvrdila, kao sto ni sud nije u obavezi da prihvati kvalifikaciju koju tuzilastvo odredi. takodje je i zatrpavanje tuzilastva krivicnim prijavama pravdao "nametanjem" pravne kvalifikacije teskog ubistva. ne vjerujem da on ovo sve ne zna, prije bih rekla da je njegova namjera da se davidova smrt kvalifikuje kao tesko ubistvo, kako bi usljed obustave istrage, uz ovako nahuskanu pzd grupu, nastao stvarno veliki nered. ko bi onda narod uvjerio da nije bilo ubistva?

Poslednji put menjao nema veze dana 28 Maj 2018, 23:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]