banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 02:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jan 2018, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Cica nema u tome materijala (mislim to o rusenju diktatora)

Zapad ne rusi Dodika i vlast u RS preko jednog Mektica. To se ne radi tako.
Znaci to: Mektic instrument u rusenju - to jednostavno ne postoji. Ne kazem da on pomaze vlasti RS direktno, recimo na neki naci igra i on kao ostali svoju dodjeljenu rolu.

Vlast, vladajuce strukture, i svi tokovi u regiji i cejelokupno stanje BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i ostalim protektoratima je pod kontrolom i "kako treba".
Sve ide u "dobrom" pravcu i zasad je ok.

Ovakvi izleti sa Srpskom Casti su samo kamencici koji tu i tamo malo zatalasaju baru. :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2018, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Brale001
Pa i rekao sam "ako su ga postavili".Nisam ja postavio tu konstrukciju niti sam adresa za tvoju.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2018, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Brale001
Pa i rekao sam "ako su ga postavili".Nisam ja postavio tu konstrukciju niti sam adresa za tvoju.

Ma znam, vise sam te onako "proksi" koristio. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 01:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
_зока je napisao:
Jesi li ti čitao taj tekst o stvaranju paravojske? Osim slika ovih volova sa Dodikom nijedna naznaka dokaza ili argumenta nije iznijeta kao potvrda priče. I onda jedan predstavnik RS u Vladi BiH potvrdi tu priču, isto bez navođenja bilo kakvih dokaza. Kako je to normalno? Pa pored ovih PDP izgledao kao dobar izbor.
Umjesto da iskoriste bar dio vremena koje su na vlasti da riješe bar dio onoga što boli njhove glasače i barem malo pomjere kazaljku na Justicijinoj vagi u našu korist oni sve kapcitete usmjeravaju na Dodika. Obaraj ga iz RS, ne sa državnog nivoa.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

СДС тренутно не може да обори трулу тарабу, а камоли Дудека...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Poslednji put menjao sinip dana 16 Jan 2018, 01:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 01:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:

Па на следећим изборима кад СДС буде негде око 10% онда се могу захвалити Мектићу. Мектић је иначе и доведен на то место да руши Додика и то на интервенцију америчке амбасаде и то је једино што ради и што је најгоре мени није јасно да Амери нису могли да нађу неког нормалнијег. Кад помислим да Руси нису нормални какве ликове налазе по Балкану, ови ме утеше.

Zar je toliki grijeh rušiti diktatora??Nisam znao.
Koga su trebi postaviti (ako su postavili?),nekoga sa kriminalnim dosjeom,nekoga sa punim džepovima oraha .Da je drugačiji nego ovakav onda bi bio normalan,šta??

Ко је диктатор? Дудек?!? :D :D :D 'Еботе та ријеч је горе излизана од ријечи "геноцид". Чуј диктатор?!? :D Диктатор и то у покушају је Пичкоусти, сваки дневник РТС-а почиње са "Данас је предјседник Вучић...", к'о док је Тиле био жив.
Кад смо већ код Тилета, данас кажу да је он био диктатор. Не'ам појма, мени то тада није тако изгледало. А живјело се сасвим ОК, тако да неБиХ имао ништа против још једне такве диктатуре...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gledaš li ti dnevnik RTRSa

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Ovaj sinip ovako pokazuje kao neku neutralnost, a ono crvena karta mu viri iz dzepa.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 10:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa dobro, provocira one kojima je SDS blizak, ali ako posmatram to sa strane, SDS je sada na oko 10% na sledecim izborima...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Komedija (i to crna) je da su ove njuške ogrezle u dilersko svodničkom kriminalu preko Dodika dospjele u skupštinske klupe kao zaslužni građani i humanitarci.Tim činom naš predsednik se popišao sve grobove boraca Vojske RSa.

Па колико видим, тамо их није позвао Додик него некакво удружење ветерана, коме је било омогућено да посети скупштину,а они довели и ове ликове јер као сарађују (не знам само у чему). Нити је тај СрБска част паравојна, нити хуманитарна организација, него једна гомила шошона. Наравно да је срамота да се њима уопште дозволи приступ било којој официјалној згради.

Citiraj:
Zar je toliki grijeh rušiti diktatora??Nisam znao.

Де мало озбиљности. :) Некидан смо писали о инфлацији термина "фашиста" и "нациста", сад изгледа треба и о инфлацији термина "диктатор". Најјаче је што данас у Европи нико не познаје термин диктатор (добро, можда Белоруси у неку руку) и онда кад се некоме неко не свиђа политички, онда је диктатор.
Неко је лепо написао, Вучић је диктатор у покушају, али и даље то није то.

