Citiraj:
spavač
prodao je 12 gradova i zato ce do kraja zivota za mene ostati konj i to politicki konj...ko oce da mu slavi rodjendan nemam nista protiv, neka malo lozi federaciju jer oni to i zasluzuju..al raso kad izadje iz haga treba narod sprski da mu sudi istog momenta..
mladic je ljudina i po..
vidim tamo na nekoj temi da imaš jako mnogo knjiga,pa vjerovatno imaš nekih i iz ovog zadnjeg rata...pošto meni vjerovatno nećeš vjerovat,onda pročitaj bilo čije memoare,pa ćeš vidjeti da od skupštine u Sanus-u maja 1995,radovan i mladić nisu pričali uopšte

....linije drži vojska....mladić....radovan jeste formalno komandant vojske,ali ne jebe ga niko 2%!!!!...vojska vodi svoju politiku,cijelo vrijeme rata,a i par godina poslije,prima platu iz beograda,a naravno da je onaj ko te plaća,da ti je i gazda!!!...
ne čude me ovi klinci,ali stvarno me čudi da tako profilisan čovjek poput tebe može povjerovat da danas radovan priča u jajcu,ključu da neće pasti,a da sutra oadne...ili u sanskom mostu on i rašula....osvrni se samo na tih zadnjih 20 dana rata i vidjećeš da sve ove linije gdje je SDS imao kontrolu,tj MUP i Tomo Kovač,arkanovi tigrovi i ostalo,da nije jedan centimetrar pao....već samo tamo gdje je vojska držala i bježala šireći defetističke priče kako tigrovi šišaju borce na ćelavo,a nećeš nigdje pročitat da je Arkan 17 tigrova tih dana u kovčegu vratio za Beograd

...bar prema tim momcima nije fer nasjedatai na ovu popularnu matricu o Radovanovoj izdaji...
Tužno mi je ovog svega se sjećat,ali vjerujte,gdje god je pružen otpor-pera nam nisu mogli odbit...