banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 17:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2015, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
_зока je napisao:
NenadV je napisao:

Nije. Tužno je da neko i dalje vjeruje da je nešto istina samo zbog toga što je preneseno u "globalnim" medijima. Mediji odavno ne rade svoj posao a posao im je tačno informisanje a ne falsifikovanje informacije i izvrtanje. Naši mediji ne kreiraju vijesti nego prenose one iz drugih novinskih agencija. Previše je toga u igri što ne možemo u ovom trenutku dokučiti. Zanimljivo je da su samo izjavili da su odrubili glave a ja pitam gdje su tijela tih ljudi? Je li neko vidio tijela ubijenih?

Opet, što bi lažirali pogubljenja kada je lakše pogubiti par ljudi? Ameri i Izraelci ionako nisu poznati po brizi o nevinim civilnim žrtvama.

@Milan
Dostupnost kvalitetnih sredstava snimanja, količina para kojima raspolažu Arapi, jedno mjesto dešavanja radnje. Sve ono što je falilo Škorpionima za kvalitetan snimak.

Postoje tajna i javna politika! Javna politika je sve ono što nam mediji serviraju. Tajna se vodi daleko od očiju javnosti.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 10:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Jesi li ti vidio Amstrongov hod po Mjesecu? Zabijanje aviona u WTC? Hitlerov leš?
NenadV je napisao:

Postoje tajna i javna politika! Javna politika je sve ono što nam mediji serviraju. Tajna se vodi daleko od očiju javnosti.
Kakav je ovo odgovor i kakve veze ima sa mojim pitanjem?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
NenadV je napisao:
sinip je napisao:
Јеси ли ти видио Сјеверни пол? Мислим, осим на телевизији? :)

Glupo ti je poređenje? Baš nisi mogao naći bolji primjer ili se nisi ni potrudio?

Нема потребе да се трудим, или што би рекли "према свецу и тропар". Мислим, волим и ја теорије завјере, али квалиттене...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 11:16 
Citiraj:
Dostupnost kvalitetnih sredstava snimanja, količina para kojima raspolažu Arapi, jedno mjesto dešavanja radnje. Sve ono što je falilo Škorpionima za kvalitetan snimak.

Ne kazem nista, gledao sam i "obicne" nemontirane snimke, ali isti nisu izazivali "bum" u javnosti kao ovi navedeni...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka

_зока je napisao:
Jesi li ti vidio Amstrongov hod po Mjesecu? Zabijanje aviona u WTC? Hitlerov leš?
NenadV je napisao:

Kakav je ovo odgovor i kakve veze ima sa mojim pitanjem?

Odgovor i itekako ima veze sa tvojim pitanjem. Ti vjeruješ u ono što nam serviraju. Ja ne vjerujem. Sve što se uistinu dešava na ekonomsko-političko-vojnom planu u svijetu dešava se iza kulisa dok se medijima plasiraju većinom netačne informacije tj. dezinformacije. Nije cilj da se javnost uopšte informiše i da zna šta se dešava. Javnost se namjerno dezinformiše i mozak im se ispire neistinama i poluistinama. Ja kada čujem o nekom događaju pokušavam dokučiti ko bi mogao od toga imati koristi i šta se stvarno dogodilo. Ne prihvatam informacije zdravo za gotovo. Kod nas se i za najbezazlenije događaje u medijima plasiraju neistine. Dovoljno je uključiti TV i slušati dnevnik ili pročitati članak u dnevnoj štampi. Zabijanje aviona u WTC je namještaljka kreirana iznutra u Washingtonu i Lengley-u u svrhu "viših ciljeva" tj. interesa američkih korporacija. Hitlerov leš nisam vidio nego samo ono što smo učili na času istorije da je skupa sa Evom Braun izvršio samoubistvo ali vjerujem da su ga na vlast doveli isti oni čiji su se vojnici 1944. iskrcali na Normandiju. Zanimljivo što pominješ Armstrongov hod po Mjesecu jer je i to servirano raji da se dogodilo dok se par decenija kasnije vodila polemika da li se i to uopšte dogodilo ili je samo bilo dio Hollywoodske predstave za javnost obzirom da su se Ameri morali opravdati prije svega svojoj javnosti da su superiorniji u odnosu na Sovjetski Savez. Glavni razlog sumnje je bilo viorenje američke zastave na Mjesecu.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:lol: ovo postaje sve bolje

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 12:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Opet, zašto lažirati egzekucije kada ih možeš jednostavno izvršiti za prave? Uopšte ne dovodim u pitanje da li iza ISIL-a stoji Amerika nego glupu teoriju da su dekapitacije lažne, a da su te osobe žive i zdrave. Postaviš nečiju sliku na svaki televizor u svijetu, a onda se trudiš da ga sakriješ. Je l' ti vidiš koliko je to glupo?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 12:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Pa odgovorio ti je Šakal..."Zato što ništa nije onako kako izgleda" 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka

_зока je napisao:
Opet, zašto lažirati egzekucije kada ih možeš jednostavno izvršiti za prave? Uopšte ne dovodim u pitanje da li iza ISIL-a stoji Amerika nego glupu teoriju da su dekapitacije lažne, a da su te osobe žive i zdrave. Postaviš nečiju sliku na svaki televizor u svijetu, a onda se trudiš da ga sakriješ. Je l' ti vidiš koliko je to glupo?

Jesi li ti vidio snimak odrubljivanja glava ili samo čuo u medijima da se dogodilo? Snimak odrubljivanja glave ne postoji. Time je prvi pokazao navodni video u kojem nema čina odrubljivanja nego samo dio u kojem Foley-a kleči a nakon toga se prikazuje nečije obezglavljeno tijelo bez krvi da bi mediji plasirali vijest da je riječ o Jamesu Foley-u. Vidiš li ti koliko je glupo povjerovati u sve što mediji serviraju! Zašto pripadnici tzv. ISIL-a cenzurišu pogubljenja kojima se ponose?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 12:55 
Ne cenzurisu bas sva... Ali za ove druge ljudima puca ona stvar...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Zoka i Danijell još uvjek brane tezu da je zemlja ravna ploča.......jer je tako prvobitno rečeno

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa i jeste. Ravna ploča u zakrivljenom prostoru.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2015, 05:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
bome meni snimak cina odsjecanja glava koptima djeluje poprilicno realno, samo sto se osjecam nekako posrano sto sam to gledao

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2015, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka

filozof sa vrbasa je napisao:
bome meni snimak cina odsjecanja glava koptima djeluje poprilicno realno, samo sto se osjecam nekako posrano sto sam to gledao

Vidio si sam čin odsijecanja?

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 00:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

5 minuta snimka traje, malo je ubrzana i onda im glave na trupove stavljaju i onda opet onaj taliban priča nešto.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 05:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Porediti one sa talibanima je uvreda za talibane.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

a kako da ih zovem?

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2015, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
A šta mislite jel Bin Laden živ? Ono ubili ga, bacili tijelo u more, ko fol ne pregovaramo s teroristima i te fore :D

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2015, 08:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
za zoku i danijeiia

http://12160.info/m/blogpost?id=2649739 ... %3A1537719

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2015, 09:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Citiraj:
Shockwaves are being felt all throughout Tinseltown today as federal authorities moved to arrest several who are accused of aiding and abetting a foreign terrorist organization by producing ISIS recruitment videos.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]