Диктатура је пријатељу кад док мислиш у себи, окрећеш се око себе да видиш да те неко не гледа. А док овако пишемо по нету шта хоћемо и док опозиција има своје медије, финансије и сл. нема ту диктатуре.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Evo Mekticevog izvjestaja:

https://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic- ... /180116036

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 14:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:D tražili ste poentiranje zicera....eto vam ga

Citiraj:
"U Republici Srpskoj je ratovao siromah da izvrši zadatak koji mu je dat. Nema ovih kriminalaca. Čim je rat stao, eto prostitucije, eto droge... Humanitarna organizacija koja je učestvovala u defileu Republike Srpke. Moja namjera nije da podržavam defile, ali s takvim osobama ja ne želim da pravim Republiku Srpsku. Ja želim da gradimo Republiku Srpsku s običnim čovjekom", kazao je Mektić.

Dragan Mektić je pokazao fotografiju Bošnjaka za kojeg je Bilbija rekao da imaju njihovu podršku.

"Ovo je srpska nečast", potcrtao je Dragan Mektić.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, to je demagogija. Malo iznad od Vaskoviceve, a jos uvijek debelo ispod Miline.

Gdje su izvjestaji koji bi bili pravi zicer? Rekoh vec da supljiranje ne pomaze.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izvještaj je običan puk već zaboravio.To još pominju samo čangrizala popt Zoke i tebe.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zato i kazem da je opet pusiona jer je Dodik bolji demagog sa visegodisnjim iskustvom.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 15:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ok,slažem se ali moram ponoviti pitanje..-zašto onda žališ za propuštenim zicerima koje je propustio SDS ako se zna da u toj ziceraškoj utakmici suvereno vlada veliki vođa????

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Da, to je demagogija. Malo iznad od Vaskoviceve, a jos uvijek debelo ispod Miline.

Gdje su izvjestaji koji bi bili pravi zicer? Rekoh vec da supljiranje ne pomaze.

Ma kakav demagog, nema nema ni d of toga.
Demagog kad udje na vrata ljudi se dizu okrecu...ehhee :D

Uzimati nekog za demagoga nekog ko daje ovakve opise sirih pojmova kao sto su : Protekli rat i zasto su ljudi u RS ratovali i "izvrsavali zadatke"
Nekog koji ovako opisuje kvalitet i stanje socijalnih struktura pre u toku i poslije rata.
Govoriti o uzrocima i posledicama promjena drustvenih pojava i faktora na ovom nivou i sa ovom akademskim bekapom i sve to nazivati demagogijom ili nekog takvog demagogom je malo neozbiljno. :)
Za to postoji drugo ime.

btw,TNS jel ti to namjerno tako :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2018, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ok,slažem se ali moram ponoviti pitanje..-zašto onda žališ za propuštenim zicerima koje je propustio SDS ako se zna da u toj ziceraškoj utakmici suvereno vlada veliki vođa????

Generalizujes, nisu svi ziceri isti i shodno tome reakcije ne mogu biti iste.
Jedino sto se moze generalizovati je krajnja sposobnost SDS-a da fula zicer.

Pa zar je Velikom Vodji sada problem insistirati na izvjestaju kojeg Mektic nema? Da li ce Veliki Vodja biti diskreditovan ili ce to ponovo biti mali Mektic?

Ovaj zicer se rjesava materijalnim dokazima. Demagogija steti autoru price, a bome i nama ostalima.

Neki drugi ziceri se mogu zavrsavati sa demagogijom, ali ne i ovaj.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2018, 02:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gledaš li ti dnevnik RTRSa

Повремено. Зато ти и кажем да Дудек није ни блиједа копија минутаже Пичкоустог на Дневнику РТС-а.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2018, 02:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raskoljnikov je napisao:
Ovaj sinip ovako pokazuje kao neku neutralnost, a ono crvena karta mu viri iz dzepa.

Једина црвена карта која је мени икад "вирила из џепа" је била она на којој је писало Савез комуниста Југославије. Е сад што ти као партијски вјерник СДС-а (што му дође нешто као девети круг пакла) не можеш да појмиш неке ствари, ја ти стварно нисам крив. :D

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2018, 02:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:

Generalizujes, nisu svi ziceri isti i shodno tome reakcije ne mogu biti iste.
Jedino sto se moze generalizovati je krajnja sposobnost SDS-a da fula zicer.

Pa zar je Velikom Vodji sada problem insistirati na izvjestaju kojeg Mektic nema? Da li ce Veliki Vodja biti diskreditovan ili ce to ponovo biti mali Mektic?

Ovaj zicer se rjesava materijalnim dokazima. Demagogija steti autoru price, a bome i nama ostalima.

Neki drugi ziceri se mogu zavrsavati sa demagogijom, ali ne i ovaj.

Мектић ако овако настави, има шансу да стјера СДС испод 10% до октобра. :lol: :lol: :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]