banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Apr 2018, 13:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Rocker je napisao:
ako je patolog sa VMA u pravu to znači da je David pretučen i bačen u Crkvenu.

Aaaa?

Gdje to pise, kakva generalizacija i izmisljanje jbt.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Nije on "utrefio" već je imao ovaj obdukcioni nalaz prije nego što je javno objavljen.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 13:40 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Zna li se čiju kuću je pohodio to veče i ko su ona dvojica sa snimka, imenom i prezimenom?

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Meni nije jasno da ovi iz FB grupe nisu vec objavili ime vlasnika kuce, ili jesu a ja nisam upratio. Jer ako vec toliko znaju i insistiraju na nekoj drugoj verziji smrti, onda bi valjda do sada trebali znati ko je vlasnik kuce i ko su osobe sa snimka... Porodica ocigledno iznosi u javnost sve podatke, od obdukcionog nalaza i sl. pa mi nije jasno da se cuti o vlasniku kuce. Ovi silni detektivi su valjda do sada mogli otkriti cija je kuca

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
skypostman je napisao:
Rocker je napisao:
ako je patolog sa VMA u pravu to znači da je David pretučen i bačen u Crkvenu.

Aaaa?

Gdje to pise, kakva generalizacija i izmisljanje jbt.

Možda nisam dobro shvatio, ali u nalazu piše da je tijelo u vodi provelo najviše četiri dana (od dva do četiri), što znaći da je najmanje jedan dan od njegovog nestanka još bio živ i nekako dospio u Crkvenu i udavio se.
Zadnji put je viđen znamo gdje i kad, ostaje da se utvrdi gdje je bio taj jedan dan koji nedostaje. Sve pod uslovom da patolog sa VMA nije pogrešno procijenio vrijeme smrti.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 13:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Pregledao sam malo slike obe ove obdukcije i evo mojih zapazanja:
1) Karan ne spominje USB. Jedino obrazlozenje bi moglo biti da je USB bio prikacen na kljuceve kao privjesak. Ako to nije tacno, onda je to veliki propust.
2) Karan uopste ne spominje vrijeme smrti. Ne sjecam se tacno kad je David nestao, pretpostavljam u noci izmedju 18. i 19. marta. Ako je tako i ako je bio 4 dana u vodi, onda bi morao biti pronadjen 23. ujutro da bi se podudaralo sa misljenjem patologa sa VMA. Dakle nedostaje 1 dan u ovoj racunici, ako je pronadjen 24. ujutro. Ili je patolog sa VMA pogrijesio u proracunu vremena u vodi ili David nije podlegao 19. marta u ranim jutarnjim casovima. Pretpostavljam da su oni video snimci od 19. marta oko 03.45 ujutro, a ne od 18. marta.
3) Patolog sa VMA spominje narkotike u urinu, LSD koji se moze dokazati 5 dana nakon koristenja. Ovdje mi nije jasno da li se odnosi na zivu osobu ili ne. Da li je moguce dokazati prisustvo narkotika iz uzorka urina koji je uzet unutar tih 5 dana, a potom stajao negdje duzi period? Meni ovo ima smisla, ne vjerujem da ti tragovi jednostavno negdje ispare, nego da se izbaci urin i dodje novi koji u sebi nema tragove...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Prisustvo LSD-a ukazuje na vezu sa ozbiljnim dilerima droge, a ne klincima koji dilaju travu za "starijeg druga".

Nista LSD nije, danas, ozbiljniji od trave.
U pet deka.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 13:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

super_koza je napisao:
2) Karan uopste ne spominje vrijeme smrti. Ne sjecam se tacno kad je David nestao, pretpostavljam u noci izmedju 18. i 19. marta. Ako je tako i ako je bio 4 dana u vodi, onda bi morao biti pronadjen 23. ujutro da bi se podudaralo sa misljenjem patologa sa VMA. Dakle nedostaje 1 dan u ovoj racunici, ako je pronadjen 24. ujutro. Ili je patolog sa VMA pogrijesio u proracunu vremena u vodi ili David nije podlegao 19. marta u ranim jutarnjim casovima. Pretpostavljam da su oni video snimci od 19. marta oko 03.45 ujutro, a ne od 18. marta.

