vlakanje je napisao:
Schlager je napisao:
uglavnom,rade na cestitoj ideji,homogenizaciji srpskog naroda(u njihovim ocima je mile zaista patriota!!),i ovo je pokazna vjezba bila koliko je jutros probudjena nacionalna svjest i ispisano pet stranica

cek cek cek cekaj maloooooo...
pa kako sad ubaci miletu u pricu kad si do juce sa simpatijama pricao o jednoj takvoj, mozebitnoj, organizaciji mladih ljudi, koja na taj nacin po forumima siri i podstice nacionalni identitet?!
prije dan dva ti je to bilo ok, a sada ubacivanjem lemca naravno da se sve mijenja...
i dalje mislim da to rade besplatno,iz dobre ideje...i da je za njih zaista mile patriota...
sta ti nije jasno?
sasvim druga stvar sam ja....koji bih vise volio da srbska cast malo misice pokazuje na kosovu i metohiji,motoristi svoje motore,a i svakakve ove organizacije...
cisto da malo sjasu ovim narodima ovdje sa grbace 25 godina nakon rata i puste narod da malo prodise,a ne da stalno nabacuju na volej u ovoj igri mile-bakir....pun mi je q i srbske casti,i zavetnika,i askera,i vehabija,1 martova,9 januara....
nadam se da si shvatio odgovor...momci to rade iz dobre namjere,samo ne shvacaju koliko je besmisleno to sto rade...da sutra opet pukne,opet bi ostali mektic i ja ovdje,a ne ,mile i ti napumpani iz srbske casti ili nocni vukovi....
a bakir bi vjerovatno opet citav rat proveo u trezoru narodne banke 20 metara ispod zemlje...
znaci pun mi je q pucanja iz prazne sa svih strana....kome jo do fajta,pokazivanja misica,srbovanja,baliluka...ajmo,kosovo i metohija i sirija...pa dole malo...lako je po banjaluci i sarajevu,beogradu paradirat