banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 03:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jan 2015, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Jesi li probao Google? :)

Npr. http://www.imranhosein.org/about-imran-n-hosein.html

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Timotic je napisao:
,

Хвала на помоћи. Ово је онако биографија, али мислио сам можда неко ко се мало озбиљније занима темом ислама и исламизма да има нека сазнања о лику. Погледао сам тај видео снимак и лик ми је оно сав конфузан. Није ми јасно чији је :)

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2015, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Silvio Dante je napisao:
https://www.youtube.com/watch?v=sI7Cunh1PUE&feature=share

Ко је овај имам? Заинтересовало ме излагање.

Evo još nešto od njega....

https://www.youtube.com/watch?v=1NKB_A4A__g

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
:roll:
Naravno posle odsjecanja glave i drugom Japanskom novinaru Kenji Kotou zato sto Japan nije htio da izbroji ISISu trazeni 200 miliona zelembaca za njegovo oslobadjanje (btw sto je jednako sumi koju je Japan dao anti ISIS koaliciji prosle godine),
Japanski premijer Sinzo Abe oce da uvede zakon da Japanska vojska moze intervenisati van Japana legalno.
Kako se to sve lijepo poslaguje i ponavlja ....istorija iz tridesetih proslog vijeka.

Eto i Japan ce mozda pocet slat dronove kao veliki braco a.k.a. nobelovac, slobodno po cijelom svijetu gdje god je ugrozen njihov interes osim par regiona gdje za sad nesmije a znase kojih... iza velikog zida i na teren velkog mede.:wink:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Gdje skrivaju te silne ljude kojima ko fol odsjecaju glavu? :D Vjerujem da su im dali finu sumu novca,kuću,ženu,nov život..........SVE AAAAAAA! :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:D
A da zaboravi reci kad dron predje na teritoriju velikog mede pocne da se cudno ponasa... okrene se i leti nazad ka kuci... :D

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Хај'мо Јово наново... http://rt.com/news/228975-soldiers-attack-france-knife/

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2015, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:D
Nista novo.

Sve ide kako treba na sve strane su sukobi, hunte, marionete: Libija(ima dvije vlade I dvije vojske),Irak u stanju neprekidnog haos ne moze biti bolje,Sirija krcka i tinja, Egipatski generali melju li melju 183 osudjeno na smrt(hajd oni ce pred cijevi nece ih bicevat dok ne izdahnu), Ukrajina, Haiti, Nigerija, Jemen .....sve ide po planu masinerija radi punom parom.
Sto vise nestabilnosti, sukoba ratova to bolje za nekog da napuni dzepove i racune.
Veliki brat, nobelovac gura samo naprijed i nije on kriv sto je u stanju je stalnog rata sa svim i sa svakim.
Brale teroristi od svakud prijete i iskacu.

Bol u dusi ga mori i tisti ali druge nema, mora sve da se podredi slobodi i sigurnosti gradjana sve i ekonomija i politika, i kultura i novine a najvise gradjani , naravno oni su naj sumljivi ako su bez nadzora.
Jbg.vise se nemoze nazad. :wink:

Svaki period bez veci ratova je neizbjezna pretnja za nobelovca i Ameriku ovakvu kakva je sad, na zalost.
A istorija eh to cemo lako za to ce se pobrinut Holivud ....Americki Snajper, Zero Dark Thirty i tako dalje...samo pogledaj ....sve ti je objasnjeno. :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2015, 11:53 
Eno ope' neke pucnjave u francuskoj, u marselju...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika
Citiraj:
KOPENHAGEN - Muškarac osumnjičen za ubistvo dvije osobe u Kopenhagenu danas je u danskim medijima identifikovan kao Omar El Husein.
Danski tabloid "Ekstra Bladet" javio je da je 22-ogodišnji El Husein pušten iz zatvora samo dvije sedmice ranije, nakon što je odslužio kaznu za teški tjelesni napad, javio je AFP.
Danska policija je saopštila ranije danas da je napadač, ubijen u akciji policije nakon dva smrtonosna napada u Kopenhagenu, možda bio inspirisan prošlomjesečnim terorističkim napadima u Parizu.
Muškarac, za koga se vjeruje da je jedini odgovoran za napade, bio je ranije poznat obavještajnim službama, navela je policija.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2015, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Tip je bio u zatvoru zbog napada nožem i pripadnik jednog od lokalnih gengova, sitni kriminalac. Dok nije zaglavio u zatvor bio je potpuno nezainteresovan za religiju.
To što je bio poznat određenim službama nema nikakve veze sa islamskim ekstremizmom, bar ne u onom kontekstu koji danska policija i mediji sad iznose, već je čisto kriminalne prirode.
Švedski mediji udaraju na sva zvona da je meta Atentata Larš Vilks, poznat po svojim Muhamed-karikaturama (jedini poznati "opus" ovog tzv. umjetnika), što je isto tragikomična pretpostavka, kao da lik ima neki međunarodni značaj. Lično mislim da je primarna meta bio francuski ambasador, koji je takođe bio prisutan, ali se to iz nekog razloga gura pod tepih.
Smrtno je stradao jedan danski režiser koga svi opisuju kao prijatnu osobu, bez ikakve veze sa desničarskim organizacijama ili pokretima, jednostavno nije imao sreće oko izbora mjesta i vremena gdje će se zateći, random žrtva.
Dan kasnije isti napadač je izvršio napad na sinagogu, ubivši zašitara i ranivši dvojicu policajaca.
Nema (za sada, a pitanje je da li će se išta otkriti) materijalnih dokaza da ovo ima veze sa događajima u Parizu, mada postoji jedan dio sličnosti (primarni i sekundarni napad, drugi na jevrejske interese, izvršilac ima kriminalnu a ne religioznu prošlost, ...neka neko doda ako šta sam šta zaboravio ili propustio).