Moram da se demantujem, sudeci po podacima sa Vikipedije.
David je nestao u noci izmedju 17. i 18. marta. Dakle 2 dana nedostaju ipak.

https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 0%B8%D1%9B

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Mar 2010, 12:25
Stvarno ni ja nisam upratio da je iko rekao ko si ti ljudi cija je kuca. Sad sam tek vidio neki klip kod Vaskovica sto je otac valjda juce pricao na trgu, i on spominje nekog Đorđa Rađena kao da je on vlasnik kuce tj onaj sto drugi ulazi u kucu.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 13:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
I dalje sam zbunjena. Ja sam mislila da roditelji negiraju da je David na onim snimcima iz kuće. Možda nisam u pravu.
Svakakvih priča ima po gradu, da su ga ti u kući namlatili, da su ga kod Metalske skole namlatili, da ga je interventna "nezgodno" pretukla. Ja se nadam da će i roditelji uskoro izaći sa informacijama i predočiti javnosti šta znaju, pošto je Davidova smrt postala javna stvar.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 14:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zna li iko ko je Djordje Radjen?

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 14:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2014, 19:41
Ovo sto pise da se LSD moze otkriti maks 5 dana od koriscenja baca novo svjetlo na ovaj slucaj. Cudno.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
super_koza je napisao:
Pregledao sam malo slike obe ove obdukcije i evo mojih zapazanja:
1) Karan ne spominje USB. Jedino obrazlozenje bi moglo biti da je USB bio prikacen na kljuceve kao privjesak. Ako to nije tacno, onda je to veliki propust.
3) Patolog sa VMA spominje narkotike u urinu, LSD koji se moze dokazati 5 dana nakon koristenja. Ovdje mi nije jasno da li se odnosi na zivu osobu ili ne. Da li je moguce dokazati prisustvo narkotika iz uzorka urina koji je uzet unutar tih 5 dana, a potom stajao negdje duzi period? Meni ovo ima smisla, ne vjerujem da ti tragovi jednostavno negdje ispare, nego da se izbaci urin i dodje novi koji u sebi nema tragove...

Usb bi trebao biti nekakav materijalni dokaz koji je izuzela policija ili tuzilac na licu mjesta.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Meni je i dalje cudno da se ta ekipa iz te kuce, kao i onaj konobar kojeg je David naveo da ce biti kod njega u onim porukama, nigdje ne spominje, ali bas nigdje. Evo sad vidim samo da super koza pise ime i prezime vlasnika kuce, i to tek danas. Mozda sam propustio neki dio gdje se spominje to, ali vecinu ove price sam ispratio i nisam vidio da se te osobe spominju.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 17:17 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Evo vcrs na trgu otac izadje sa imenima konkretno, dakle ovo tek pocinje da se komplikuje...

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 17:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Čijim imenima? Kojim imenima?

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 17:25 
Bič božji
Bič božji

Prozvao je vlasnike kuce imenom i prezimenom, Filip i Nikola Culum i onda i ljude iz policije da imaju vrijeme sutra do 18 sati da se obrate javno ili pismeno u vezi sa navodnim ubistvom...

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 17:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Čekaj, Filip Ćulum, onaj lik iz poruke, je jedan od vlasnika kuće koju je David posjetio to veče?

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 17:30 
Bič božji
Bič božji

_зока je napisao:
Čekaj, Filip Ćulum, onaj lik iz poruke, je jedan od vlasnika kuće koju je David posjetio to veče?

Ma nemam pojma, mislim da nije, nego je pozvao i njega da se obrati javno i kaze sta zna...

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2018, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Rocker je napisao:
Prisustvo LSD-a ukazuje na vezu sa ozbiljnim dilerima droge, a ne klincima koji dilaju travu za "starijeg druga".

I meni smrdi na to. Od samog početka.
Vidjela sam na fb grupi, majka je napisala nešto u fazonu da mu je neko to ubrizgao u tijelo i ubio... Ispod komentari, majko vi ste lavica, David heroj... mislim ne znam, nadam se da griješim, nadam se da je momak zaista bio čist kao suza, iako se meni ne čini tako.
Ne znam zašto ga se toliko uzdiže..
Koliko su uopšte njegovi roditelji znali s kim se druži, kuda se kreće, šta radi? Pogotovo majka koja ni nije tu. Bože oprosti mi ako griješim. Ali evo, nekidan sestrina drugarica saznala da joj je ćerka od 18 godina trudna sa lokalnom budalom, i ne može doći sebi od šoka. Nije znala ni sa kim je mala hodala, s kim se družila, da je pola društva odgurnula od sebe, kasnije saznali da se raskalašno ponašala u lokalnim birtijama... tako da se čovjek zapita, koliko roditelji zaista znaju s kim se djeca druže i šta rade kad nisu pod njihovim nadzorom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]