banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 17:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 280  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jun 2012, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
http://www.klix.ba/vijesti/bih/pogledaj ... /120608025

pazi ovo igrica u kojoj je okupirano sarajevo od strane srba i sad ameri ulaze i bore se sa srbima xD

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2012, 19:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Bože me sačuvaj i zakloni budala Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2012, 20:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ima da uvedu ovakve igrice u školovanje u Federaciji :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2012, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Već sam otvorio temu za ovu igricu :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2012, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danny ^_^ je napisao:
Već sam otvorio temu za ovu igricu :D

gdje ?

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2012, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Potraži u podforumu čovjek i društvo, čini mi se da je na prvoj stranici. Preko telefona sam sad..

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2012, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=66vPijmIfdQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.klix.ba/vijesti/bih/policajc ... /120620032

Policija iz Srbije presrece vozace u Banja Luci neka vjezba sta li vec...

Komentari su vrh

jedan sa kliksa

a sad dame i gospodo uzivo sa 24 %

grok grok kmeee kmeeee smrc rok smrc

upao sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.nspm.rs/sudbina-dejtonske-bi ... enicu.html

Citiraj:
Одборник СНСД-а у СО Сребреница Славиша Јовановић каже да је, према подацима међународних организација и домаћих комисија, у Сребреницу уложено можда чак и до милијарду марака. “Да су толике паре уложене у метрополу величине Њујорка, а не градића у којем живи неколико хиљада људи, напредак би био видљив на сваком кораку”, каже Јовановић. Према његовим речима, у самој Сребреници данас живи око 3000 људи, док се на подручју општине тај број процењује на мање од шест хиљада. “Сребреница једино живне преко викенда, када Бошњаци из Тузле, Кладња и околних места дођу да обиђу куће које им је обновила међународна заједница. Ником од њих не пада на памет да се врати у место које дословно умире и где не постоје никакве перспективе за бољи живот. У Сребреници још једино живе Срби који немају где да оду”, прича Јовановић.

Тридесетрогодишњи Срђан Јовановић један је од оних који, како каже, чека прву прилику да побегне из Сребренице. “ Чак 90 одсто Срба у Сребреници не може да нађе посао и живи од социјалне помоћи или мизерних пензија. У неколико предузећа, која су отворена последњих година, искључиво се запошљавају Бошњаци. Нама Србима овде нема живота”, каже овај човек.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 00:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Штефан Филе: Неопходно да БиХ почне да говори „једним гласом"

Милорад Додик: Брисел игнорише реалност ако тражи један глас у име БиХ

И Додик је апсолутно управу. Ја би пре рекао да је ово тактика ЕУ да што даље одгура Б/Х од себе јер је реалност да у ЕУ тренутно о проширењу не размишља апсолутно нико. О избацивању неких држава да, али о проширењу не.

Чак ни Хрватска не би ушла 2013 да јој то није обећано још пре економске кризе. Сад се у ЕУ кају због тога.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 01:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Silvio Dante je napisao:
Славиша Јовановић каже да је, према подацима међународних организација и домаћих комисија, у Сребреницу уложено можда чак и до милијарду марака.

jeste, a ja sam veceras spavao sa evom mendes...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 01:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To kao kada ti privuče pažnju u izlogu da piše popust do 80%. Marketing :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2012, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Braneee je napisao:
Silvio Dante je napisao:
Славиша Јовановић каже да је, према подацима међународних организација и домаћих комисија, у Сребреницу уложено можда чак и до милијарду марака.

jeste, a ja sam veceras spavao sa evom mendes...

Милијарду сигурно није али верујте да испод пола милијарде исто није. Значи огроман новац се окреће у тим тзв. донацијама. Колико од тога дође до оних који требају донације, колико узм домаћи политичари, колико узму донатори и страни провизори питање је колико остане.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 08:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Karadžić, oktobar 1991. godine:
Citiraj:
,, ...Vlast morate uzeti energično i potpuno i, ja vam kažem, kakva god Bosna bude, u srpskim krajevima i srpskom selu, nijedan muslimanski temelj se neće zakopati ..(….)...Nema šanse, naše teritorije su naše, nek budemo gladni, ali bićemo na njima, jer se ovde vodi bitka za život i smrt, bitka za životni prostor. Svi Srbi moraju biti na liniji odbrane od zločina, jer Srbi pravoslavci više nikad neće biti dovedeni u situaciju da ne mogu zaštiti svoju majku, suprugu ili kćerku i od silovanja, da nisu u stanju zaštiti svoju kuću od paljenja, da nisu u stanju zaštiti svoje bogomolje od rušenja.“

