Alkibijad Dajguz V je napisao:
gavranpero je napisao:
Na dosta biračkih mjesta po ruralnim sredinama, ispred biračkih mjesta bilo je SNSD-ovaca koji su govorili glasačima za koga da glasaju, prije nego što udju. Takodje, SNSD je oformio ekipu koja je otišla u Srbiju da kupuje glasove, za svaki slučaj. Toliko o tome kako se radi sa narodom, u odnosu na opoziciju. Radi, ali prijetnjama, nagovaranjem i potkupljivanjem.
Док опозиција не сме да оде до Србије, а камо ли даље на исток...
Катастрофална кампања опозције. Значи, дилетантска до баража! Једноставно се ликови ослонили на случај Драгичевић и контали то ће да им донесе власт, а видимо да тај случај није изазвао никакве промене свести ни у БЛ околини, а камо ли негде даље.
СДС мора под хитно да се реши неких људи. Као што сам и очекивао Миле је лако узео Иванића. Контао сам да Вукота може да изненади, не на своје квалитете него на неквалитете противкандидата, али мрка капа... Очекивао сам добар пораст ДНС и то се и десило. Све у свему ДНС победник избора. СНСД такође уско гледано, али гледано шире пораз у граду БЛ + сви нивои власти, што значи да за 4 године неће моћи да се гради кампања на "издајницима у Сарајеву" сигурно сужавају маневарски простор...
ПДП по други пут профитира на леђима СДС-а. Мени није јасно какви тутумраци седе у то СДС-у и планирају кампање...