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 09:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Ja sumnjam da su ovim ljudima glave uopšte odsječene. Čitao sam na sajtovima alternativnih medija (mainstream medijima ne vjerujem) još nakon prvih odrubljivanja da je James Foley vrlo živ i da je odrubljenje glave lažirano. Čitava stvar sa ISIL-om je jedna velika prevara s ciljem skretanja pažnje s nečeg trećeg a upleteni su i CIA i MOSSAD i zloglasna kraljevska porodica Saudijske Arabije. Btw.vojska tzv. ISIL-a koristi američko i izraelsko naoružanje. Iza napada u Parizu i Kopenhagenu siguran sam da stoje CIA ili MOSSAD ili samo MOSSAD.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 09:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
CIA snajka, CIA...upropastili su pola sveta sad hoce i nas

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka

shakal je napisao:
CIA snajka, CIA...upropastili su pola sveta sad hoce i nas

Nije nimalo smiješno!

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 09:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nije. Tužno je da neko mlad, fakultetski obrazovan (pretpostavka da jesi), informatički pismen i sa neograničenim pristupom internetu lupa takve gluposti. Što bi lažirali dekapitacije i tako stvarali sebi moguće probleme kad je lakše odsjeći par glava?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 09:33 
Ste ja znam, ovo spaljivanje, pogubljenje sacmarom i par odsjecanja glava mi onako, ne djeluje previse uvjerljivo na snimku. Sve vrhunski HD snimljeno, pa kao ima usporeni snimak, drama i to, kao da je bas snimano za zapad... Snimam odsjecanja glave Folija ni ne postoji, mislim da se vidi bas da mu rece glavu, samo snimak prije i poslije pogubljenja...

Prije su takvi snimci bili obicni, nesto kao snimak skorpiona ili slicno...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka

_зока je napisao:
Nije. Tužno je da neko mlad, fakultetski obrazovan (pretpostavka da jesi), informatički pismen i sa neograničenim pristupom internetu lupa takve gluposti. Što bi lažirali dekapitacije i tako stvarali sebi moguće probleme kad je lakše odsjeći par glava?

Nije. Tužno je da neko i dalje vjeruje da je nešto istina samo zbog toga što je preneseno u "globalnim" medijima. Mediji odavno ne rade svoj posao a posao im je tačno informisanje a ne falsifikovanje informacije i izvrtanje. Naši mediji ne kreiraju vijesti nego prenose one iz drugih novinskih agencija. Previše je toga u igri što ne možemo u ovom trenutku dokučiti. Zanimljivo je da su samo izjavili da su odrubili glave a ja pitam gdje su tijela tih ljudi? Je li neko vidio tijela ubijenih?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 10:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Јеси ли ти видио Сјеверни пол? Мислим, осим на телевизији? :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 10:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
NenadV je napisao:

Nije. Tužno je da neko i dalje vjeruje da je nešto istina samo zbog toga što je preneseno u "globalnim" medijima. Mediji odavno ne rade svoj posao a posao im je tačno informisanje a ne falsifikovanje informacije i izvrtanje. Naši mediji ne kreiraju vijesti nego prenose one iz drugih novinskih agencija. Previše je toga u igri što ne možemo u ovom trenutku dokučiti. Zanimljivo je da su samo izjavili da su odrubili glave a ja pitam gdje su tijela tih ljudi? Je li neko vidio tijela ubijenih?

Opet, što bi lažirali pogubljenja kada je lakše pogubiti par ljudi? Ameri i Izraelci ionako nisu poznati po brizi o nevinim civilnim žrtvama.

@Milan
Dostupnost kvalitetnih sredstava snimanja, količina para kojima raspolažu Arapi, jedno mjesto dešavanja radnje. Sve ono što je falilo Škorpionima za kvalitetan snimak.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2015, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka

sinip je napisao:
Јеси ли ти видио Сјеверни пол? Мислим, осим на телевизији? :)

Glupo ti je poređenje? Baš nisi mogao naći bolji primjer ili se nisi ni potrudio?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]