Cerić, jun 2012. godine:
Citiraj:
,,Upravo tako, svi Bošnjaci svijeta moraju biti na liniji odbrane od genocida, jer Bošnjaci muslimani više nikad ne smiju sebe dovesti u takvu situaciju da nisu u stanju zaštiti svoju majku, kćerku i suprugu od silovanja, da nisu u stanju zaštiti svoju kuću od paljenja i svoje imanje od krađe i otimanja, da nisu u stanju svoju djecu rađati i odgajati bez straha za njihovu budućnost, da nisu u stanju zaštiti Ferhadiju i Aladžu džamiju od rušenja.“

I šta kažete, miran razlaz,a?

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2012, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Srbi na svojoj teritorij u BiH moraju biti dovoljno jaki da se turci ne usude da napadnu, a oni su poznato je pizde i nikada se i neće usuditi ukoliko im neka sila (čitaj USA i Nato) ne bude dala mig i podršku, e tu Srbija za Srbe u RS-u ima najveću ulogu, da odigra tu političku partiju šaha, balansiranja između nesposobne EU, tašte i sve slabije USA i nepouzdane i trome Rusije. Nači ukoliko na nas Srbe u BiH ne udari USA ili "Nato", ovih lojavaca koje predstavlja efendija Serić se ne trebamo bojati, jer su i sada kao i uvjek u istorij potpuno beznačajni.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 15:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čitam komentare na međupresudu o genocidu izvan Srebrenice, i među svim komentarima ovaj crnjak.

Citiraj:
nisam sreo ludji narod od bosnjaka,kukaju i zale sto nisu dozivjeli pravi genocid....

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Забрањена књига "Сребреница: фалсификовање историје"

Citiraj:
БАЊАЛУКА -

Председник невладине организације "Историјски пројекат Сребреница" Стефан Каргановић изјавио је данас да забрана дистрибуције књиге "Сребреница: фалсификовање историје" представља прворазредни скандал и грубо кршење Устава БиХ, као и Европске повеље о људским правима.

"За забрану неко мора да сноси одговорност и моралну и законску. Захтевамо укидање забране", рекао је Каргановић на конференцији за новинаре.

Он је истакао да та књига представља "легално штиво научног карактера" које не крши ниједан законски пропис на нивоу БиХ, а нарочито не на европском нивоу.

Каргановић је навео да је, поводом забране књиге на захтев Федерације БиХ, упутио отворено писмо високом представнику у БиХ Валентину Инцку, од кога очекује помоћ како би се кршење уставних одредаба и права грађана БиХ вратило у законске оквире.

"Мени је довољна чињеница да Устав БиХ, чију сте правилну примену ви, између осталог, постављени да надгледате, а и Европска повеља о основним правима, децидно одбацују могућност забране овакве врсте", навео је Каргановић у писму високом представнику, пренели су бањалучки медији.

Књига "Сребреница: фалсификовање историје" представља зборник критичких есеја поводом дешавања у Сребреници у јулу 1995. године, студије америчког професора Едварда Хермана и групе страних аутора, као и домаћих аутора који критички гледају на та дешавања.

Књигу је издала НВО "Историјски пројекат Сребреница" у сарадњи са београдским недељником "Печат", а њена дистрибуција у БиХ забрањена је ове седмице одлуком комисије у којој се налазе по један представник Републике Српске, Федерације БиХ и УН.

Naravno, Deni je nabavio knjigu, možete je skinuti OVDJE.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Чек мало, нисам у земљи, нисам у току, не гледам вијести да ми не би ишле на живце, КО је забранио књигу, и њену продају ГДЈЕ? У ФБиХ или у "читавој држави"???

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
koliko sam ja skontao knjiga je trebala doci uz neke novine,a na granici nisu dali da se uveze....mene samo zanima kakva je ovo komisija sto je zabranila.

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2012, 21:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
sinip je napisao:
Чек мало, нисам у земљи, нисам у току, не гледам вијести да ми не би ишле на живце, КО је забранио књигу, и њену продају ГДЈЕ? У ФБиХ или у "читавој држави"???

Neka komisija, ne kažu koja, koja se sastoji od člana iz RS, FBiH i UN-a....Na teritoriju cijele BiH.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5586 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 280  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]